ثروت کاراته، نیروی انسانی قابل توجه در کشور است
دکتر دنیامالی در جلسه تخصصی فدراسیون کاراته اظهار داشت: کاراته یکی از رشتههای ثروتمند در کشور است و ثروت این رشته نیروی انسانی و قدمت کاراته محسوب میشود. کاراته قبل از انقلاب نیز در کشور وجود داشت و سبکهای زیادی فعالیت میکردند.
در بازیهای آسیایی ناگویا کاراته باید خودش را ثابت کند
وی افزود: ما اینجا نیستیم که بگوییم چرا از این ثروت در کاراته استفاده نشده است بلکه جلسه را برگزار کردیم که موانع را رفع کنیم و برای بازیهای آسیایی آماده شویم. در بازیهای آسیایی دوحه قطر ما ۱۱ مدال طلا کسب کردیم که از این بین سه مدال طلا سهم کاراته ایران بود. عملکرد کاراته در مسابقات هانگژو برای ما مبنا نیست و الان زمان داریم که آسیبشناسی کنیم و در ژاپن کاراته ما بتواند خودش را ثابت کند.
موفقیت کاراته در اتحاد و همدلی این رشته رقم میخورد
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: از آقای صوفی خواستیم که خانواده کاراته را دور هم جمع کند. یک مدیر موفق مدیری است که بتواند همه سلایق را دور هم جمع کند. موفقیت کاراته در اتحاد و همدلی این رشته رقم میخورد. حق رشته کاراته این است که الان دارای یک کمپ مجزا مثل رشته ووشو باشد.
در ورزش خیلی پول خرج کردهایم ولی پولها هدفمند و درست مصرف نشده است
وی گفت: ما در ورزش خیلی پول خرج کردهایم ولی پولها هدفمند و درست مصرف نشده است. بحث ما در وزارت ورزش منافع ملی است و باید از تیمها حمایت کنیم که بتوانیم به مدال برسیم. قطعا کمک میکنیم که سالن کبکانیان بازسازی شود. فدراسیون باید به فکر احداث یک کمپ تیم ملی در آزادی باشد. باید یک ظرفیت خیلی خوب برای همه رشتهها ایجاد کنیم و در خدمت هیاتهای استانی و فدراسیونها باشیم.
هدفگذاری ما در بازیهای کشورهای اسلامی باید سکوی اول باشد
دکتر دنیامالی ادامه داد: در بازیهای کشورهای اسلامی هدف ما این است که اول شویم و پذیرفتنی نیست که بخواهیم بر سکوهای دیگر بایستیم. باید نگاه تشکیلاتی بیشتری نسبت به کشورهای اسلامی داشته باشیم. در بحث بانوان حتما یک تحول صورت خواهد گرفت چون یک ظرفیت بسیار خوبی است و باید از این ظرفیت استفاده کنیم. در حوزه بانوان کارته میتواند صفشکنی کند. هرجایی که سرمایهگذاری انجام دهیم قطعا جواب خواهیم گرفت و در بازیهای کشورهای اسلامی باید درخشش خوبی در بخش بانوان داشته باشیم.
وی افزود: استفاده از هوش مصنوعی در رشته کاراته بسیار جواب میدهد و در آنالیز حریفان میتوانیم از آن بهره بگیریم. الان در دنیا از این موضوع همه کشورها استفاده میکنند.
فدراسیون کاراته در جذب اسپانسر ضعیف عمل کرده است
دکتر دنیامالی اظهار داشت: با صنعتیها صحبت کردیم و یکی از رشتههایی که به دنبال اسپانسر برای آن هستیم کاراته است. خود فدراسیون نیز باید همگام با ما باشد که بتوانیم این اسپانسر را جذب کنیم. در بحث جذب اسپانسر فدراسیون کاراته بسیار ضعیف عمل کرده است.
کسب کرسیهای بینالمللی
صوفی سرپرست فدراسیون کاراته در این نشست به تشریح برنامههای آتی این فدراسیون پرداخت و گفت: بانوان شرایط خوبی در مسابقات دارند و اگر شرایط مهیا شود جایگاه بهتر خواهد شد.تلاش داریم در رویدادهای آتی مدال آور باشیم و اعتقاد دارم میتوانیم کرسیهای بینالمللی کسب کنیم.
صوفی ادامه داد: برای ساخت سالن برای ورزشکاران میتوانیم از خیرین ورزشی کمک بگیریم تا کاراته دارای یک سالن اختصاصی شود.
کاراته پیشتاز در ناگویا
رغبتی در نشست تخصصی کاراته به بررسی شرایط فنی تیمملی کاراته پرداخت و افزود:کاراته بلقوه مدالآور است و اگر مشکلات برطرف شود میتواند مدالآوری خوبی داشته باشد و در حال حاضر از خیلی از رشتههای ورزشی برای بازیهای ناگویا جلوتر است.
