Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

سریال تکراری بداخلاقی در والیبال

شنبه 18 بهمن 1399 ساعت 02:16

مشکلات ورزش کم بود حالا باید کتک کاری و بزن بزن والیبالیست ها را هم به آن اضافه کنیم. ماجرا از این قرار است که در هفته بیست و هفتم رقابت‌های لیگ برتر والیبال شاهد اعمال خشونت از سوی کادر فنی و بازیکنان تیم شهرداری ارومیه بودیم.

بازیکنان و دست اندرکاران تیم‌های مختلف قبلا نبود ویدئو چک را بهانه بروز مشکلات و حواشی عنوان می‌کردند اما اکنون که این مشکل برطرف شده باز هم دستاویز لازم برای بی‌اخلاقی پیدا می‌کنند. در واقع هفته بیست و هفتم  نشان داد ویدئو چک تاثیری در کاهش حاشیه‌ها و درگیری‌ها ندارد که هیچ، بلکه به نوعی اعتراض‌های بی دلیل و با دلیل بیش از گذشته و در پاره‌ای مواقع منجر به خشونت شده است.

در همین راستا باید به دیدار دو تیم شهداب یزد و هراز آمل اشاره کرد که عملکرد غیر حرفه‌ای سر مربیان منجر به اخراج بهروز عطایی و محمد غیاثی شد! این چهره‌های نام آشنای والیبال ابتدا اعتراض خود را متوجه داور مسابقه کردند و در ادامه ضمن از دست دادن کنترل، اقدام به درگیری لفظی با یکدیگر کردند. کار به جایی رسید که در نهایت داور چاره‌ای جز اخراج آنها در اواخر ست نخست نداشت.

رخدادهای هفته بیست و هفتم منتهی به این ماجرا نبود چون در بازی شهرداری ارومیه و ورامین خشونت از این هم فراتر رفت. آن بازی در حالی با نتیجه ۳ بر ۲ به سود شهرداری ورامین به پایان رسید که بازیکنان تیم ارومیه در ست پنجم با هتاکی و فحاشی، حسابی از خجالت داور دوم درآمدند!

پس از پایان مسابقه نیز در حالی که دو تن از بازیکنان ارومیه همچنان با الفاظ ناشایست داور بازی را بدرقه می‌کردند تصویربردار یک برنامه تلویزیونی از این صحنه‌ها تصویر گرفت. دو بازیکن یاد شده تا متوجه ثبت حرکات خود شدند بی‌درنگ تصویربردار را موردحمله قرار داده و کار به ضرب و شتم کشید. در نهایت دوربین تصویربردار را گرفتند و تا تصاویر توسط یکی از اعضای کادر فنی پاک نشده بود آن را بر نگرداندند!

اگر چه بعدا کمیته برگزاری مسابقات فدراسیون براساس گزارش ناظر بازی، پوریا یلی و فرهاد سال‌افزون دو بازیکن تیم شهرداری ارومیه را تا اطلاع ثانوی از حضور در مسابقات محروم کرد اما به نظر نمی‌رسد تا اقدام قاطع در خصوص ورزشکاران خاطی صورت نگرفته بتوان این ماجرا را خاتمه یافته تلقی کرد.

بداخلاقی و اقدامات غیرفرهنگی تنها منحصر به ورزش والیبال نیست اما اقداماتی از این دست و هنجارشکنی در این رشته ورزشی کم سابقه است. متاسفانه کار به جایی رسیده که سرمربیان تیم‌ها که باید منشا خویشتنداری و صبر باشند چون اسپند برآتش می‌جوشند و می‌خروشند و بازیکنان به تصویربردار حمله می‌کنند.

سال‌های مدیدی است که در عرصه ورزش شاهد بروز اتفاقات غیرفرهنگی و نا به جا بوده‌ایم و باوجود تمام هزینه‌هایی که در عرصه فرهنگ می‌شود هنوز با شرایط مطلوب فاصله بسیار داریم. چه زمانی و چه کسی باید به این اوضاع بی‌سروسامان، سامان دهد مشخص نیست.

سقوط به دسته یک، طبق قانون !

سقوط به دسته یک، طبق قانون !

بد اخلاقی در والیبال، سهوی یا سازمان یافته

بد اخلاقی در والیبال، سهوی یا سازمان یافته

دو جلسه محرومیت، فرجام جنجال در لیگ والیبال

دو جلسه محرومیت، فرجام جنجال در لیگ والیبال

یزدانی خرم: جامعه ورزش از وضعیت موجود راضی نیست

یزدانی خرم: جامعه ورزش از وضعیت موجود راضی نیست

تیم ملی والیبال جای رفیق بازی نیست، حتی برای شما مربی عزیز

تیم ملی والیبال جای رفیق بازی نیست، حتی برای شما مربی عزیز

حضور خسروی‌وفا در نشست منطقه ای آسیای میانه

کسب سهمیه قهرمانی جهان توسط ندا شهسواری

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

غول گرجی رییس فدراسیون شد

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

صعودی در سکوت ؛ وقتی فوتبال دیگر صدای مردم نیست

شکست تیم ملی برابر استرالیا/پایان کار بسکتبالیست‌ها در کاپ آسیا

هدایی به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

چرا صفحه نمایش از ورزشگاه جذاب تر شده است؟

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا

تیم ملی ‌کشتی فرنگی ایران قهرمان آسیا شد

صعود فتوحی به جدول اصلی جام‌جهانی مجارستان/ ۲ ایرانی حذف شدند

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج

هدایی به جمع ۱۶ بازیکن برتر فیدر اسلوونی راه یافت

قاب به یادماندنی ورزشی از استاد محمدرضا شجریان

چگونه جورج فورمن BIG GRORGE شد