Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

خواب دفاع مقدس

يكشنبه 31 شهریور 1398 ساعت 02:31

چوانگ تزو حکیم چینی شبی خواب می بیند که پروانه ای شده است و از این گل به روی آن گل می نشیند. وقتی از خواب برمی خیزد با خود می اندیشد که آیا او چوانگ تزو است که خواب پروانه ای را دیده و یا پروانه ای است که دارد خواب چوانگ تزو را می بیند. داستان آنهایی که روزگار دفاع مقدس را دیده اند دقیقا شبیه حکایت این حکیم چینی است و وقتی آن روزها را با امروز مقایسه می کنند می گویند آن روزها خواب بودیم یا امروز خوابیم.

چوانگ تزو حکیم چینی شبی خواب می بیند که پروانه ای شده است و از این گل به روی آن گل می نشیند. وقتی از خواب برمی خیزد با خود می اندیشد که آیا او چوانگ تزو است که خواب پروانه ای را دیده و یا پروانه ای است که دارد خواب چوانگ تزو را می بیند.

داستان آنهایی که روزگار دفاع مقدس را دیده اند دقیقا شبیه حکایت این حکیم چینی است. وقتی بجاماندگان و یادگاران گرامی دفاع مقدس آن روزها را با امروز مقایسه می کنند می گویند آن روزها خواب بودیم یا امروز خوابیم.

همه آنهایی که ایثارگری ها، ساده زیستی ها، همدلی ها، تواضع ها و ... آن روزها را دیده اند وقتی با وضعیت امروز ما مقایسه می کنند نمی توانند باور کنند که ما آن مردمان و مسوولان آن مسوولان هستند. آن روزها بر خلاف امروز همه یکدل و و دست در دست بودیم و نه چون امروز که می خواهیم زیر پای یکدیگر را خالی کنیم.

مسوول ما آن روز اگر فرزندی به جبهه نمی فرستاد شرمگین می شد نه چون امروز که اگر آقازاده اش به خارج نرود و فلان ماشین را سوار نشود خجالت بکشد.

آن روز الگوی مسوول ما امام علی (ع) بود که آتش را نزدیک دست برادرش برد تا به تمثیل بگوید که نمی تواند به او سهم بیشتری از بیت المال بدهد و امروز گرفتار مسوولانی هستیم که برادر و فرزند و داماد و ... آنها در غارت بیت المال و کنار آمدن با مفسدان گوی سبقت را از یکدیگر می ربایند. آن روزها خانه مسوولان بسیار معمولی و در حد متوسط مردم بود و امروز بهتر از من می دانید که بسیاری از مقامات چگونه زندگی می کنند.

آن روز ها ملاک انتصابات، تقوا بود نه چون امروز که ملاک ها آقازادگی و ...شده است. آن روزها همه دارایی هایشان را تقدیم جبهه می کردند و امروز اکثر مسوولان می خواهند خزانه خود را پر کنند.

جبهه جوانانی را ساخته بود که با تمام ایثارگری ها و گذشت ها و خلوص ها باز هم خود را بدهکار می دانستند نه چون امروز که مسوولان با تمام کم کاری ها و فامیل بازی ها و... خود را طلبکار می دانند.

امروز در شرایط موجود و در حالیکه هر روز خبر از یک اختلاس توسط وابستگان فلان مسوول به گوش می رسد سخت است از جنگ و ایثار آنها گفتن.

امروز بسیار دشوار است برای این نسل از آن پاکی و چهره های آسمانی سخن گفتن چرا که می بینند برخی آقایان چگونه با نام شهدا و ایثارگران روی بیت المال خیمه زده اند.

امروز به راستی دشوار است از جنگ و ارزش های آن سخن گفتن اما این دلیل بر آن نمی شود که در این خصوص کوتاهی کنیم. امروز بازهم نیازمند جوانانی آنچنانی هستیم که بوی عطر و پاکی آنها فضای شهر را عطرآگین کند و اجازه این همه سواستفاده را ندهد.

همه آنهایی که آن روزها را دیده اند و امروز را می بینند بطور قطع چون حکیم چینی با خود می گویند راستی آن روزها رویایی بود که می دیدم و حقیقت ما این است که امروز هستیم یا آنکه امروز در خواب هستیم و حقیقت آن چیزی است که آن روزها بودیم.

