اینکه عدالت کدام است و حق با کدام وزیر است هنوز در هاله ای از ابهام است، چراکه هر کدام میگویند بر اساس قانون تصمیم گرفته اند. اما در نهایت این فدراسیونها و جامعه ورزش است که متضرر شده و کسی هم گریبان خاطی را نمی گیرد.
فدراسیون کاراته یکی از فدراسیونهایی است که میتوان بهعنوان مصداق در نظر گرفت. فدراسیونی که از آبان ماه 1403 تاکنون بلاتکلیف است و روندی هم که مجموعه کنونی نشان می دهد این است که کماکان عزمی برای انتخابات نیست. با توجه به در پیش بودن ماه مبارک رمضان و پس از آن عید نوروز و تعطیلات نوروزی و ... تا ابتدای اردیبهشت خبری از تصمیم انتخابات نخواهد بود. البته با عزل و نصب ها و جابه جایی هایی که انجام میشود، باید گفت سرپرست فعلی، مزداصوفی که پیشتر یک رئیس هیات استانی بوده، تنها نیست و احتمالا قدرت بزرگتری از او حمایت میکند.
این پنج ماه بلاتکلیفی و دوران سرپرستی اتفاقات مثبتی را رقم نزده و تنها عدهای رفتهاند و دیگرانی آمدهاند تا دلنگرانی جامعه بزرگ کاراته بیشتر شود. بازگشت کوتاهمدت اشرف امینی به فدراسیون صوفی نشان داد که کار چگونه پیش میرود و تصمیمات در کاراته به چه شکلی انجام میشود. ازآنجاکه شرایط و تصمیمات مناسب نبود ایشان در کمتر از 57 روز عطای نائب رئیسی فدراسیون را به لقایش بخشید و خیلی زود از صوفی و تیمش جدا شد.
مسئولان وزارت ورزش و جوانان بهخوبی آگاه هستند که بازیهای آسیایی ناگویا 2026 نزدیک است و کاراته ازجمله رشتههایی است که اگر مسئولان این نهاد عالی به دنبال ارتقا رتبه و کسب مدال طلای بیشتر هستند باید هر چه زودتر تکلیف آن را مشخص کنند.
البته تفاوت تصمیمگیری در خصوص انتخابات فدراسیونهای ورزشی تنها مختص کاراته نبوده و فدراسیونهای نجاتغریق، پرورش اندام و اتومبیلرانی و حتی آمادگی جسمانی که بهزودی رئیس آن بازنشسته میشود نیز بهنوعی بلاتکلیفی راتجربه میکنند. امیدواریم در خصوص انتخابات این رشتهها که دربازیهای آسیایی نیستند، یک قانون یا روندی شکل بگیرد و شاخص هایی وجود داشته باشد که شاهد ابطال یا بلاتکلیفی انخابات فدراسیون ها در آینده نباشیم.
بیژن زاهدی