Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

عزیمت بی‌سر و صدای مربی پیشین تیم ملی کشتی به هندوستان

امیر توکلیان نایب قهرمان مسابقات جهانی وارنا بلغارستان در سال ۲۰۰۱ و مربی پیشین تیم های ملی کشتی آزاد جهت مربیگری عازم هندوستان شده است.

به گزارش منهای فوتبال، توکلیان که از جمله مربیان شناخته شده کشتی محسوب می شود و بیش از یک دهه سابقه مربیگری در کنار تیم های ملی رده های سنی مختلف را دارد، آخرین بار سرمربیگری تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان در رقابت های جهانی ۲۰۱۹ بلغارستان را برعهده داشت و تیم وی به دلیل اشتباه یک کشتی گیر و دست ندادن با مربی حریف، عنوان قهرمانی را با نایب قهرمانی جهان عوض کرد. 

وی  پس از آن از مسئولیت کنار گذاشته شد و به شهر و دیار خود باز گشت. توکلیان همچنین سابقه و تجربه طولانی مربیگری در لیگ برتر کشتی را در کارنامه خود دارد اما اکنون عازم کشور هند شده تا تجربیات ارزشمند خود را در اختیار کشتی گیران این کشور قرار دهد.هندی‌ها پیش از توکلیان با به خدمت گرفتن حسین کریمی و همت مسلمی دو تن از مربیان خوب مازندران از تجربیات آنها نیز بهره گرفته بودند و اکنون در سطحی بالاتر موفق به جذب چهره توانمندی چون امیر توکلیان شده‌اند.

گفته می شود توکلیان چند ماه است که عازم  هندوستان شده اما این سفر بدون سروصدا انجام گرفته و هنوز از چگونگی قرارداد و زمان حضور این مربی شاخص کشتی کشورمان در سرزمین مهاراجه ها اطلاع زیادی در دست نیست.

بسته شدن طولانی مدت باشگاه‌ها در ایران به دلیل کرونا و عدم جذب چهره های با تجربه ای چون توکلیان در جمع کادرهای فنی تیم های ملی، کار را برای مربیان اغلب رشته های ورزشی از جمله کشتی دشوار کرده و متاسفانه حمایت های لازم نیز از آنان صورت نگرفته به همین دلیل تلاش می کنند دنیای حرفه ای مربیگری خود را در مکان دیگری پیگیری کنند.

وقتی از زمین به آسمان پناهندگان ورزشی می‌بارد

وقتی از زمین به آسمان پناهندگان ورزشی می‌بارد

مربی پیشین تیم‌ ملی کشتی آزاد: پشتوانه داریم، برنامه‌ریزی نداریم

مربی پیشین تیم‌ ملی کشتی آزاد: پشتوانه داریم، برنامه‌ریزی نداریم

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!

شیخ قطری رییس شورای المپیک آسیا شد

سند مجموعه ورزشی آزادی پس از نیم قرن صادر شد

دو پیروزی ارزشمند سرخوش در مرحله مقدماتی اسنوکر آزاد ولز 2026

جهت حضور درانتخابات رئیس جدید OCA؛رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عازم تاشکند شدند

قهرمانی و نایب قهرمانی یخنوردان ایران در جام جهانی سوئیس

پایان مهلت قانونی ریاست دو فدراسیون!

مدال برنز بنیامین فرجی در مسابقات بین‌المللی قطر

تشکیل کمیته دیپلماسی در شورای عالی ورزش

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات قطر شد

لیست المپیک ۲۰۲۸ نهایی شد/ آغاز رقابت‌ها بر سر ۱۰۵۰۰ سهمیه

برای هر موفقیتی نباید هورا کشید؛ دنیامالی: کشتی گیر ما شق القمر نکرد که فنی ترین شد و دنبال زمین بود

پولادگر سرپرست کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا ژاپن شد

المپین‌های اسکی ایران ویزای ایتالیا گرفتند

اولین اظهار نظر محمد بنا پس از سرمربی‌گری آذربایجان

جهت حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶؛ حیدری: تنها یک سهمیه به سوارکاری تعلق گرفت