Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

مدیریت تنبیهی

شنبه 23 مهر 1401 ساعت 01:05

به خوبی آگاهیم که در ادوار مختلف وزارت ورزش و جوانان، عدم شناخت از مسئله فرهنگ در معاونت فرهنگی یکی از بزرگترین چالش ها بوده و افرادی در راس آن قرار گرفته اند که شایستگی لازم برای تصدی این سمت نداشته اند.


سینا کلهر معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در یک برنامه تلویزیونی حضور پیدا کرد و با سخنانی که در آن برنامه مطرح کرد نشان داد که به سیاق گذشته علاوه بر آنکه با حوزه ورزش بیگانه است، از فرهنگ و جوانانی هم که با آنان سروکار دارد نیز شناختی ندارد.

شاید حق با رضا امیرخانی، نویسنده انقلابی باشد که می گوید: «حکمرانی، آدم هایی را با  هوش زیر متوسط می خواهد که در رابطه طولی بله قربان گو باشند، پیک باشند. امربر باشند. این موضوع فقط در راس نیست. در هر زیرشاخه ای به شکل فرکتالی بازتولید می شود».

در هفته ها و روزهای اخیر شاهد نوعی اعتراضات در کشور هستیم که اکثریت قریب به اتفاق آن را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند. گروهی که به حسب سازمانی زیر نظر وزارت ورزش قرار می گیرند اما همواره زیر  سایه ورزش قرار گرفته و مسئولیت فرهنگیشان با افرادی همچون کلهر بوده است.

فردی که کودک را چنین تعریف می کند: کسی است که توانایی کنترل بر عواطف، رفتارها و غرایض را ندارد، پس مسئولیتی ندارد و ما هم نمی توانیم او را مجازات کنیم.  و در جایی دیگر از این برنامه می گوید: میانگین نمرات دانش آموزان به 12 رسیده است از وقتی که تنبیه  بدنی در مدارس ممنوع شده است.

سخنان  معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان ما را یاد زمانی می اندازد که مدارس نوین در حال شکل گیری بود و  مکتب داران و پیروانشان از چنین ادبیاتی بهره می بردند. در هر صورت کلهر نماینده گروهی از همین جامعه ایران محسوب می شود. گروهی که عبدالملکی وزیر مستعفی کار نیز بدان تعلق داشته است. اما جای تامل دارد که چرا سمتی همچون معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان را به چنین افرادی می سپارند.

معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان به دلیل گستردگی جامعه مخاطب و جذابیت های ذاتی ورزش، می تواند به عنوان نهادی باشد که از بسیاری از همین اعتراضات جلوگیری نماید و تهدیدها را به فرصت تبدیل نماید. ورزشکاران فعال و یا بازنشسته و پیشکسوت همواره به نوعی عامل اتحاد و تعدیل کردن جنبش های اعتراضی بوده اند اما همین انفعال و عدم به کارگیری از افراد شایسته سبب شده تا جامعه ورزش نیز در همراهی جوانان مواضعی دیگر اتخاذ کنند.

شاید وقت آن رسیده کلهر نیز به عبدالملکی دیگر همفکر خود بپیوندد و  بیش از این معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان را با انفعال همراه نسازد تا بلکه فرد شایسته ای در این بخش به کار گرفته شود که هم به امور ورزش آگاه باشد و هم شناختی حداقلی از حوزه فرهگ داشته باشد.

اعزام ووشوکاران ایران به جام جهانی ساندا

رحیمی: سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان به‌زودی معرفی می‌شود

حضور خسروی‌وفا در نشست منطقه ای آسیای میانه

کسب سهمیه قهرمانی جهان توسط ندا شهسواری

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

غول گرجی رییس فدراسیون شد

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

صعودی در سکوت ؛ وقتی فوتبال دیگر صدای مردم نیست

شکست تیم ملی برابر استرالیا/پایان کار بسکتبالیست‌ها در کاپ آسیا

هدایی به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

چرا صفحه نمایش از ورزشگاه جذاب تر شده است؟

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا

تیم ملی ‌کشتی فرنگی ایران قهرمان آسیا شد

صعود فتوحی به جدول اصلی جام‌جهانی مجارستان/ ۲ ایرانی حذف شدند

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج

هدایی به جمع ۱۶ بازیکن برتر فیدر اسلوونی راه یافت