Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

پشت مدیران خود را خالی نکنید

شنبه 20 آذر 1400 ساعت 12:38

بر کسی پوشیده نیست که مسائل اقتصادی و مالی یکی از بزرگترین  چالش های ورزش کشور است و اینکه یکی از روسای فدراسیون های ورزشی بتواند به معاونت اقتصادی ترین وزارتخانه کشور دست پیدا کند نه تنها ایرادی نداشته بلکه فرصتی بود که با عدم حمایت جامعه ورزش از دست رفت.


در یک سالی که از انتخاب عزیزی به عنوان رئیس فدراسیون تنیس می گذرد، چند نقد در منهای فوتبال منتشر کردیم، اما خبر سرپرستی ایشان به عنوان معاون وزیر اقتصاد باعث خوشحالی شد؛ چراکه فردی را که در ورزش مشغول خدمت است، شایسته معاونت در وزارتخانه ای دیگر دانسته اند. متاسفانه به دلیل عدم حمایت جامعه ورزش این انتصاب دوامی نداشت و با نخستین هجمه، دستمایه طنز و انتقاد شد.

حضور عزیزی در وزارت اقتصاد فرصت مهمی پیش روی جامعه ورزش بود که از مشکلات اقتصادی رنج بسیار می برد. عزیزی از مجلس هفتم سابقه آشنایی با مجلس و وزارت اقتصاد را دارد. منتقدانی که چنین عزیزی را مورد انتقاد قرار دادند بگویند در خصوص دیگرانی که به ورزش می آیند و سابقه ای در ورزش ندارند چرا سکوت می کنند؟

عزیزی پیش از این در وزارت ورزش سابقه حضور در بخش حقوقی و پارلمانی را داشته و بیگانه با این حوزه نبوده است. شایسته بود مدیران ورزش و دست اندرکاران بالادستی از فرصت بوجود آمده استفاده می کردند و تمام قد پشت مدیرشان می ایستادند. اما متاسفانه حتی حمایت های معنوی خود را نیز دریغ کردند و همین سکوت مدیران ورزش موجب شد تا عرصه برای برخی نقدهای غیر منصفانه مهیا شود.

اکنون عزیزی با میل خود در فدراسیون تنیس ماند تا حضور یک نفر از ورزش در وزارتخانه ای دیگر از دست برود. از سال هایی که سازمان تربیت بدنی تشکیل شد تا به امروز که وزارت ورزش تاسیس شده همواره شاهد بوده ایم افراد سیاسی و ... بسیاری در ورزش حضور پیدا کرده اند. اما هرگز شاهد چنین هجمه ای از جانب منتقدان نبوده ایم و ممانعتی به عمل نیامده است. اینکه مدیری از ورزش به جایی دیگر گمارده شود نه تنها نادرست نیست بلکه باید با استقبال هم رو به رو شود. رسانه های حوزه دیگر مقاوت کردند و به نوعی مانع از این انتخاب شدند. آنان ممانعت لازم را در حد توان خود بوجود آوردند اما جامعه ورزش از فرصت بوجود امده به خوبی استفاده نکرد و پشت مدیرش نایستاد. امیدواریم درآینده اجازه چنین فرصت سوزی هایی داده نشود.

حسین محمدی

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!

شیخ قطری رییس شورای المپیک آسیا شد

سند مجموعه ورزشی آزادی پس از نیم قرن صادر شد

دو پیروزی ارزشمند سرخوش در مرحله مقدماتی اسنوکر آزاد ولز 2026

جهت حضور درانتخابات رئیس جدید OCA؛رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عازم تاشکند شدند

قهرمانی و نایب قهرمانی یخنوردان ایران در جام جهانی سوئیس

پایان مهلت قانونی ریاست دو فدراسیون!

مدال برنز بنیامین فرجی در مسابقات بین‌المللی قطر

تشکیل کمیته دیپلماسی در شورای عالی ورزش

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات قطر شد

لیست المپیک ۲۰۲۸ نهایی شد/ آغاز رقابت‌ها بر سر ۱۰۵۰۰ سهمیه

برای هر موفقیتی نباید هورا کشید؛ دنیامالی: کشتی گیر ما شق القمر نکرد که فنی ترین شد و دنبال زمین بود

پولادگر سرپرست کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا ژاپن شد

المپین‌های اسکی ایران ویزای ایتالیا گرفتند

اولین اظهار نظر محمد بنا پس از سرمربی‌گری آذربایجان

جهت حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶؛ حیدری: تنها یک سهمیه به سوارکاری تعلق گرفت