Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

تداوم‌ بلاتکیفی ژیمناستیک، چه کسی این سنگ را در چاه انداخت؟

چهارشنبه 23 تیر 1400 ساعت 10:10

با وجودی که دوره چهارساله ریاست اینچه درگاهی بر فدراسیون ژیمناستیک چند روز قبل به پایان رسید اما هنوز فردی به عنوان سرپرست این فدراسیون حکم نگرفته است. گویا این تعلل پیامد سنگی است که در چاه افکنده شده و در آوردن آن نیازمند تدبیر، رایزنی و پیگیری مسئولان است.

تغییرات در برخی مواد اساسنامه فدراسیون در سال ۹۶ و اخذ تاییدیه فدراسیون جهانی، دست وزارت ورزش را برای هرگونه اعمال نظر در این فدراسیون بسته و آنان در شرایط کنونی برای گماردن سرپرست در این مجموعه نیاز به زمان دارند. اینکه دستگاه ورزش از نزدیک در جریان تغییرات اساسنامه فدراسیون یادشده قرار داشته یا اصولا اعضای وقت مجمع مصوبه ای در این رابطه صادر کرده اند، مشخص نیست اما همینقدر می توان اذعان کرد جمعی از اعضای مجمع وقت، از وجود مصوبه ای که تغییرات در اساسنامه فدراسیون را تایید کرده باشند اظهار بی اطلاعی می‌کنند، ضمن اینکه اگر طبق تغییرات، ریاست مجمع از وزیر یا معاون وی به رییس فدراسیون برگردانده شده بود، چرا در مجامع سال های گذشته، ریاست مجمع بر عهده معاون وزیر بوده یا چرا مسئولان وزارت ورزش در رابطه با چنین تغییراتی سکوت پیشه کردند؟  

ابهامات موجود از یک سو و دادن اطلاعات نادرست به فدراسیون جهانی مبنی بر دخالت دولت در امور فدراسیون، سنگ دیگری بود که توسط عده ای به چاه افکنده شد تا  گره مشکلات ژیمناستیک را کورتر کند. به این ترتیب، فردی که چند روز قبل  دوره ریاست وی در فدراسیون به پایان رسیده همچنان در دفتر کار خود حضور پیدا کرده و از امکانات فدراسیون استفاده می کند این در حالی است که هیچکس نمی تواند بدون داشتن حکم‌ رسمی مسئولیت، مسند و جایگاهی را اشغال کند. 

بدیهی است با توجه به در پیش بودن بازی‌های المپیک و سفر قریب الوقوع کاروان ورزش کشورمان برای حضور در توکیو، حفظ آرامش این عرصه لازم و ضروری است. به همین دلیل، شایسته بود مسئول فدراسیونی که دوره ریاست وی پایان یافته به جای پافشاری برای ماندن، فضا و شرایط را برای تعیین سرپرست و روند برگزاری انتخابات مهیا می کرد تا فدراسیون و جامعه این ورزش از بلاتکلیفی خارج شود.

اکنون‌ تصور کنید این وضعیت بلاتکلیفی تا پایان المپیک و تشکیل مجمع برای گزینش سرپرست ادامه پیدا کند، بعد از آن نیز امکان تدوین آیین نامه های مختلف برای سهولت در روند اجرای اساسنامه جدید در دستور کار قرار خواهد گرفت به همین دلیل می توان تصور کرد، دوره بلاتکیفی  فدراسیون یادشده، ماه‌های متمادی به تاخیر افتد. تحت این شرایط باید مشخص شود چه کسانی مسبب این تاخیر و فرصت سوزی هستند.

ژیمناستیک بعد از پایان دوره ریاست درویش زاده نیز یک بار با چنین تاخیر و بلاتکیفی روبرو شد. آن زمان یعنی تیرماه ۹۵، قرار بود پس از روی کار آمدن سرپرست، خیلی زود شرایط برگزاری انتخابات در ماههای آینده فراهم شود اما این سرپرستی قریب به یک سال طول کشید و در نهایت نیز معادلات به سود اینچه درگاهی تغییر یافت.اکنون که برخلاف انتظار و ادعا، ژیمناستیک نماینده ای در المپیک ندارد و چنین گره ای در امر  انتصاب سرپرست و برگزاری انتخابات افکنده شده، بعید به نظر می رسد اراده‌ای برای سروسامان دادن به این مهم وجود داشته باشد. روی کار آمدن دولت جدید و مواردی که پیشاپیش بیان شد گویای این واقعیت است آنان که به هر دلیل ممکن،  مسائل داخلی را به مجامع بین المللی کشانده و چنین خبطی را انجام داده اند باید بدانند دود این بی تدبیری و گره افکنی در درجه نخست به چشم ژیمناستیک خواهد رفت.

