Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

کیهانی:فدراسیون دوومیدانی اهل باج دادن نیست

يكشنبه 06 مرداد 1398 ساعت 04:58

دیروز به اتفاق رئیس فدراسیون دوومیدانی، میهمان برنامه «ورزش، بدون ویرایش» رادیو گفتگو بودیم. خبرنگاران رسانه‌های دیگر هم آمده بودند. مهمان تلفنی و مجری هم داشتیم. شده بود کنفرانس خبری و ما می‌پرسیدیم و رئیس فدراسیون پاسخ می‌داد و در همان ابتدای برنامه صحبت‌های‌مان رنگ انتخاباتی به خود گرفت.

به گزارش منهای فوتبال، مجمع انتخابات فدراسیون دوومیدانی نزدیک است و طبیعی است بخش عمده پرسش‌ها به این سمت‌ وسو برود. مجید کیهانی رئیس فدراسیون می‌گوید با نزدیکتر شدن به زمان انتخابات بالطبع حاشیه‌های این ورزش بیشتر می شود اما او و همکارانش در فدراسیون بدون توجه به حواشی، کاری را که در چارچوب برنامه‌های فدراسیون تعیین شده، انجام می‌دهند.
کیهانی در طول گفتگو، چند بار هم روی یک موضوع تأکید دارد:« چهار رئیس فدراسیون دوومیدانی پیش از من،  قبل از آنکه دوره ریاست شان به پایان برسد عطای کار را به لقایش بخشیدند و رفتند.» این صحبت یعنی فشارها در دوومیدانی توسط خانواده این ورزش به شخصی که متولی کار می شود زیاد است. افرادی که تا همین چند وقت پیش در فدراسیون بودند و حقوق بگیر، امروز به صف منتقدان پیوستند و می‌گویند «رئیس فدراسیون خودرأی است» یا «دوومیدانی بدترین دوران خود را سپری می کند» اما کیهانی برای همه این اظهارنظرها که گاهی تند و غیرمنصفانه عنوان می شود یک پاسخ دارد:« فدراسیون علیه زیاده خواهی است».

 به هر حال حاشیه‌هایی که به پا می‌شود خوب نیست حتی اگر بر مبنای زیاده خواهی باشد. رئیس فدراسیون می‌گوید: « تلاش می‌کنیم که این حاشیه‌ها کمتر شود. مسئولیت من علاوه بر مدیریت این اوضاع، این است که باید به کارهای مجمع هم بپردازم. هنوز نمی‌دانم چه اتفاقی می‌افتد اما تابع وزارت ورزش و جوانان هستم. سرپرست تعیین می‌کند یا نه معلوم نیست اما من تا وقتی که هستم بر اساس برنامه‌ای که در چهار سال گذشته داشتم ادامه می‌دهم.»

مجید کیهانی به گام‌هایی که فدراسیون در این مدت برای استعدادیابی برداشته اشاره می‌کند. تیم‌های نوجوانان و جوانان، استعدادهای برتر را در خود جای دادهاند. همان‌هایی که کیهانی معتقد است در بازی‌های آسیایی 2022 و المپیک 2024، امیدهای دوومیدانی ایران خواهند بود.
او می‌گوید: «با کارشناسی و با دقت، برنامه‌های‌مان را پیش می‌بریم.  در بازی‌های آسیایی جاکارتا و در نوجوانان آسیا نتایج خوبی گرفتیم. در مسابقات قهرمانی آسیا در قطر نیز نتایج نسبتاً خوب بود. برنامه‌های ما برای قهرمانی جهان مطابق روال پیش می‌رود. احسان حدادی در اردوی چین است و بعد از آن به اردوی فنلاند می رود تا برای مسابقات جهانی برود. ما هدفگذاری خود را در رده پایه به موازات المپیاد استعدادهای برتر وزارت ورزش انجام می دهیم و هم اکنون سعی داریم تیم ملی نوجوانان را دو سال قبل از مسابقات نوجوانان آسیا شناسایی و برای آنها برنامه ریزی کنیم تا نفرات بیشتری را به رده بزرگسالان تزریق کنیم.»

اشاره دیگر کیهانی به احتمال حضور مک ویلکینز آمریکایی در ایران است. مربی پرتاب دیسک حدادی که هم اینک در دالیان چین بسر می برد. شاید ویلکنز با حدادی برای اردوی 21 روزه به ایران سفر کند چون فدراسیون در نظر دارد از این طریق دانش افزایی کند و به مربیانش آموزش بدهد.