ورزشکاران بزرگترین سرمایه فدراسیون کاراته
سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع در نشست تخصصی کاراته ضمن تاکید بر اینکه کاراته در کاتا و کومیته مدالآور خواهد بود و این ظرفیت در بانوان نیز وجود دارد.
سید مناف هاشمی ادامه داد: ورزشکاران و علاقمندان بزرگترین سرمایه فدراسیون بشمار میرود و با داشتن این مخاطبان میتوان بسیاری از مشکلات را رفع کرد.
حمایت کمیته ملی المپیک از فدراسیونها
خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک در نشست تخصصی کاراته با تاکید براینکه وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک حامی تمامی فدراسیونها هستند،اظهار داشت: فدراسیونها باید مراحل انتخابات را انجام دهند و ما هم قطعا فدراسیون را در این مسیر حمایت خواهیم کرد.
وی ادامه با اشاره به ظرفیت بالای فدراسیون کاراته گفت: تعداد و ظرفیت ورزشکاران در دنیا تغییر کرده و اگر در مواردی نتوانستیم آنطور که شایسته هست ظاهر شویم ،نشان از ضعف ورزشکاران و فدراسیونها نیست.
خسروی وفا تاکید کرد:بیست ماه تا بازیهای آسیایی ناگویا زمان مانده است و قطعا در این رویداد تعدادی کاراته کاها مدال طلا را کسب خواهند کرد.
پوست اندازی در کاراته بانوان
در ادامه نشست کارشناسی فدراسیون کاراته، فریبا محمدیان،معاونت توسعه ورزش بانوان نیز به بحث پوست اندازی در تیم ملی کاراته زنان ایران اشاره کرد.
وی تاکید کرد: مطالعات ما نشان می دهد که کاراته بانوان برای حضور در رویدادهای آینده، نیاز به پشتوانه دارد و باید در آن پوست اندازی شود. در حال حاضر به جز سارا بهمن یار و سعادتی میانگین مابقی نفرات بالای ۳۰ سال است. بنابراین این موضوع باید به جد مورد توجه مسئولان فدراسیون کاراته قرار بگیرد. چرا که آمار مدال آوری کشورها در بازی های آسیایی نشان می دهد، از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۲،بانوان سهم بسزایی از مدال آوری در رشته کاراته به خود اختصاص دادند و این اتفاق به یک ثبات مشخص رسیده است.
وی ادامه داد: با توجه به این موضوع ما نیز ناچاریم با نظم و ثبات بهتری نسبت به قبل در این گردونه رقابتی حاضر شویم.انتظار این است که در اوزان سنگین وزن که سبد مالی ما رو به کاهش است، استعداد پروری کنیم و چه خوب که این حرکت از بازی های آسیایی کشورهای اسلامی در ریاض آغاز شود و پیش در آمدی برای موفقیت هر چه بهتر برای بانوان کاراته کار ایرانی در بازی های آسیایی ناگویا باشد.
ضمنا در نشست تخصصی کاراته وکبدی عابدی محزون رویدادهای پیشروی ورزش کاراته را مورد بررسی قرار داد و مدال آوری ورزشکاران این رشته را در ادوار گذشته تحلیل
کرد.
در دومین نشست تخصصی با فدراسیونها، فدراسیون کبدی مهمان وزارت ورزش بود و در این جلسه در خصوص وضعیت و شرایط رشته کبدی برای حضور قدرتمند در بازیهای آییایی
ناگویا گفتگو شد.
دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در نشست تخصصی کبدی گفت: در مسابقات لیگ هند، ورزشکاران ما درخشش خوبی دارند و یک ظرفیتسازی خوبی است اما خودمان در موضوع لیگحرفهایتر و جذابتر میتوانیم تمرکز کنیم. کبدی در آسیا درحال رشد است و در چند دهه گذشته، کارهای خوبی صورت گرفته است.
کبدی همچنان در دنیا فراگیر نیست!
وی ادامه داد: من به یاد دارم که در کمیته المپیک برای اعزام کبدی اختلافاتی وجود داشت و این به خاطر فراگیر نبودن این رشته در دنیا است اما کبدی ظرفیت لازم را دارد و ما از این فرصت استفاده خواهیم کرد تا شرایط بهتری داشته باشیم.
فدراسیون کبدی مقابل حاشیهها تهدید میشود
وزیر ورزش و جوانان درخصوص استفاده از بحث هوش منصوعی گفت: فدراسیون شما مقابل حاشیهها تهدید میشود. در بحث هوش مصنوعی، خودتان باید مسائل تخصصی و تدبیرهای لازم را صورت دهید. هوش مصنوعی در رشتههای تیمی سختتر است و از طرفی برای نوشتن نرمافزار، میتوان از برخی شکل و قالب رشتههای تیمی دیگر، الگو گرفت.
