به گزارش منهای فوتبال، رامین طباطبایی سخنور خوبی نیست. این را بارها در مصاحبههایش ثابت کرده است. مشاوران خوبی هم ندارد که برای رئیس فدراسیون بسکتبال کمک فکری باشند. او چون بار معنایی واژهها را نمیداند لاجرم آنها را در جای خود بکار نمیبرد و همین باعث بروز حاشیههایی برای بسکتبال میشود. آن هم در آستانه برگزاری جام جهانی که رسانههای مختلف با هدف حمایت از تیم ملی، برای حفظ آرامش و تمرکز ملیپوشان بسکتبال تلاش میکنند.
مصاحبه اخیر رئیس فدراسیون در خصوص چرایی انتقاد به عملکرد وی در رسانهها، علاوه بر غیرموجه بودن برخی اتهامات به خبرنگاران و کارشناسان، یک نوع دلداری و دلجویی از فعالیتهای 20 ماهه خودش و همکارانش در فدراسیون است. او از پاسخ دادن به ابهامات در خصوص عملکرد خود و بخشهای مختلف فدراسیون طفره رفته است و به اصطلاح با کلیگویی دربارۀ منتقدان و مورد خطاب قرار دادن آنها به عنوان «باجخواه» از مسئولیتهای پاسخگویی در قبال پرسشها فرار رو به جلو کرده است.
طباطبایی میگوید: «باجخواهان از نجابت من سوء استفاده میکنند».
1) مخاطب شما در خصوص باجخواهان چه کسی یا چه کسانی هستند؟
2) چرا مانند رئیس فدراسیون قبلی در محکمه قضایی از این افراد شکایت نمیکنید؟
3) چرا برای رفع شائبۀ بازسازی سالن آزادی که ادعا کردید یک میلیارد و 300 میلیون تومان هزینه شده است در حالی که گفته شده دریافتی فدراسیون بیشتر از این و هزینه کمتر از رقم اعلام شده توسط شماست، اسناد و مدارک کمک باشگاهها و هزینهکرد خودتان را منتشر نمیکنید؟
4) آیا نهادهای نظارتی را در جریان اختلال باجبگیران قرار دادهاید و اگر پیگیری صورت گرفت، چرا با خاطیان(طبق ادعای شما) برخورد نمیشود؟
5) آیا چنین ادعایی توسط شما زیر سئوال بردن نهادهای نظارتی نیست؟...
بخشهای دیگری از مصاحبه رئیس فدراسیون هم جای حرف بسیار دارد اما توصیه میکنیم مرز بین «مطالبهگری» از یک مسئول را به عنوان حقوق شهروندی با «باجخواهی» بشناسد و با توجه به بار معنایی کلمات، آنها را در جای صحیح خودش بنشاند.
افشین رضاپور