Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

گردهمایی نمایندگان ادیان مختلف الهی در کمیته ملی المپیک

پنجشنبه 19 مهر 1403 ساعت 07:00

درست است که نباید درگذشته ماند اما این به معنای فراموشی درس‌ها و انسان‌هایی که از جان خود برای وطن مایه گذاشته و با شرایط مختلف اعتقادی زیر یک پرچم قرار گرفتند تا از این آب‌وخاک دفاع کنند نمی‌شود. کمیته ملی المپیک در مهرماه مراسمی برگزار کرد تا میزبان خانواده قهرمانانی باشد که در 8 سال جنگ تحمیلی جانشان را فدای این مرزوبوم کردند. موضوعی که برای نخستین مرتبه در ورزش کشور انجام شد و قابل‌تحسین است.

آن چیزی که جامعه ایران را در تاریخ دور هم پابرجا نگاه داشته تا نام سرزمینمان بماند، ارج‌گذاری مشابه ما به حیات انسانی، آزادی‌های مدنی و صلح و آرامش فراگیر برای همگان بوده است. سوم مهرماه 1403 خانواده شهدای ورزشکاری از زرتشتی، ارمنی، کلیمی و ... در محل کمیته ملی المپیک حضور پیدا کردند. تاریخ دفاع مقدس پر بوده است از حماسه ها و رشادت‌ها و دلاوری‌هایی که کمتر بدان پرداخته‌شده و هر چه قدر در این زمینه کار شود نیز کم است و آن رشادت‌ها و قهرمانی‌ها را نمی‌تواند منعکس کند.

کمیته ملی المپیک میزبان مدال‌آوران مختلف و بسیاری بوده است اما قابل‌انکار نیست که بزرگ‌ترین و والاترین قهرمانان این سرزمین همان جوانانی بوده‌اند که با هر آیین و قومیت و زبانی، به میدان‌های جبهه حق علیه باطل رفتند تا از کشورشان دفاع کنند. ارگان‌ها و نهادهای حاکمیتی، حتی خود وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در مناسبت‌های مختلف شهدای جنگ را گرامی داشته‌اند اما به خانواده شهدای ورزشکاری که از آن‌ها به اقلیت‌های مذهبی تعبیر می‌شود بخش مغفول مانده‌ای بود که کمیته ملی المپیک بر آن تأکید کرد.

در ورزش کشور می‌توان باشگاه آرارات را یکی از موفق‌ترین مجموعه ورزشی‌ها دانست که در تیم‌های مختلف ملی ازجمله فوتبال و یا بسکتبال نمایندگان خوبی را به تیم ملی معرفی کرده بود. برخی از شهدایی که در سوم مهر موردتکریم قرار گرفتند در رشته‌های کشتی و دیگر نیز بوده‌اند. کمیته ملی المپیک ایران بر اساس منشور المپیک نشان داد که تبعیضی بین قهرمانان خود قائل نیست و مجلسی را فراهم کرد تا خانواده شهدای ورزشکار در ادیان مختلف گرد هم آمده و در کنار مدال‌آوران قدیم و جدید ورزش کشور، روسای فدراسیون‌ها، مسئولان ورزش و ... قرار بگیرند تا ورزش کشور نشان دهد که هیچ‌گاه قهرمانان خود را فراموش نمی کند. و تفاوت این مراسم با دیگر بزرگداشت شهدا را می توان در چهره حاضرین مشاهده کرد.

این گردهمایی در سال‌های آتی می‌تواند در ابعاد جدیدی ادامه پیدا کند و گفتگو و مسابقات بین ادیانی را به وجود آورد و کمیته ملی ایران نیز توسعه‌دهنده این امر در جهان ورزش باشد. موضوعی که در مقالات آتی بدان خواهیم پرداخت.

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

غول گرجی رییس فدراسیون شد

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

صعودی در سکوت ؛ وقتی فوتبال دیگر صدای مردم نیست

شکست تیم ملی برابر استرالیا/پایان کار بسکتبالیست‌ها در کاپ آسیا

هدایی به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

چرا صفحه نمایش از ورزشگاه جذاب تر شده است؟

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا

تیم ملی ‌کشتی فرنگی ایران قهرمان آسیا شد

صعود فتوحی به جدول اصلی جام‌جهانی مجارستان/ ۲ ایرانی حذف شدند

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج

هدایی به جمع ۱۶ بازیکن برتر فیدر اسلوونی راه یافت

قاب به یادماندنی ورزشی از استاد محمدرضا شجریان

چگونه جورج فورمن BIG GRORGE شد

جام جهانی سپک تاکرا: تیم بانوان با یک برد برنز گرفت

مشکلات غیرورزشی پیش روی ریاست کاونتری بر کمیته بین‌المللی المپیک