امید که وضعیت امروز ما خواب باشد و بازگردیم به روزگار بیداری دفاع مقدس.

آغاز هفته دفاع مقدس بر نورآفرینان مبارک باد.

آیا انتخابات فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی ابطال می شود؟

اسطوره‌های قلم؛ قهرمانان خاموش ورزش

آقای تقوی والیبال را به حاشیه نبرید

آرامش ماندگار یا آتش زیر خاکستر در تکواندو

فلسفه کاتا در کاراته و جایگاه ایران در سطح جهانی

«جلود» شنبه به ایران می‌آید

دکتر دنیامالی: دیپلماسی فعال ورزشی باعث ارتقای دیپلماسی کشور می‌شود

جلود: خواسته‌های ایران را برآورده می‌کنم/ نسل جدید ایران می‌تواند سرنوشت‌ساز باشد

جریمه سنگین تنیسور روس به دلیل رفتار غیر ورزشی در آمریکا

ایران صاحب اولین مدال روئینگ مردان زیر ۲۳ سال در آسیا شد

حذف زودهنگام تنها نماینده جودو ایران در رقابت‌های جهانی جوانان

دیدار رئیس فدراسیون جهانی وزنه برداری با رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک

شهادت امام حسن عسکری (ع) و آغاز امامت صاحب الزمان (عج)

حاج حسینی و ملکی در دونفره زیر ۲۳ سال روئینگ آسیا مدال نقره گرفتند

ژیائو گودونگ در یک بازی هیجان‌انگیز، عنوان قهرمانی مسابقات آزاد ووهان ۲۰۲۵ را از آن خود کرد

صعود سخت نوشاد عالمیان به فینال مسابقات ‌چک/ ۲ طلا در انتظار ایران

دهم دی زمان مجمع کمیته ملی المپیک/ شطرنج از مجمع حذف شد

قطعی شدن مدال برنز برادران عالمیان در مسابقات چک

آمریکا هم حریف ایران نشد/ صعود تیم ملی والیبال به فینال قهرمانی جهان

نشست تخصصی کمیته المپیک برای بازی های آسیایی با دو فدراسیون

تصویب گزارش مالی و عملکرد فنی فدراسیون بولینگ در مجمع عمومی

آغاز رقابت‌های بین‌المللی جام کاسپین دختران با حضور بدمینتون‌بازان ایرانی و خارجی

به بهانه آغاز رقابت های بین المللی بدمینتون جام کاسپین

سرمایه گذاری در بازی‌های پاراآسیایی جوانان برای ناگویا و لس آنجلس

در پنجاه و پنجمین نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک؛ دکتر فرهادی زاد سرپرست کاروان اعزامی به بازی های داخل سالن و هنرهای رزمی آسیا ۲۰۲۶ شد

دهم دی زمان مجمع کمیته ملی المپیک/ شطرنج از مجمع حذف شد

مربی روس رویینگ وارد ایران شد

رنکینگ نوشاد مجددا دورقمی شد

سایه های تاریک ذهن

فلسفه کاتا در کاراته و جایگاه ایران در سطح جهانی

پایان خوش نوشاد در چک با مدال طلا

تیم دوبل برادران عالمیان نایب قهرمان مسابقات تنیس روی میز فیدر چک شد

والیبال ایران قهرمان جوانان جهان شد/ هت‌تریک با به زانو درآوردن ایتالیا

صعود سخت نوشاد عالمیان به فینال مسابقات ‌چک/ ۲ طلا در انتظار ایران

نشست تخصصی کمیته المپیک برای بازی های آسیایی با دو فدراسیون

حذف زودهنگام زورف از تنیس آزاد آمریکا

ورود نخستین مربی خارجی دوومیدانی به ایران پس از ۵ سال

آرامش ماندگار یا آتش زیر خاکستر در تکواندو

تاکید بر افزایش ورزشکاران سازمان‌یافته در مجمع فدراسیون پزشکی ورزشی

آمریکا هم حریف ایران نشد/ صعود تیم ملی والیبال به فینال قهرمانی جهان