Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

فرامرزیان:ورزشکاران المپیکی دغدغه ای برای هزینه هایشان نداشته باشند

جمعه 25 مرداد 1398 ساعت 05:27

معاون مدیریت و توسعه منابع وزارت ورزش و جوانان گفت : ورزشکارانی که سهمیه المپیک می گیرند بر اساس مصوبه ستاد عالی بازی ها دغدغه ای برای هزینه هایشان نداشته باشند.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان ، ژاله فرامرزیان در حاشیه گردهمایی مدیران کل استانی اظهار داشت: در رابطه با مجموعه اقدامات جذب صحیح و مدیریت صحیح منابع صحبتهایی داشتیم و اینکه تعداد قابل توجهی از پروژه های عمرانی را با استفاده از ظرفیت های قانونی موجود به خصوص ظرفیت ماده ٢٧ و تبصره ١٩ که به مشارکت گرفتن بخش خصوصی برای تکمیل اماکن ورزشی است ، توافقاتی داشتیم و امیدواریم امسال تعداد زیرساخت هایی که می تواند به مجموعه زیرساخت های ورزش اضافه شود ، قابل توجه باشد.

فرامرزیان در ادامه استفاده از ظرفیت ها برای تکمیل پروژه ها را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: برای استفاده از ظرفیت های قانونی مثل همکاری خیرین ورزشی و اقداماتی که در زمینه فروش اماکن ورزشی که مورد نیاز نیست و به منظور این که منابع بازگردد و صرف فعالیت های ورزشی و تکمیل اماکن ورزشی شود توافقاتی داشتیم.

وی ادامه داد : در این گردهمایی مجموعه مسائل مالی و اداری و منابعی را که بتوانیم صرف ورزش کنیم تا اقدامات مورد نیاز در قالب زمان مشخص صورت گیرد و مردم بتوانند از فرصت های ورزش همگانی استفاده کنند و بهره مندی لازم را داشته باشند مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

فرامرزیان یکی دیگر موضوعات این گردهمایی را ایجاد سامانه های دسترسی مردم به اطلاعات به منظور تکریم ارباب رجوع و ایجاد سامانه های اطلاع رسانی دانست و گفت :اقداماتی هم در این زمینه انجام و چند سامانه فعال شده است و امیدواریم فعالیت های وزارت ورزش و جوانان بتواند در این زمینه فعال شود .

معاون توسعه مدیریت و سرمایه وزارت ورزش و جوانان اهمیت تکمیل خانه های جوان را مورد توجه قرار داد و گفت : برای تکمیل و ساخت خانه های جوان بحث هایی در گردهمایی داشتیم و از محل اعتباراتی که موجود است ، تامین خواهد شد .

این معاون وزیر تاکید کرد : مجموعه اقداماتی که در معاون توسعه مدیریت و منابع انجام می شود برای تسهیل در روند فعالیت های حوزه جوانان و امور ورزش است.

فرامرزیان با بیان اینکه تا کنون ٤ مرحله پرداختی به فدراسیون ها داشتیم توضیح داد : در ارتباط با ورزشکارانی که سهمیه المپیک می گیرند و می خواهند در این زمینه فعالیت کنند ، بر اساس مصوبه ستاد عالی بازی ها دغدغه ای برای هزینه هایشان نداشته باشند و بر اساس همان مصوبه اقدام می کنیم .

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان گفت : منابع قابل توجهی هم به استان ها در ارتباط با المپیاد ورزشی اختصاص دادیم و ان‌شالله به زودی به دست آنها می رسد تا استعدادهای جدید شناسایی و مشکلات ورزشکارانی که در این راستا فعالیت می کنند ، رفع و رجوع شود.

