Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

پرویز هادی: برای بهبودی اوضاع ورزش تبریز نامزد شورای شهر شدم

پنجشنبه 28 اسفند 1399 ساعت 11:33

دارنده مدال برنز سنگین وزن کشتی آزاد هدف خود از حضور در انتخابات شورای شهر تبریز را کمک به ورزش این شهر و ایحاد فضای مناسب برای گرایش بیشتر جامعه به سمت این مقوله عنوان می‌کند.

پرویز هادی دارنده مدال برنز سنگین وزن کشتی آزاد و یکی از مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی در المپیک توکیو در رابطه با دلایل ثبت نام خود جهت عضویت در شورای شهر تبریز به "منهای فوتبال" گفت: دوره قبل هم جمعی از دوستان از من خواسته بودند در انتخابات شورای شهر شرکت کنم اما چون سرگرم ورزش حرفه ای و از طرفی امیدوار بودم، کسانی که وارد شورای شهر می شوند می توانند مشکلات ورزش کلانشهر تبریز را حل و دغدغه شهروندان و جامعه ورزش را برطرف کنند برای حضور در صحنه انتخابات  داوطلب نشدم. متاسفانه عملکرد دوستان نظر جامعه ورزش و جوانان و علاقه مندان این عرصه را تامین نکرد بطوری که در حال حاضر سرانه ورزش شهر تبریز حدود ۴۰ سانتیمتر است که در مقایسه با میانگین کشوری هم درصد پایینی است.از طرفی شورای شهر با انحلال سازمان ورزش و بی توجهی به امر قهرمانی با هدف ترویج ورزش همگانی صرفا شعاری عمل کردند. وقتی همه این مسایل در کنار مشکلات روبه گسترش اعتیاد، لزوم توجه به سلامت جامعه و تندرستی را  مورد توجه قرار دادم به این نتیجه رسیدم که اعتبار و موقعیت ورزشی خودم را در جهت رفع مشکلات هزینه کرده و به وظیفه ای که به عنوان ورزشکار بر عهده دارم عمل کنم.

 وی در پاسخ به این پرسش که این حضور را می توان به مفهوم پایان دوره قهرمانی شما تلقی کرد، اظهار داشت: به هیچ وجه اینطور نیست و من هنوز از دنیای قهرمانی خداحافظی نکرده ام. با تمام وجود برای پوشیدن پیراهن تیم ملی تلاش خواهم کرد. البته اگر مردم شهرم به من اعتمادکردند و انتخاب شدم در آن صورت نسبت به آینده دوران قهرمانی خودم تصمیم می گیرم با این وجود فکر نمی کنم حتی عضویت در شورای شهر هم مانع حضورم در عرصه ورزش قهرمانی شود.

هادی در رابطه با عملکرد نه چندان مطلوب برخی قهرمانان در شورای شهرهای مختلف خاطرنشان کرد: قبول دارم که عده ای از آنها عملکرد مورد انتظار جامعه را نداشتند. این افراد  کسانی بودند که در طول دوران قهرمانی و قبل از ورود به شورای شهر هم همین روش را داشتند. در واقع آنها پیش از اینکه به منافع عموم فکر کنند به مصالح خودشان فکر می کردند.‌ متقابلا برخی از قهرمانان هم عملکرد خوبی داشتند و نمره قبولی گرفتند. رسول خادم از جمله این قهرمانان بود که شخصا عملکرد او را قبول دارم. وی پاکدست بود و اقدامات موثری در طول دوران خدمت خود انجام داد. همین پاکدستی باعث شد وقتی مسئولیت فدراسیون کشتی را بر عهده گرفت با عنوان اسپانسر به یاری وی شتافتند. زمانی هم که خادم رفت، همان حامیان از کشتی رفتند چون فقط به اعتبار وی از فدراسیون حمایت می کردند.

این قهرمان آسیا در پایان تاکید کرد: من به عنوان کاندیدای مستقل وارد انتخابات شده ام چون اصولا فرد سیاسی نیستم و به هیج دسته و گروهی وابستگی ندارم اما اگر در ادامه راه کسانی با تفکر و  ایده های من مبنی بر حمایت از ورزش و طبقات فرودست جامعه همراه باشند مشکلی با ائتلاف ندارم. از علیرضا حیدری صمیمانه تشکر می کنم که علی رغم مشغله و گرفتاری های شب عید تا تبریز آمد و مرا در به هنگام ثبت نام همراهی کرد. برای حضور در صحنه انتخابات با جمعی از بزرگان رایزنی و مشورت کردم.‌ ابتدا صحبت از این بود که در انتخابات شورای شهر پایتخت شرکت کنم اما وقتی دیدم شهر خودم تبریز علی رغم استعداد های فراوان و پتانسیل فراوان در تمام رشته های ورزشی خصوصا کشتی با کم و کاستی های فراوان روبروست تشویق شدم در همین شهر نامزد شوم. این اطمینان را می دهم در صورت کسب رای با تمام وجود برای آبادانی و بهبود وضعیت شهرم تلاش کنم. سازمان ورزش شهرداری را احیا و از فعالیت تمام رشته های ورزشی پشتیبانی خواهم کرد. سروسامان جدی به باشگاهها خواهم داد و کشتی را در مقام ورزش اول کشور مورد حمایت واقعی قرار می دهم.

