با آغاز به کار دولت جدید و حضور حمید سجادی در وزارت ورزش و جوانان بود که خبر از افزایش فدراسیون ها و تخصصی برخورد کردن با رشته ها مطرح شد که در همان موقع با نقد و واکنش بسیاری همراه بود اما کارشناسان وزارت ورزش و جوانان بر تصمیم خود اصرار ورزیدند و چند فدراسیون را تاسیس کردند. وزارت ورزش و جوانانی که در امور فدراسیون های قدیمی نیز دچار مشکل بود به افزایش فدراسیون ها روی آورد. رضا شجیع را نیز پس از ناکامی در انتخابات فدراسیون اسکیت، به عنوان سرپست فدراسیون دریایی و ساحلی انتخاب شد.
تشکیل ساختارهای فدراسیون و انتخابات هیات های استانی نیز جزو امور محوله به شجیع بوده است. البته شجیع در 16 ماه سرپرستی نیز اقدامات خوبی را ترتیب داد، اما سیاست وزارت ورزش و جوانان پس از فعل و انفعالات و آمدن دکتر کیومرث هاشمی و شروین اسبقیان متفاوت شد تا جایی که تصمیم گرفتند انحلال این فدراسیون ها را اعلام کنند.
اکنون مهمترین سوالی این است که وزارت ورزش و جوانان و معاونت های مربوطه چه مسائلی را مد نظر قرار داده اند که پس از 16 ماه این فدراسیون ها را منحل کردند. از طرفی ملاک و معیار تشخیص ناکارآمدی این فدراسیون و کارامدی دیگر فدراسیون ها چه بوده است؟ چه بسا برخی از فدراسیون های قدیمی نیز می توانستند در لیست انحلال قرار گیرند.
نه در زمان سجادی دلایل قانع کننده ای برای تاسیس این فدراسیون ها ارائه و نه اکنون که فدراسیون دریایی و ساحلی را منحل کردند توضیحاتی ارائه شده است. چرا در نهادی مانند وزارت ورزش و جوانان که از مدیرانی یکسان در زمان سجادی و هاشمی بهره گرفته می شود، این میزان از تفاوت در تصمیم گیری وجود دارد.
البته که خاموش کردن چراغ برخی از فدراسیون ها و تبدیل رشته های ورزشی به انجمن و تجمیع این حجم از فدراسیون ها اقدام صحیحی چمی تواند باشد اما نحوه برخورد و چرایی اقدامات نیز واجب می باشد. البته جای تعجب نیز دارد که چرا شجیع رئیس فدراسیون منحل شده صحبتی در این زمینه نکرده است.
شاید واگذاری طرح امایش سرزمینی وزارت ورزش و جوان در این زمینه بی نتاثیر نباشد. امیدواریم مسئولان وزارت ورزش در این زمینه پاسخگو باشند و در جهت روشن شدن افکار عمومی نیز اقداماتی را ترتیب دهند تا شائبه سلیقه ای رفتار کردن وزارت ورزش در قبال امور مرتفع گردد.