فرامرزیان و وعده حمایت از فدراسیون‌ها

فرامرزیان و وعده حمایت از فدراسیون‌ها

تسلیت منهای فوتبال به مصطفی کارخانه

وقتی فاقدان صلاحیت با لابی بر مسند می‌نشینند، تکلیف جامعه ورزشی چیست؟

جای خالی روان‌شناسی ورزشی در ایران؛ تهدیدی خاموش برای سلامت ورزشکاران

فرهنگ‌نگاره آرمان‌شهری به نام دهکده ورزشکاران

بحران بانک آینده و خدشه بر اعتماد عمومی پایدار نسبت به ورزش در ایران مال

کشتی را برای لس‌آنجلس 2028 بخواهیم نه ریاض 2025

اردوی تیم ملی رویینگ ۲ دسته شد/ تمرین دختران معترض در زنجان

نشست استادان و دانشجویان روان‌شناسی ورزشی دانشگاه تهران با با اعضای کمیسیون روان‌شناسی کمیته ملی المپیک

کسب مدال نقره شنا در ۵۰ متر کرال پشت توسط هومر عباسی

سه مدال نقره برای دخترای موی تای ایران در ریاض

رژه کاروان ورزش ایران در المپیک بیست و پنجم ناشنوایان

نقد فنی، فرهنگی و روان‌شناختی به ایده «رویداد ورزشی بدون دهکده ورزشکاران»

تیم دوچرخه سواری اسرائیل در آستانه فروپاشی

تقویت همکاری‌های IOC و چین

تساوی پرهام مقصودلو در مرحله چهارم جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵

احتمال منع حضور زنان تراجنسیتی در رقابت‌های بانوان المپیک از سوی IOC

۳ مدال پینگ‌پنگ ایران قطعی شد/ صعود تیم دوبل زنان به فینال

وزنه‌بردار فوق سنگین ایران به دو برنز دست یافت

راه اندازی شبکه تاکسی هوایی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸

پنجمین طلای کاروان ایران در ریاض/ سارا بهمنیار طلایی شد

طلای پرتاب وزنه پارادومیدانی برای یاسین خسروی

ملیکا میرحسینی برنز گرفت/ پایان کار تکواندو در بازی های اسلامی با ۸ مدال

برد پرگل دختران هندبالیست ایران برابر مالدیو

موفقیت کم‌نظیر کاراته در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵

احیای آتش‌بس المپیک توسط میزبانان بازیهای زمستانی ۲۰۲۶

نشست استادان و دانشجویان روان‌شناسی ورزشی دانشگاه تهران با با اعضای کمیسیون روان‌شناسی کمیته ملی المپیک

مجوز حضور روسیه در رقابت‌های جهانی پارا هاکی روی یخ ۲۰۲۶

چالش‌های آفریقای جنوبی برای میزبانی المپیک ۲۰۳۶ یا ۲۰۴۰

راه اندازی شبکه تاکسی هوایی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸

بوکسور حاشیه ساز الجزایری در مسیر دفاع از طلای المپیک ۲۰۲۸

میزبانی سنگاپور از نخستین کنفرانس و جشنواره ورزش‌های ذهنی آسیا

رئیس IOC با رویکرد «توقف و تأمل» مسیر اصلاحات را ترسیم کرد

بحران بانک آینده و خدشه بر اعتماد عمومی پایدار نسبت به ورزش در ایران مال

ساینا کریمی تکواندو ایران را طلایی کرد؛ یازدهمین طلا برای ورزش ایران

دو مدال تکواندو در ریاض/ خوش‌روش و محمدی برنز گرفتند

نقد فنی، فرهنگی و روان‌شناختی به ایده «رویداد ورزشی بدون دهکده ورزشکاران»

بازیهای کشورهای اسلامی ریاض؛رنجکش: ۴-۳ ثانیه با مدال فاصله داشتیم

رژه کاروان ورزش ایران در المپیک بیست و پنجم ناشنوایان

جای خالی روان‌شناسی ورزشی در ایران؛ تهدیدی خاموش برای سلامت ورزشکاران

سه مدال نقره برای دخترای موی تای ایران در ریاض