Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

پاسخگویانی که ردای پرسشگری بر تن کرده‌اند

چرخش صد و هشتاد درجه‌ای برخی مدیران ورزش!

چهارشنبه 02 تیر 1400 ساعت 09:34

این درست که آفتاب عمر دولت دوازدهم و به تبع آن، کارگزاران این مجموعه بر لب بام رسیده و عنقریب از وزرا و مدیران ارشد منتسب به دولت مذکور از جمله وزارت ورزش کسی برجای نخواهد ماند با این وجود پاره ای فرار رو به جلو افرادی که در همین سیستم به مسند و جایگاهی رسیده و اکنون در مذمت مدیران خویش داد سخن در می دهند مضحک به نظر می رسد.

نگاهی به فیلم کوتاه دیدار عده ای از ورزشی‌ها با رییس جمهور منتخب قبل از ۲۸ خرداد و برگزاری انتخابات،  گویای پاره ای نکات و ظرایف است که شاید ذکر نقدی بر آن، خالی از لطف نباشد. نخست اینکه اطمینان داریم درنیت خیر و هدف کسانی که بانی این دیدار بودند تردیدی نیست و این بزرگواران خواهان درددل مستقیم ورزشی ها با آیت الله رییسی بودند با این اوصاف، کاش شرایطی فراهم می‌شد تا جای خالی برخی از بزرگان و مدیران شاخص ورزش در این ملاقات احساس نشود. 

بی گمان در صورت حضور آنان، جایی برای کسانی که هنوز سلسله مراتب کسوت و مدیریت را طی نکرده اند در این مراسم یافت نمی شد. اگرچه عده ای از چهره های موجه و بزرگوار نیز حضور داشتند و از قضا مواردی از سوی آنان بیان شد که مقرون به صواب بود.

در این میان اما معدودی، صرفه را در آن دیدند تا با مستمسک قرار دادن عملکرد دولت کنونی و دست اندرکاران فعلی ورزش، به نوعی آنان را بر خطا و خود را برحق جلوه دهند. گویا عزیزانی که این روزها انگشت اشاره خود را بسوی مسئولان ورزش گرفته اند، تعریف و تمجیدهای گذشته خود از آنها را فراموش کرده و به یاد نمی آورند چگونه خود را مدیون حمایت‌های دستگاه ورزش قلمداد می‌کردند!

صاحب این قلم از ابتدا منتقد جدی عملکرد مسئولان ورزش بوده و اکنون نیز بر همان عقیده استوارم اما جای تعجب است کسانی که تا دیروز از هر مناسبتی برای قدردانی و تشکر از مدیران ورزش بهره می بردند، اکنون به منتقدان سرسخت تبدیل شده و خطاب به رییس جمهور منتخب در نکوهش همان مدیران  پیام و اطلاعیه صادر می کنند! 

البته که رییس جمهور منتخب و مسئولان آینده ورزش بر تمامی امور اشراف دارند. سره را از ناسره باز می شناسند و بین خدمتگزاران واقعی و کسانی را که تلاش می کنند نان به نرخ روز بخورند تفاوت قائل اند. بنابراین فرار رو به جلو عده ای که خود عامل خسران و مشکلات برای ورزش بوده و اختلافات و دودستگی ها را تشدید کردند راه به جایی نخواهد برد.

عده‌ای در طول چند سال گذشته حتی یکبار زبان به نقد از مشکلات ورزش نگشودند اما اکنون که فضا مهیا شده، پیشتاز منتقدان از وضعیت موجود ورزش شده و تلاش دارند جایگاه و کرسی خود در دولت بعدی را نیز حفظ کنند. روی سخن با زحمتکشان واقعی ورزش و کسانی که در این عرصه خدمت کرده‌اند نیست بلکه صحبت با معدود افرادی است که توانایی اداره و جمع و جور کردن مجموعه خود را هم نداشتند اما اکنون چنان باد در غبغب انداخته و مدعی شده‌اند که گویی ضعف مدیریت و ایجاد مشکلات را دیگران مرتکب شده و این بزرگواران هیچ نقشی در بروز کم و کاستی ها نداشته اند! 

در هر حال و به یقین، دولت آینده از جمله وزیر آینده ورزش نسبت به امور اشراف کامل دارد. چنانچه در پاره ای موارد نیاز به مشورت و راهنمایی داشته وجود داشته باشد، هستند کسانی که حقایق ورزش و عملکرد افراد را برای ایشان بازگویند، تا کسانی که باید پاسخگو باشند، ردای پرسشگری بر تن نکنند.

به قلم:محمدرضا کاظمی

ورزشی یا غیرورزشی، چه کسی به سئول می‌رود؟

ورزشی یا غیرورزشی، چه کسی به سئول می‌رود؟

دولت جدید و آغاز لابی‌ها برای تکیه بر مسند وزارت ورزش

دولت جدید و آغاز لابی‌ها برای تکیه بر مسند وزارت ورزش

روزهای خوب هندبال ایران

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

وقتی متن سخنرانی وزیر ورزش گم می‌شود!!!

قهرمانی قره گوزلو در مسابقات اسنوکر کیو تور خاورمیانه

انتصاب اعضای اصلی کمیته بولینگ فدراسیون

اگر من جای وزیر بودم ...

امان‌الله پاپی به مدال برنز پرتاب نیزه پارادوومیدانی جهان رسید

نماینده OCA مطرح کرد: استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی ویژگی برجسته بازی های آسیایی آیچی-ناگویا خواهد بود

والیبال ایتالیا قهرمان جهان شد

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

چالش‌های فدراسیون‌ها پیش از برگزاری بازی‌های آسیای جنوب‌شرقی ۲۰۲۵ در تایلند

انتقاد از محرمانه بودن کارگروه جدید IOC برای حمایت از دسته زنان

نگاهی به ورزش پارا

مدال طلای پارادوومیدانی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

سعید افروز رکورد جهان را شکست و قهرمان پرتاب نیزه شد

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد