مسبوق به سابقه است که ورزشکاران در مواقع مختلف نسبت به سیاستهای فدراسیون مطبوع خود انتقاد داشته باشند و طبیعی است که مسئولان فدراسیون نیز در صورت لزوم با کمال آرامش و در نهایت ادب پاسخهای مستدل و محکمه پسند ارائه دهند اما موضعگیری دبیر علیه اظهارات پرویز هادی با هیچکدام از این موازین معمول همخوانی نداشت. رییس فدراسیون به جای اینکه پاسخ چرایی دعوت نشدن هادی به جام تختی را بدهد صراحتا به او توهین کرد و مجری ناآشنا به کشتی و روح پهلوانی ورزش اول که گویا وظیفهای جز تایید سخنان رییس بر عهده ندارد به جای اینکه فضا را تغییر دهد و مهمان را متوجه حساسیت برنامه زنده کند باردیگر سخنان نامناسب دبیر را تکرار کرد تا شاهد صحنه ای بدیع و عجیب در رسانه ملی باشیم. صحنه ای که با این شکل و شمایل هیچگاه توسط یک رییس فدراسیون و یک مجری خلق نشده است.
مدت ها قبل گفتیم و نوشتیم، بخش اعظم حاشیه های فدراسیون کشتی بر اثر موضعگیری های احساسی و غیرمتعارف رییس فدراسیون ایجاد میشود. در تایید این ادعا شاهد مثالهای متعددی میتوان ردیف کرد که ذکر یک به یک آنها موجب اطاله کلام خواهد شد. واقعیت این است که تا دبیر نتواند بر گفتار و کردار خود تسلط پیدا کرده و دست از نگاه بالا به پایین برندارد، این مشکلات تداوم خواهد یافت. اظهارات اخیر وی در رسانه ملی تاییدی است بر این مدعا که وی در جهت غلبه بر نفس و احساسات خویش موفق نبوده است.
سخن بر سر دفاع از شخص خاصی نیست بلکه نقد ما به رفتار کسی است که به دلیل جایگاه و موقعیت اجتماعی باید در جامعه اسلامی سرمشق باشد اما میبینیم برابر مصاحبه یک یک قهرمان و هم صنف خود چنان برآشفته میشود که از توهین به یک ملیپوش مدالآور در برابر دیدگاه هزاران بیننده ابایی ندارد!
تردیدی نیست که تندی این اظهارات و عریانی آن باعث شد تا کادر فنی تیم ملی جهت ترمیم و پانسمان سخنان دبیر ، با یک چرخش صد و هشتاد درجه ای راه بازگشت پرویز هادی برای شرکت در مسابقات جام تختی را باز گذاشتند.با این وصف هیچکدام از موضعگیریهای بعدی نمیتواند زخم زبان ناشی از اظهارات نسنجیده رییس فدراسیون کشتی و پوزخند مجری برنامه را ترمیم کند. از قدیم گفته اند ادب مرد به ز دولت اوست اما اکنون میتوان اذعان کرد ادب مرد جزو لاینفک دولت اوست و بالاترین سرمایه و دولت انسان ها توجه به ادب و معرفت است.
به قلم:محمدرضا کاظمی