حضور اورسجی در کنفدراسیون آسیا یک فرصت است
دکتر دنیامالی افزود: اگر به نقد رسانهها به عنوان یک فرصت نگاه کنیم، اتفاقات اثربخشی رخ خواهد داد. در موضوع مکان هر کمکی که باشد، صورت خواهیم داد. حضور آقای اورسجی در ریاست کنفدراسیون کبدی آسیا یک فرصت است و در بازیهای آسیایی ناگویا میتواند تاثیرگذار باشد. آقای اورسجی حتما به ایران نگاه جدیای داشته باشد اما به خاطر جایگاهی که دارد، باید بانظم در این راستا پیش برود.
باید با مردم صادق باشیم
وی در پایان گفت: با ظرفیتی که کبدی ایران دارد، میتوان شاهد اتفاقات خوبی بود. باید یک بررسیای در خصوص وضعیت مالی لژیونرهای کبدی صورت بگیرد و باید دید درآمد ارزیای که از این طریق حاصل میشود، چقدر خواهد بود. همچنین آوردههای فنی این بستر هم قابل توجه خواهد بود. آن چیزی که مهم است، صداقت با مردم است که آن چیزی به مردم ارائه میدهیم، کاملا واضح و صادقانه باشد.
سابقه کم کبدی در بازیهای آسیایی
اورسجی رییس فدراسیون کبدی به بیان اقدامات صورت گرفته در این فدراسیون پرداخت و اظهار داشت: برگزاری این نوع نشستهای تخصصی دید و برنامه خوب مقامات ارشد ورزش کشور را نشان میدهد. کبدی علیرغم اینکه سابقه کمی در بازیهای آسیایی داشته ولی همیشه عملکرد خوبی در ادوار مختلف بازیهای آسیایی داشته است. همه تلاش ما این است که در ناگویا بتوانیم در بخش آقایان و بانوان بازهم مدال طلا را کسب کنیم.
نگاهویژه کبدی به ظرفیتهای داخلی
علی رغبتی مشاور وزیر ورزش و جوانان نیز در جلسه تخصصی فدراسیون کبدی گفت: تردیدی نیست که هدفگذاری دو مدال طلا باید در برنامه کبدی باشد. حضور در لیگ هند هم برای ما فرصت است و هم تهدید. تهدید به خاطر اینکه حضور بازیکنان ایران در لیگ هند باعث میشود دست آنها برای تیم رقیب باز شود. فدراسیون کبدی باید به ظرفیتهای داخل کشور نگاه ویژهتری داشته باشد.
سرمایهگذاری و استعدادیابی بیشتری در کشور صورت گیرد
سیدمناف هاشمی نیز در این جلسه اظهار داشت: رشته کبدی یک رشته محلی مختص به یکی دو استان بوده که هنوز جامعیت در تمام کشور پیدا نکرده است. باید سرمایهگذاری و استعدادیابی بیشتری در کشور صورت بگیرد که این رشته از دو قطبی خارج شود. هنوز مدیران کل استانها به این جمع بندی نرسیدهاند که میتوان با حمایت از این رشته بازهم دو مدال طلا را تکرار کنیم. حفظ دو مدال طلا که در جاکارتا به دست آمد میبایست برای ما خیلی مهم باشد. بازیهای المپیک جوانان و بازیهای کشورهای اسلامی برای ما یک فرصت است که قبل از بازیهای آسیایی ناگویا به آمادگی
کامل برسیم.
در خدمت تمام فدراسیونها هستیم
محمود خسرویوفا رییس کمیته ملی المپیک نیز در جلسه تخصصی فدراسیون کبدی اظهار داشت: ما در خدمت تمام فدراسیونها هستیم که بتوانیم حضور پرقدرتی در بازیهای آسیایی داشته باشیم. کمیته ملی المپیک این آمادگی را داریم که در حد توان امکاناتی که فدراسیونها نیاز دارند را در اختیار آنها بگذاریم.
افت و خیزهای زیاد در کبدی
معاونت توسعه ورزش بانوان با اشاره به از دست رفتن مدال طلای تیم ملی کبدی بانوان در بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو تاکید کرد:آن چیزی که ما در بازی های هانگژو به عنوان ببیننده شاهد آن بودیم، به نظر می رسید که این تیم در طول مسابقات با افت و خیزهای زیادی مواجه بود. مطمئنا کادر فنی این تیم باید در وهله اول تقویت شود و در ادامه نیز در تیم پوست اندازی شود چرا که میانگین سنی دختران افزایش پیدا کرده است. انتظار داریم با لحاظ کردن این موارد، تیم کبدی بانوان کشورمان را باردیگر در فینال بازی های آسیایی ببینیم و خاطره قهرمانی بازی های ۲۰۱۸ جاکارتا را در ۲۰۲۶ ناگویا تکرار کنیم.
ضمنا در نشست تخصصی کاراته وکبدی عابدی محزون رویدادهای پیشروی ورزش کاراته را مورد بررسی قرار داد و مدال آوری ورزشکاران این رشته را در ادوار گذشته تحلیل
کرد.
تابع سرپرست دبیرکل کمیته ملی المپیک در این نشست به بدنسازی ، تمرینات تخصصی و توجه به مکملها اشاره کرد.