کیهانی در واکنش به این سئوال که ما مربیان داخلی خوبی در پرتاب دیسک داریم، چرا فدراسیون می‌خواهد مربی خارجی به خدمت بگیرد، می‌گوید:«ما دل‌مان برای دوومیدانی بیشتر از هر کارشناسی می سوزد و نگاه دقیق‌تری به ورزش دوومیدانی داریم. حفظ جایگاه مربیان داخلی مهمترین اولویت فدراسیون است اما اهل باج دادن نیستیم. اواسط مرداد اولین سمینار طرح ساماندهی مربیان داخلی را برگزار می کنیم که البته در آن مربیانی حضور دارند که در چارچوب فدراسیون فعالیت داشته باشند. بحث فقط خواسته‌ی مالی مربیان نیست، بلکه مسائل دیگری مد نظر ماست. خیلی از مربیان در چارچوب فدراسیون کار می کنند و تلاش می کنیم سایر مربیان را در داخل این چارچوب قرار دهیم. حدود ۴۰ مربی را مشخص کرده‌ایم و با توجه به سطوح مدارک و مدارج و شاگردهای‌شان، آنها را دسته بندی و مواد مختلف فعالیت آنها را مشخص کرده ایم.»
رئیس فدراسیون دوومیدانی بعد از پرسش‌های مشابه دیگری که به وجود آمد سعی کرد مسأله را بازتر کند:
« استراتژی فدراسیون از سال ۱۳۹۴ در مسیر توسعه این رشته ورزشی قرار گرفت و سعی کردم در تمام بخش‌ها اصلاحات ساختاری را انجام بدهیم. کسب بهترین نتیجه تاریخ ورزش دوومیدانی در رقابتهای قهرمانی آسیا در سال ۲۰۱۷ در هندوستان، کسب سومین نتیجه برتر تاریخ ورزش دوومیدانی در بازی‌های آسیایی در جاکارتا، کسب بهترین نتیجه ادوار رشته دوومیدانی در مسابقات نوجوانان آسیا در هنگ کنگ، از جمله نتایج درخشان ایران در این رشته است.»

کیهانی به مطالعات تطبیقی در حوزه دوومیدانی و الگوبرداری از کشورها اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: «ما مطالعاتی را درباره دوومیدانی کشورهای در مسیر توسعه مانند چین و هند و توسعه یافته مانند لهستان، آلمان، آمریکا و انگلستان انجام داده‌ایم و در تلاش هستیم تا با الگوسازی از مدل کشور هند و چین از ورزشکاران و مربیان بومی و داخلی و در سطوح بالاتر از مربیان تراز اول خارجی استفاده کنیم. »

در پایان این گفتگوی 75 دقیقه‌ای رادیویی، امکانات دوومیدانی هم به عنوان یکی از دغدغه‌های رئیس فدراسیون مطرح شد که کیهانی در واکنش به نبود نیزه برای پرش با نیزه در بخش بانوان می‌گوید: «تامین تجهیزات از جمله دغدغه‌های ماست. البته این مشکل از زمان حضور بنده در فدراسیون نبوده و از بیست سال قبل تجهیزات به استانها ارسال نشده که ما با جدیت این موضوع را پیگیری می‌کنیم. قبل از اتمام مدیریت بنده تجهیزات را به ارزش حدود یک میلیارد تومان از کشور چین خریداری و بین استان‌ها توزیع خواهیم کرد.»

ممنوعیت مادام المعر مشاور حقوقی در فدراسیون بین المللی دومیدانی

ممنوعیت مادام المعر مشاور حقوقی در فدراسیون بین المللی دومیدانی

عشق دوربین ها!

عشق دوربین ها!

اعزام ووشوکاران ایران به جام جهانی ساندا

رحیمی: سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان به‌زودی معرفی می‌شود

حضور خسروی‌وفا در نشست منطقه ای آسیای میانه

کسب سهمیه قهرمانی جهان توسط ندا شهسواری

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

غول گرجی رییس فدراسیون شد

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

صعودی در سکوت ؛ وقتی فوتبال دیگر صدای مردم نیست

شکست تیم ملی برابر استرالیا/پایان کار بسکتبالیست‌ها در کاپ آسیا

هدایی به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

چرا صفحه نمایش از ورزشگاه جذاب تر شده است؟

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا

تیم ملی ‌کشتی فرنگی ایران قهرمان آسیا شد

صعود فتوحی به جدول اصلی جام‌جهانی مجارستان/ ۲ ایرانی حذف شدند

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج

هدایی به جمع ۱۶ بازیکن برتر فیدر اسلوونی راه یافت