Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

با طرح و همایش برای جوانان مشکلی حل نمی شود!!

پنجشنبه 02 اسفند 1403 ساعت 04:01

احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در حاشیه جشنواره ملی جوانان در تبریز، دیار رئیس‌جمهور دولت چهاردهم مطرح کرد که باید شرایط را به‌گونه‌ای مهیا کنیم تا مشارکت جوانان در حکمرانی فراهم شود. موضوعی که به نظر نمی‌رسد آقای وزیر در وزارتخانه متبوع خود به دنبال آن باشد.

انتخاب‌هایی که آقای دنیامالی تاکنون در وزارت ورزش و جوانان داشته‌اند گویای این نکته است که علاقه‌ای به جوان‌گرایی ندارند و انتخاب مشاوران و معاونان معطوف به شناختی است که ایشان از افراد ورزشی در زمان فدراسیون قایقرانی داشته‌اند. البته ناگفته نماند برخی چهره‌ها هم جدید هستند اما کارایی ندارند و برخی هم نه جوان هستند و نه شناختی از کار و شرایط کنونی دارند و نه کارکرد مطلوبی از خود بروز داده‌اند.

وزیر محترم ورزش و جوانان به‌خوبی می‌دانند که همایش، سمینار، گردهمایی و امثالهم نه دغدغه جوانان است و نیازمندی آنان. همچنین همایش اگر علمی باشد سخنران نیز می‌بایست علمی سخن بگوید، نظریه‌ای مطرح کند و یا آمار و ارقامی را ارائه دهد که به کار بیاید و نباید همایش را با نشست خبری پس از مسابقات اشتباه گرفت.

جهت یادآوری به وزیر محترم ورزش می گوییم که طرح‌های گوناگونی در سال‌های اخیر در رابطه با جوانان ارائه‌شده و بودجه‌های کلان و خردی هم بدان‌ها اختصاص داده شده اما هیچ‌کدام راه به‌جایی نبرده و وضع بدتر از قبل هم شده است. لذا طرحی مانند رصدخانه جوانان و منزل جوانان و ... هم به نظر نمی‌رسد راه به‌جایی ببرد مگر آنکه عزم جدی حاکمیت برای تحقق آن وجود داشته باشد.

اما به وزیر محترم پیشنهاد می‌دهیم اگر متنی برایتان تهیه نمی‌شود تا در چنین برنامه‌هایی بیان کنید، بهتر است به دغدغه جوانان که جامعه مخاطب وزارتخانه شماست بپردازید. اگر نمی‌توان در شرایط حساس کنونی کار عملیاتی انجام داد، می‌توان زبان گویای دختران و پسران جامعه بود. اکنون‌که دلار از مرز 90 هزار تومان عبور کرده، طلا و سکه سر به فلک کشیده‌اند، با نام بردن طرح ها و غیره راه به‌جایی نخواهید برد، اما می‌توانید با بیان دغدغه‌ها و شنیدن حرف‌های جوانان مرهمی بر زخم‌های بسیار و بعضاً غیرقابل‌جبران آنان باشید تا وزیر ورزش و جوانان به یاد آورده شوید و نه اینکه بگویند دنیامالی تنها وزیر ورزش است و نه جوانان، البته اگر در بخش ورزش هم به وعده‌هایتان بتوانید عمل کنید.

 

آقای حسنخانی کجاست؟

آقای حسنخانی کجاست؟

عقیم‌سازی مدیریت شادی در ورزش کشور 

عقیم‌سازی مدیریت شادی در ورزش کشور 

عدم آگاهی لازم از جایگاه بین المللی کمیته ملی المپیک

عدم آگاهی لازم از جایگاه بین المللی کمیته ملی المپیک

این علی و آن علی

این علی و آن علی

هیس! خبرنگاران انتقاد نمی‌کنند

هیس! خبرنگاران انتقاد نمی‌کنند

پیامد ضعف حکمرانی در بروز چالش های ورزش

پیامد ضعف حکمرانی در بروز چالش های ورزش

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما

لس آنجلس 2028 در مسیر تحقق اهداف درآمدی

ادامه همکاری جهانی تیراندازی با کمان و غول خودروسازی جهان تا ۲۰۲۸

آغاز مسابقات بولینگ انفرادی قهرمانی کشور ۱۴۰۴–۱۴۰۵

چالش‌های فزاینده پیش‌روی المپیک زمستانی میلان–کورتینا

جهش جهانی دوومیدانی؛ از رکورد مخاطب تا بازده اقتصادی بی‌سابقه

ورود پلیس ایتالیا به موضوع مرگ ناگهانی استعداد المپیکی نروژ

از گردهمایی مربیان تیم‌های ملی تا سخن از ایجاد سیستم

سه المپین اسکی ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

مازندران قهرمان رقابت های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور شد

اعلام ترکیب تیم ملی پینگ‌پنگ زنان ایران در قهرمانی جهان

نقبی بر نخستین دوره همایش مربیان تیم های ملی

وقتی پیام تسلیت فدراسیون رزمی، زخم ها را تازه می‌کند

پاکدامن رییس کمیسیون ورزشکاران کمیته المپیک شد

برگزاری نخستین همایش تخصصی مربیان تیم‌های ملی