Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

در آستانه برگزاری انتخابات فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی

رقابت اصلی بین چه کسانی خواهد بود؟

سه شنبه 28 بهمن 1399 ساعت 12:58

وزارت ورزش و جوانان، ۱۶ اسفند را زمان برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی اعلام کرده است.

فدراسیون مذکور طی بیش از یک سال بلاتکلیفی، حضور سه سرپرست به نام‌های ناظمی، کیانی و مقصودلو را تجربه کرد. در این میان ناظمی که از همان ابتدا با سودای ریاست به این فدراسیون رفته بود پس از حدود ۸ ماه مسئولیت سرپرستی، اعلام کناره گیری کرد تا خود را برای انتخابات آماده کند. رویه‌ای که متاسفانه در ورزش ما غیرقانونی نیست اما به نوعی خلاف شکل دمکراتیک انتخابات محسوب می‌شود.

معمولا سرپرست‌ها گمارده می‌شوند تا انتخابات با بی‌طرفی برگزار شود اما وقتی خود همین سرپرست وسوسه می‌شود تا بر کرسی دائمی ریاست تکیه بزند، در آن صورت رقابت نابرابری بین او و کاندیداهای دیگر شکل می‌گیرد. از طرفی مسئولان ورزش مدت‌ها به بهانه شیوع کرونا برگزاری انتخابات این فدراسیون را به تعویق انداختند. همین امر و حاشیه‌هایی که با گماردن سرپرستان مختلف ایجاد شد گلایه‌های جامعه این ورزش را به همراه داشت. اینک، گویا شرایط چنان مهیا شده که برگزاری انتخابات در کوران شیوع مجدد بیماری کرونا خصوصا جولان نوع جهش یافته انگلیسی آن نیز خطری برای برگزاری ایجاد نمی‌کند!

از سویی، طی هفته‌های اخیر، حرف و حدیث‌هایی که در رابطه با تایید یا رد صلاحیت برخی نامزدهای ریاست این فدراسیون بر سر زبان ها بود با نظر دست‌اندرکاران ورزش مرتفع و اکنون فضا جهت برگزاری انتخابات فراهم شده است. به این ترتیب رقابت انتخاباتی روز ۱۶ اسفند بین ۶ کاندیدا  به نام‌های ندا مطلبی، عزیزه تراز، مهران همتیان، محمد فراهانی، مازیار ناظمی و جواد برات برگزار خواهد شد. از این جمع، مهران همتیان و محمد فراهانی از جامعه اتومبیلرانی و موتورسواری هستند، عزیزه تراز رییس هیات استان اردبیل، مازیار ناظمی مدیر پیشین روابط عمومی وزارت ورزش و سرپرست مستعفی فدراسیون و جواد برات از مدیران باسابقه اجرایی کشور است.

محمود صیدانلو رییس پیشین فدراسیون و چهره شناخته شده ورزش که در این دوره نیز از او به عنوان یکی از مدعیان جدی ریاست نام برده می‌شد روز گذشته و در اقدامی غیر منتظره انصراف خود را از ادامه راه و نامزدی ریاست اعلام کرد. به احتمال فراوان تعداد دیگری از کاندیداها نیز در روز مجمع یا قبل از آن از گردونه رقابت خارج خواهند شد. با این شرایط گمان می رود رقابت نهایی  بین جواد برات و مازیار ناظمی شکل بگیرد. دو نامزدی که عقبه حمایتی مشخص و البته متفاوتی دارند.

فقط امیدواریم برگزاری مجمع و چگونگی روند انتخابات به گونه‌ای پیش نرود که در پایان بار دیگر شاهد اعتراض و دلخوری جامعه موتورسواری و اتومبیلرانی باشیم. این فدراسیون و مجموعه‌ای که سال‌ها در مسیر رشد و شکوفایی این ورزش زحمت کشیده‌اند نسبت به پاره‌ای مشکلات گذشته گلایه‌هایی داشته و دارند که امیدواریم برگزاری انتخابات منجر به نمک پاشیدن به زخم این عده نشود و شاهد تشدید تفرقه و اختلافات مجدد در این فدراسیون نباشیم.

به قلم: محمدرضا کاظمی

آیا اهداف جامعه اتومبیلرانی و موتورسواری محقق خواهد شد؟

آیا اهداف جامعه اتومبیلرانی و موتورسواری محقق خواهد شد؟

ناظمی رییس فدراسیون اتومبیلرانی شد

ناظمی رییس فدراسیون اتومبیلرانی شد

ورزشکاران بیلیارد بالاتر از فوتبال و اتومبیلرانی در نگاه هواداران

ورزشکاران بیلیارد بالاتر از فوتبال و اتومبیلرانی در نگاه هواداران

فرصت سوزی به چه قیمت؟

فرصت سوزی به چه قیمت؟

رد پای آقایان و آقازاده‌ها در  واگذاری حواله واردات موتورسنگین

رد پای آقایان و آقازاده‌ها در واگذاری حواله واردات موتورسنگین

ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر گرامی باد

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما

لس آنجلس 2028 در مسیر تحقق اهداف درآمدی

ادامه همکاری جهانی تیراندازی با کمان و غول خودروسازی جهان تا ۲۰۲۸

آغاز مسابقات بولینگ انفرادی قهرمانی کشور ۱۴۰۴–۱۴۰۵

چالش‌های فزاینده پیش‌روی المپیک زمستانی میلان–کورتینا

جهش جهانی دوومیدانی؛ از رکورد مخاطب تا بازده اقتصادی بی‌سابقه

ورود پلیس ایتالیا به موضوع مرگ ناگهانی استعداد المپیکی نروژ

از گردهمایی مربیان تیم‌های ملی تا سخن از ایجاد سیستم

سه المپین اسکی ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

مازندران قهرمان رقابت های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور شد

اعلام ترکیب تیم ملی پینگ‌پنگ زنان ایران در قهرمانی جهان

نقبی بر نخستین دوره همایش مربیان تیم های ملی

وقتی پیام تسلیت فدراسیون رزمی، زخم ها را تازه می‌کند

پاکدامن رییس کمیسیون ورزشکاران کمیته المپیک شد