به گزارش منهای فوتبال، برادر بزرگترش فرزاد هم مدال آسیایی و جهانی نوجوانان و جوانان را دارد. در واقع آنها چهار برادر از یک خانواده هستند که هر ۴ برادر کشتی میگیرند و از جمله امیدهای آینده این ورزش محسوب میشوند.
پسرانی، بزرگ شده در یک خانواده کارگری و در شهر کوچکی از توابع بهشهر مازندران به نام خلیل شهر که آمدهاند تا با کسب افتخار در جهان ورزش برای خود جایگاه تازهای تعریف کنند.
رحمان عموزاده خلیلی یکی از جمع چهار برادر است که اخیرا در مسابقات جام جهانی کشتی به مدال برنز رسید. طی گفت و گوی کوتاهی با این کشتیگیر از چگونگی اعزام و مسابقات خود در صربستان پرسیدم متن زیر حاصل این گفت و گوست.
کشتی گرفتن در جمع بزرگسالان قدری سخت بود
عموزاده توضیح داد: قرار بود من و امیر محمد یزدانی به این مسابقات اعزام شویم اما تست کرونای امیر محمد مثبت شد در نتیجه من به همراه عباس حاج کناری به عنوان مربی، راهی بلگراد شدیم. آنجا کشتیگیران زیادی از کشورهای مختلف حضور پیدا کرده بودند. تعدادی از نامداران جهان و المپیک بخصوص روسها، آذریها و ترکها نیز حضور داشتند. کشتی گرفتن برای من که تازه از رده نوجوانان به جوانان صعود کردم در جمع بزرگسالان قدری سخت بود اما خیلی زود با صحبتهای مربیام توانستم به خودم مسلط شوم وبا انگیزه بالا در میدان حضور پیدا کنم. در سه مسابقه اول موفق شدم رقبایی از ترکیه، ایتالیا و گینه بیسائو را از پیش رو بردارم در کشتی چهارم با قهرمان بزرگسالان جهان یعنی زائور اوگیف روس مبارزه کردم. وقت اول توانستم از حریف روس دو امتیاز بگیرم و برنده باشم اما وقت دوم بیتجربگی کردم و غافلگیر شدم در نتیجه پیروزی را با شکست عوض کردم. حریف تا فینال به راحتی پیش رفت و به طلا رسید و من هم برای کسب مدال برنز، رو در روی
ولادیسلاو آندریف از کشور بلا روس که عنوان سومی بزرگسالان جهان را یدک میکشید قرار گرفتم. مسابقه به پایان رسید و بدون اینکه امتیازی داده باشم ۴ صفر او را شکست دادم.
الگوی ورزشی من و برادرانم حسن یزدانی است
تنها آزادکار اعزامی به رقابتهای جام جهانی صربستان در رابطه با عملکرد خود طی این مسابقات گفت: برای نخستین بار بود که در چنین میدانی کشتی می گرفتم. همین که توانستم در این مسابقات به مدال برنز برسم و جواب اعتماد کادر فنی را بدهم خوشحالم.
وی در پاسخ به این پرسش که چند سال دارد و آیا همچنان در وزن اول کشتی خواهد گرفت اظهار داشت: به تازگی وارد ۱۸ سالگی شدم یعنی تنها سه ماه است که از رده سنی نوجوانان به جوانان آمدهام. قصد دارم تا المپیک در همین وزن ۵۷ کیلو باقی بمانم. بعد از آن احتمالا ۶۵ کیلو مبارزه خواهم کرد. تمام سعی و تلاش من این است که روزی از سکوی المپیک بالا بروم.
خلیلی ادامه داد: الگوی ورزشی من و برادرانم حسن یزدانی است. به نظر من او یک کشتیگیر استثنایی و الگوی خوبی برای من و دیگر جوانان است. یزدانی نه تنها در کشتی از جمله نوابغ دنیا محسوب میشود بلکه از نظر اخلاقی هم نمونه است.
این کشتیگیر که برای نخستین بار در مسابقات بزرگسالان حضور پیدا کرد سطح برگزاری جام جهانی و میزبانی در صربستان را بسیار بالا ارزیابی میکند. وی خصوصا با اشاره به حضور قدرتمندانه روسها در بلگراد، این میدان را مقدمه یکه تازی آنان در المپیک میداند.
هیچ کدام از مسئولان شهر به استقبالم نیامدند
عموزاده در پاسخ به این پرسش که گفته میشود به خاطر کسب مدال جام جهانی با استقبال خوبی در شهر و دیارش مواجه شده، میگوید: مردم و دوستان آمده بودند و لطف داشتند اما متاسفانه هیچ کدام از مسئولان شهر حتی شهردار یک منطقه هم حضور نداشتند. البته من به این مسائل زیاد اهمیت نمیدهم بلکه هدفم المپیک و کسب موفقیت در میادین بزرگ آینده است.
از فردا به جمع اردونشینان تیم بزرگسالان خواهم پیوست. امیدوارم فرصت این را داشته باشم در رقابتهای آسیایی بزرگسالان که بزودی برگزار خواهدشد باردیگر تواناییهای خودم را به اثبات برسانم.
به قلم:محمدرضاکاظمی