واکنش مدیرکل امورحقوقی وزارت ورزش نسبت به مطالب منتشر شده از سوی فدراسیون ژیمناستیک

واکنش مدیرکل امورحقوقی وزارت ورزش نسبت به مطالب منتشر شده از سوی فدراسیون ژیمناستیک

مربی بین‌المللی شاخه آکروژیم: فدراسیون درباره مسابقات قهرمانی آسیا آدرس غلط می‌دهد

مربی بین‌المللی شاخه آکروژیم: فدراسیون درباره مسابقات قهرمانی آسیا آدرس غلط می‌دهد

  اینچه درگاهی رد صلاحیت شد

اینچه درگاهی رد صلاحیت شد

اسکیت در چنگدو بدتر از اسکیت هانگژو

کسب مدال بایدی نیست

سهیلا منصوریان برنزی شد

معرفی ۱۲ والیبالیست ایران در قهرمانی جهان

تغییر در کادر فنی تیم ملی کاراته؛ گنج‌زاده جای شهرام هروی سرمربی شد

اعزام به بازی‌های آسیایی کیفی شد/ برای زنان استثنا گذاشتند

آغاز دور نهایی نشست‌های تخصصی بازی‌های آسیایی جوانان از هفته آینده

مینو مداح در فدراسیون کشتی!

سومین طلای ایران در بازیهای جهانی چنگدو/ قهرمانی دختر ووشوکار

درگذشت متیا دبرتولیس، ورزشکار ایتالیایی جهت یابی در جریان بازی‌های جهانی چنگدو

دکتر علی نژاد در بازدید از اردوی تیم ملی تیراندازی : قربانی برای تیراندازی یک نعمت است / رویکرد ما در تیراندازی مدال آوری در بازیهای آسیایی و موفقیت در المپیک لس آنجلس است

برنامه نیمه نهایی بسکتبال کاپ آسیا/ ایران و استرالیا آماده نبرد برای فینال

کرسی ماندگاری

حذف فرجی و شمس از مسابقات پینگ‌پنگ سوئد

دیدار کوهپایه زاده با رئیس IPC؛تقدیر دبیرکل منطقه آسیا از رویکرد ایران

برگزاری نخستین دوره مسابقات بیلیارد خانوادگی

جایزه دلاری برای اولین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون جام خزر

زور بسکتبال ایران به استرالیا نرسید/ دیدار با نیوزلند برای مدال برنز

یک برنز ایران در اسکیت بازی‌های جهانی/ هفتمی دختران کانوپولو

نشست تخصصی کمیته ملی المپیک با ۳ فدراسیون

آغاز سومین مرحله اردوی آمادگی دختران تیم ملی در سمنان

عملکرد درخشان نیما عالمیان در مقابل نفر پنجم رنکینگ جهان

یک طلا و یک برنز برای پینگ‌پنگ‌بازان ایران در مسابقات اردن

رونمایی از نشان و شعار رسمی بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی

ایران ۷۹ - نیوزیلند ۷۳/ مدال برنز آسیا برای بسکتبال ایران

شکست نوشاد عالمیان مقابل بازیکن ژاپن در مسابقات سوئد

نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان

جایزه دلاری برای اولین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون جام خزر

کرسی ماندگاری

نشست تخصصی کمیته ملی المپیک با ۳ فدراسیون

تکذیب انتصابی‌شدن انتخابات فدراسیون‌های غیرالمپیکی

زور بسکتبال ایران به استرالیا نرسید/ دیدار با نیوزلند برای مدال برنز

یک برنز ایران در اسکیت بازی‌های جهانی/ هفتمی دختران کانوپولو

ایران در رده ۲۵ بازی‌های جهانی چنگدو با ۷ مدال

صعود یزدانی به فینال تورنمنت تنیس صربستان

ترکیب ۱۶ نفره والیبال ایران برای دوحه/ سورپرایز پیاتزا!

برگزاری نخستین دوره مسابقات بیلیارد خانوادگی

اسکیت در چنگدو بدتر از اسکیت هانگژو

دیدار کوهپایه زاده با رئیس IPC؛تقدیر دبیرکل منطقه آسیا از رویکرد ایران

برنامه نیمه نهایی بسکتبال کاپ آسیا/ ایران و استرالیا آماده نبرد برای فینال