همان طور که در تصویر می بینید این میخ ها و حصارکشی ها در دوران جدید مدیریت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به درخت های مجموعه ورزشی انقلاب فرو رفته است. عاصم یوسفی و همکاران او نه تنها با محیط ورزش بیگانه هستند، بلکه به محیط زیست و ... هم اهمیتی نمی دهند. مجموعه های ورزشی کشور یکی پس از دیگری دچار استهلاک و افت کیفیت لازم می شوند و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی تنها به فکر درامدزایی بیشتر و برگزاری مزایده ها می باشد.
کاری به این مسئله که عاصم یوسفی چگونه و از کجا وارد ورزش شد نداریم. اما زمانی که می گوییم افراد را بر اساس تخصص و تعهد انتخاب کنید برای این است که چنین اتفاقاتی بروز ندهد. وقتی در مهمترین مجموعه ورزشی کشور چنین عمل می کنند، در سایر استان ها چه کارهایی انجام میدهند.
هنگامی که وارد مجموعه ورزشی انقلاب می شویم، روند تبدیل به مجموعه تجاری انقلاب مشهود است.
چندی پیش یوسفی پس از مزایده زمین های تنیس مجموعه انقلاب گفت که ما جلوی رانت ها را میگیریم که اینگونه هجمه وارد می کنند. اما ایشان توضیح ندادند تعریفشان از رانت و رانت خواری چیست. آیا قبول پست در مدیرعاملی شرکتی که مسئولیت نگهداری اماکن ورزشی سراسر کشور را در اختیار دارد بدون هیچ تخصص و پیش زمینه ای مصداق بارز رانت نیست؟ رانت تنها در مزایده و مناقصه است؟ اینکه فردی نه شناختی از ورزش داشته باشد و نه مسئولیتی مشابه با چنین شرکتی را چه باید نامید؟
حمید سجادی در روزهای انتخابات در دیدار با آیت الله رئیسی خواستار انحلال شرکت توسعه شده بودند. اکنون که ایشان مسند وزارت ورزش و جوانان را در اختیار دارند، امید است هر چه زودتر در این زمینه اقدام کنند. به زودی در خصوص دیگر اقدامات این شرکت در زمان عاصم یوسفی و ماجرای انحلال آن خواهیم نوشت.
#یادداشت_روز