به قلم:محمدرضا کاظمی

پرویز هادی: با تفکر موجود به کشتی برنمی‌گردم

پرویز هادی: با تفکر موجود به کشتی برنمی‌گردم

ادب مرد بالاتر از دولت اوست

ادب مرد بالاتر از دولت اوست

قلم قرمز روی نام سعید عبدولی و پرویز هادی!

قلم قرمز روی نام سعید عبدولی و پرویز هادی!

پایان افسانه جردن باروز در تگزاس

پایان افسانه جردن باروز در تگزاس

کشمکش رییس هیات با نایب قهرمان المپیک

کشمکش رییس هیات با نایب قهرمان المپیک

تغییرات قابل تأمل در جمع ملی پوشان کشتی

تغییرات قابل تأمل در جمع ملی پوشان کشتی

شکست دور از انتظار هادی و محبی!

شکست دور از انتظار هادی و محبی!

جای خالی روان‌شناسی ورزشی در ایران؛ تهدیدی خاموش برای سلامت ورزشکاران

بحران بانک آینده و خدشه بر اعتماد عمومی پایدار نسبت به ورزش در ایران مال

اردوی تیم ملی رویینگ ۲ دسته شد/ تمرین دختران معترض در زنجان

سه مدال نقره برای دخترای موی تای ایران در ریاض

نشست استادان و دانشجویان روان‌شناسی ورزشی دانشگاه تهران با با اعضای کمیسیون روان‌شناسی کمیته ملی المپیک

تیم دوچرخه سواری اسرائیل در آستانه فروپاشی

کسب مدال نقره شنا در ۵۰ متر کرال پشت توسط هومر عباسی

تقویت همکاری‌های IOC و چین

نقد فنی، فرهنگی و روان‌شناختی به ایده «رویداد ورزشی بدون دهکده ورزشکاران»

رژه کاروان ورزش ایران در المپیک بیست و پنجم ناشنوایان

احتمال منع حضور زنان تراجنسیتی در رقابت‌های بانوان المپیک از سوی IOC

تساوی پرهام مقصودلو در مرحله چهارم جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵

۳ مدال پینگ‌پنگ ایران قطعی شد/ صعود تیم دوبل زنان به فینال

احیای آتش‌بس المپیک توسط میزبانان بازیهای زمستانی ۲۰۲۶

راه اندازی شبکه تاکسی هوایی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸

وزنه‌بردار فوق سنگین ایران به دو برنز دست یافت

چالش‌های آفریقای جنوبی برای میزبانی المپیک ۲۰۳۶ یا ۲۰۴۰

موفقیت کم‌نظیر کاراته در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵

پیشکسوت شطرنج ایران در گذشت

میزبانی سنگاپور از نخستین کنفرانس و جشنواره ورزش‌های ذهنی آسیا

تأکید رئیس IOC در بروکسل: "هیچ ورزشکاری نباید قربانی تبعیض یا مداخله سیاسی شود"

آغاز تور «جاده ابریشم» برای جام جهانی شنا ۲۰۲۶

آغاز برنامه جهانی تربیت رهبران نسل جدید توسط فیبا

میلان–کورتینا ۲۰۲۶؛ نقطه عطف جدید در مسیر عدالت جنسیتی ورزش زمستانی

مسیر مشعل المپیک زمستانی میلان – کورتینا ۲۰۲۶ رسماً اعلام شد

فرخی قهرمان بازی های اسلامی شد/ ۴ مدال کشتی فرنگی ایران در ۴ وزن نخست/فرخی دومین طلا کشتی را کسب کرد

طلای پرتاب وزنه پارادومیدانی برای یاسین خسروی

ملیکا میرحسینی برنز گرفت/ پایان کار تکواندو در بازی های اسلامی با ۸ مدال

برد پرگل دختران هندبالیست ایران برابر مالدیو

موفقیت کم‌نظیر کاراته در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵

احیای آتش‌بس المپیک توسط میزبانان بازیهای زمستانی ۲۰۲۶

نشست استادان و دانشجویان روان‌شناسی ورزشی دانشگاه تهران با با اعضای کمیسیون روان‌شناسی کمیته ملی المپیک

مجوز حضور روسیه در رقابت‌های جهانی پارا هاکی روی یخ ۲۰۲۶

چالش‌های آفریقای جنوبی برای میزبانی المپیک ۲۰۳۶ یا ۲۰۴۰

راه اندازی شبکه تاکسی هوایی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸

بوکسور حاشیه ساز الجزایری در مسیر دفاع از طلای المپیک ۲۰۲۸

میزبانی سنگاپور از نخستین کنفرانس و جشنواره ورزش‌های ذهنی آسیا

رئیس IOC با رویکرد «توقف و تأمل» مسیر اصلاحات را ترسیم کرد

بحران بانک آینده و خدشه بر اعتماد عمومی پایدار نسبت به ورزش در ایران مال

ساینا کریمی تکواندو ایران را طلایی کرد؛ یازدهمین طلا برای ورزش ایران