نگاهی به لیست بازیکنان اعلام شده در این فهرست نشان میدهد عملا هیچ برنامهای برای گزینش بازیکنان پیش از لیگ ملتها وجود نداشته و مشخص نیست اگر آلکنو با نگاه تدارکاتی به این رویداد ورود کرده بود چرا بازیکنانی که در آن مسابقات خوش درخشیدند در این میان نیستند یا چهرههایی که کمتر بازی دیده بودند یا اصلا در ترکیب لیگ ملتها حضور نداشتند برای المپیک دعوت شدند.
برای مثال حضرتپور لیبروی جوان و موثر تیم ملی در سالهای اخیر که در لیگ ملتها هم حضور داشت جای خود را به مهدی مرندی داده تا در کنار آرمان صالحی در این پست نقشآفرینی کند. همچنین جواد کریمی سرانجام جای خود را از محمدطاهر وادی به عنوان پاسور دوم پس گرفته است، محمدجواد معنوینژاد به دلیل مصدومیت نسبی به ترکیب لیگ ملتها و المپیک دعوت نشده اما امیر غفور باوجود مصدومیت در طول لیگ ملتها در ترکیب المپیک نیز هست و در جنجالیترین تغییر این روزها فرهاد قائمی همچنان جایی در تیم ملی ندارد. موضوعی که عملا تیم ملی والیبال ایران را در لیگ ملتها با چالشهای عدیدهای روبهرو کرده بود و اجازه نمیداد مقابل حریفان در موج دوم حملات موفق باشد.
اما ترکیب اعلامی از سوی فدراسیون والیبال برای شرکت در المپیک در حالی کار خود را دنبال میکند که رئیس فدراسیون والیبال از نیم نگاهی به مدال خبر داده است.
باید دید ظرف چند هفته تا شروع این رقابتها آلکنو میتواند به مشکلات مشهود تیم ملی در دفاع، حملات سرعتی، ناهماهنگی در دریافت و البته حواشی داخلی بین بازیکنان فائق آید یا با پرپر شدن موفقترین نسل والیبال ایران طی سالهای گذشته، این رشته از ارائه عملکرد قابل قبول در المپیک بازمیماند.
به قلم: الهام محمدی مجد