عسگری طی دو سال بدون کمترین توقع در فدراسیون کار کرد و وظیفه رفاقت را در حق دوستان خود در این مجموعه به جای آورد. چه بسا او نیز به سرنوشت کسانی دچار شد که تلاش زیادی برای آمدن دبیر کردند اما چوب صداقت خود را خوردند. عسگری و برخی دیگر از حلقه اول فدراسیون بنا به خواست شخص دبیر و با نامه وی، از سازمان ورزش شهرداری مامور به خدمت در کشتی شدند. اکنون اما گویا بنا به اعلام عسگری، او مجبور شده به ورزش شهرداری بازگردد در حالیه هنوز در خصوص مسئول ورزش شهرداری صحبتی نشده است و چه بسا شهردار جدید ابتدا باید مسیولین مختلف بخش ها و معاونت ها را تعیین و سپس به امر ورزش شهرداری و انتخاب رییس آن بپردازد.
شگفت انگیز تر از رفتن جلال عسگری، گماردن ابراهیم مهربان به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون کشتی است. مردی که به سبب عملکرد خود در مقام مربی تیم ملی کشتی آزاد طی بازی های المپیک توکیو مورد انتقاد بسیاری قرار گرفت. مهربان علی رغم حسن سلوک و مهربانی، هیچگاه به کار اجرایی، آن هم در سطحی چون دبیری فدراسیون کشتی تن نداده است. اینکه دبیر با کدام استدلال ابراهیم مهربان را جهت تصدی مسئولیت دبیری فدراسیون کشتی انتخاب کرده روشن نیست اما این موضوع روشن است که باید در آینده شاهد تغییرات دیگری در راس کادر فنی رده های سنی مختلف و حتی کادر اجرایی فدراسیون باشیم. تغییراتی که حداقل دربخش اجرایی می تواند پای غریبه ها را بیش از پیش به فدراسیون باز کند. در این میان با توجه به سابقه رفاقت غلام محمدی و ابراهیم مهربان طی سال های متمادی باید دید نقش سرمربی پیشین تیم ملی در این تحولات چیست؟ آیا محمدی به جای قبلی خود یعنی هدایت نوجوانان بازخواهد گشت یا فعلا دور از کشتی خواهد ماند؟
حاصل کلام اینکه تحولات غیر منتظره این روزهای فدراسیون کشتی از جمع کادر های فنی گرفته تا بخش اداری و اجرایی قابل تعمق به نظر می رسد. فقط امیدواریم پیامدهای آن بیش از این کشتی را دچار چالش نکند.