Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

رییس کمیته برگزاری المپیک: هدف ما ایجاد فضای امن برای ورزشکاران است

چهارشنبه 25 فروردین 1400 ساعت 10:06

طی مراسم ویژه ای در ژاپن که ۱۰۰روز تا آغاز بازیهای المپیک توکیو در آن گرامی داشته شد، هاشیموتو رییس کمیته برگزاری مسابقات بر ایجاد فضای امن برای ورزشکاران تاکید کرد.

به همین مناسبت مسئولان کمیته مسابقات و شهر توکیو از حلقه های المپیک در کوه تاکائو که یکی از نقاط دیدینی ژاپن است، رونمایی کردند. در این مراسم نماد عروسک بازی های المپیک و پارالمپیک توکیو نیز حضور داشتند،هاشیموتو رییس بازی های المپیک تاکید کرد: با توجه به بحران جهانی که در آن قرار داریم، برگزاری المپیک جشن مقاومت و همبستگی کشورها خواهد بود. ۱۰۰ روز تا المپیک مانده است و برنامه ریزی دقیق تا آغاز بازی ها در حال انجام است. دستور العمل ها به روز می شود و آن را اعلام خواهیم کرد. همچنین در مورد ظرفیت تماشاگران در هر مکان هم تصمیم نهایی را می گیریم. این اطمینان را می دهیم که هدف ما ایجاد محیط ایمن برای ورزشکاران است تا بهترین نتیجه را بگیرند.
 فرماندار توکیو نیز در این مراسم اعلام کرد: امیدوارم توکیو ۲۰۲۰ نماد پایداری باشد. تعویق المپیک باعث ایجاد نگرانی در میان مردم شد و امیدوارم با برگزاری آن امید را در میان مردم ایجاد کنیم.

طرح کلان برای مجموعه آزادی یا تیشه به ریشه آن

معمای شکستن مدال‌های المپیک میلانو

احتمال پایان انزوای ورزشی روسیه

اتهام‌زنی نخست‌وزیر ایتالیا به «دشمنان کشور» پس از ناآرامی‌های میلان

رونق گردشگری ورزشی با جهش تقاضا همزمان با سوپربول

تأکید رئیس IOC، بر انسانیت و همبستگی جهانی در افتتاحیه المپیک زمستانی 2026

برنامه اسکی‌بازان ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶

خبری از ثبت نام کاندیداهای ریاست ورزش دانش آموزی نیست

نقره و برنز دوندگان ایران در قهرمانی داخل سالن آسیا

معرفی کاندیداهای کمیته اجرایی انجمن بین‌المللی ورلد گیمز

فشارها بر کمیته بین المللی المپیک برای قطع همکاری با حامی نفتی

ثریا آقایی از مجمع IOC رای اعتماد گرفت

پرچمداران ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

وداعی دیرهنگام با مرجعیت صداوسیما

قهرمانی فرزانه فصیحی در دوومیدانی داخل سالن بوداپست

سرپرست فدراسیون ورزش کارگری منصوب شد

سرپرستی فدراسیون اسکیت به وزارت ورزش سپرده شد

رئیس کمیته بین المللی المپیک:"حاشیه‌های سیاسی و رسانه‌ای، مزاحم مسیر بازی‌هاست"

یوتا ۲۰۳۴ در میلان؛ حضور رسمی میزبان آینده در مسیر مشعل المپیک

فاز نهایی آماده‌سازی بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا