در همین راستا طی گفت و گوی کوتاه با محسن خوش طینت بانی و برگزار کننده این جشن تقدیر و دو مراسم مشابه باشکوه دیگر، هدف او را از برگزاری چنین مراسمی جویا شدیم که تاکید کرد: فرهنگ سازی یکی از اهداف مهم ورزش است که باید بیش از پیش به آن اهمیت داده شود. در همین راستا ضرورت قدردانی از بزرگان و پیشکسوتان ورزش در راستای تکریم آنها می تواند به فرهنگ سازی در میان جامعه ورزش خصوصا نسل های آینده کمک کند. اصلا سرلوحه ورزش احترام به بزرگان و پیشکسوتان و سپاسگزاری نسبت به کسانی است که حق استادی و مربیگری برگردن ما دارند.
وی افزود: در همین راستا و از آنجایی که من شاگرد کوچک مکتب ژیمناستیک کشور هستم وظیفه خود دانستم تا در حد بضاعت و توان از بزرگان این رشته ورزشی تجلیل کنم. بزرگانی که مایه افتخار ورزش کشور هستند اما چه بسا در گذر زمان فراموش شده باشند و مسئولین ورزش به یاد آنها نبوده باشند.
وی ادامه داد: با همفکری جمعی از چهره های شاخص ژیمناستیک کشور بر آن شدیم تا به مناسبت های مختلف از بزرگان و پیشکسوتان ورزش پایه ژیمناستیک که عمری را برای اوج و اعتلای این ورزش سپری کرده اند تجلیل و رسم ادب را در حق ایشان به جا آوریم.به همین منظور و طی چند ماه گذشته به ترتیب از روح الله وین یکی از بزرگان ژیمناستیک درهر دو بخش فنی و اجرایی و کسی که نزدیک به دو دهه هدایت این ورزش را در استان تهران بر عهده داشته همچنین سرکارخانم جمیله سروری تنها بانوی شرکت کننده در بازی های المپیک و استاد حسن لطیفی پدر حال حاضر ژیمناستیک کشور که بنیان گذار این ورزش در آموزش و پرورش بوده تجلیل به عمل آوردیم. تلاش خواهیم کرد این روند را تداوم بخشیده و رفته رفته به سرتاسر کشور گسترش دهیم.از مسئولان ورزش هم انتظار زیادی نداریم. وظیفه خود می دانیم از آنها برای حضور در مراسم دعوت کنیم حال اینکه حضور پیدا کنند یا خیر، مختارند اما ما به سهم خود وظیفه می دانیم در کنار ورزش و قهرمانی ابعاد فرهنگی و تربیتی این مقوله را از یاد نبریم در راس این فرهنگ و آموزه ها قدردانی و احترام به بزرگان قرار دارد.