این شخص کسی نیست جز افشین داوری مردی که طی سالهای گذشته پای ثابت انتخابات و سرپرستی تعداد قابل توجهی از فدراسیونها بوده و اکنون نیز سرپرستی دوچرخهسواری را برعهده دارد. داوری پس از ثبتنام در انتخابات آینده شطرنج اعلام کرد به خواست جامعه این رشته پای در میدان گذاشته است. او در عین حال نقل سخنان گذشته خود مبنی بر اینکه پس از کملطفیهای صورت گرفته دیگر در انتخابات هیچ فدراسیونی ورود نمیکند را با این تعبیر که گفتهام در انتخابات دوچرخهسواری ثبت نام نمیکنم، اصلاح میکند.
با این وجود انتساب این جمله به داوری گویا پس از انتخابات فدراسیون والیبال شایع شد. جایی که باوجود خواست وزارت ورزش مبنی بر نامزد نشدن در انتخابات با اعلام استعفا باردیگر وارد میدان شد اما نهایتا برابر حریف قویتر میدان را خالی کرد. وی چه بسا باور کرده بود پس از مدت قابل توجه سرپرستی فدراسیون والیبال در آنجا ماندگار خواهد شد اما محمدرضا داورزنی که برای حضور در مسند معاونت ورزشی وزیر از فدراسیون رفته بود با طولانی شدن دوره سرپرستی بار دیگر ثبتنام کرد و مطابق پیشبینی به ریاست والیبال رسید.
داوری که سابقه فعالیت در عرصه دوومیدانی را نیز دارد اوایل دهه ۹۰ به مدت چند سال ریاست این فدراسیون را برعهده داشت اما نهایتا به دلیل نتایج نه چندان مطلوب ورزشکاران این رشته در بازیهای آسیایی اینچوان از دوومیدانی رفت. او بعدها برای کسب کرسی ریاست یا سرپرستی فدراسیونهای ناشنوایان، بوکس، کاراته، ژیمناستیک، والیبال و بازهم دوومیدانی وارد گود شد اما امکان ماندن در هیچ کدام از فدراسیونهای مذکور را پیدا نکرد.
سال ۹۸ موفق شد با کسب ۲۰ رای به کرسی ریاست این مجموعه دست پیدا کند اما بعدها به دلیل اینکه تعدادی از روسای هیاتها در مجمع حضور نداشتند انتخابات باطل اعلام شد به این ترتیب یکبار دیگر بدشانسی سراغ افشین داوری آمد و او نتوانست به خواسته خود برسد. اکنون اما شرایط برای مرد پای کار سرپرستی و انتخابات فدراسیونها حساستر از گذشته است زیرا به نظر میرسد این مدیر باسابقه وزارت ورزش در آستانه بازنشستگی، قصد دارد با یک تیر دو نشان بزند. هدفی که هم دوره بازنشستگی او را تداوم بخشد و هم با حکم ریاست فدراسیونی بازنشسته شود. بیگمان مسئولان وزارت ورزش بیش از همه به داوری بدهکارند و چه بسا گمان دارند اکنون زمان مناسب برای جبران کم لطفیها و نامهربانیهای گذشته فرارسیده باشد. با تمام این احوال پیشبینی نتایج انتخابات فدراسیونها در این واپسین ماههای عمر دولت فعلی چندان مشخص نیست. خصوصا اگر قرار باشد فردی خارج از خانواده شطرنج سکان هدایت این مجموعه را در دست بگیرد باید مدیری طراز اول با کارنامه عملکرد درخشان باشد. ویژگیهایی که شاید با پیشینه عملکرد برخی نامزدهای احتمالی فدراسیون یادشده چندان همخوانی نداشته باشد. بدیهی است نهایتا اعضای مجمع رییس فدراسیون را انتخاب میکنند و قطعا برخی معادلات از جمله گزینش نمایندگان ورزشکاران، مربیان، باشگاهها و داوران میتواند در سرنوشت انتخابات تاثیرجدی ایجاد کند.