Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

آیا اهداف جامعه اتومبیلرانی و موتورسواری محقق خواهد شد؟

يكشنبه 17 اسفند 1399 ساعت 12:49

بالاخره پس از کش و قوس‌های فراوان، نهایتا مازیار ناظمی رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی شد. فردی که ۸ ماه به عنوان سرپرست فدراسیون در این راس این تشکیلات حضور داشت و نهایتا برای اینکه بتواند در انتخابات شرکت کند، از مسئولیت خود به عنوان سرپرست استعفا داد.

این تبصره، ماده هم از آن مقرراتی است که اساس آیین نامه انتخابات فدراسیون‌ها را مخدوش می‌کند و با هیچ ملاک و معیاری قابل هضم نیست. اگر قرار نیست سرپرستان فدراسیون‌ها در انتخابات شرکت کنند، این تبصره اعلام استعفا و بازگشت دوباره به چرخه انتخابات چه مفهومی دارد جز دور زدن قانون؟ این چه قانونی است که از یک طرف حضور سرپرستان در انتخابات فدراسیون‌ها را منع می‌کند و از طرف دیگر به آنها چراغ سبز نشان می‌دهد تا از در رفته و از پنجره بازگردند! اصلا وقتی انتخابات در زمان قانونی شش ماهه برگزار شود محملی برای ثبت نام مجدد ایجاد نمی‌شود تا سرپرستان هوس ریاست به سرشان بزند مگر اینکه بپذیریم اشکال کار جای دیگر و به اصطلاح آب از سرچشمه گل آلود است.

وقتی هم آب از سر چشمه گل آلود شد ماهی گرفتن برای عده‌ای راحت‌تر می‌شود. تنها در چنین شرایطی ممکن است یک نفر برای شورا یاری محله خود، رای لازم را کسب نکند اما با رای اعضای مجمع به عنوان رییس فدراسیون انتخاب شود یا هم صنفی‌ها برای حضور در جمع هیات رییسه قبولش نکنند اما عنان اختیار یک مجموعه کشوری را در دستش بگذارند!

ما تنها، گزارش سیما را که در آن اقدام غیر معمول تخصیص حواله‌های موتور به افراد غیر صورت گرفته را نقل می‌کنیم و در باب صحت و سقم آن نظری نداریم .‌ اینکه با وضعیت به وجود آمده می توان به آینده فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری و پیشبرد این مجموعه امیدوار بود روشن نیست. در واقع پاسخ این پرسش برعهده اعضای مجمعی است که دست به انتخاب زده و بطور خودخواسته پای در مسیری گذاشته اند که باید پیامدهای مثبت و منفی آن را نیز بپذیرند.

این درست که برخی فدراسیون ها به دلیل ناتوانی در کسب نتایج بین المللی و قاره ای زیر ذره بین افکار عمومی و رسانه ها قرار ندارند. همین امر برای دست اندرکاران چنین مجموعه هایی حاشیه امنیت درست می کند تا در انجام امور مطلق العنان و یکه تاز باشند. از قضا بیشترین اتفاقات و حواشی نیز در چنین فدراسیون هایی رخ می دهد که به ظاهر بی سروصدا حرکت می‌کنند. با این اوصاف باید دید آیا وعده های رییس جدید فدراسیون اتومبیلرانی در ارتباط با ساخت پیست های متعدد، فراهم کردن امکانات و ایجاد فضای همدلی در این مجموعه محقق خواهد شد یا باید همه آنچه گفته شده را در قالب شعارهای انتخاباتی ارزیابی کرد؟ در شرایط فعلی تنها می توان امیدوار بود.

ناظمی رییس فدراسیون اتومبیلرانی شد

ناظمی رییس فدراسیون اتومبیلرانی شد

رقابت اصلی بین چه کسانی خواهد بود؟

رقابت اصلی بین چه کسانی خواهد بود؟

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

وقتی متن سخنرانی وزیر ورزش گم می‌شود!!!

انتصاب اعضای اصلی کمیته بولینگ فدراسیون

اگر من جای وزیر بودم ...

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

انجمن هاکی روی یخ و غلو دستاوردهایش

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

۴ مدال کاراته‌کاهای ایران در لیگ جهانی مالزی

پایان کار علی حیاتی در یک چهارم نهایی بدمینتون سریز اوگاندا

انجمن هاکی روی یخ و غلو دستاوردهایش

تیشه‌گران سرپرست فدراسیون رویینگ شد

سایه سنگین دوپینگ بر رویای میزبانی هند در المپیک ۲۰۳۶

توهین‌ به ستاره گلف در یک رویداد معتبر

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

چالش‌های فدراسیون‌ها پیش از برگزاری بازی‌های آسیای جنوب‌شرقی ۲۰۲۵ در تایلند

انتقاد از محرمانه بودن کارگروه جدید IOC برای حمایت از دسته زنان

نگاهی به ورزش پارا

مدال طلای پارادوومیدانی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد