به گزارش منهای فوتبال، مطابق ردهبندی صورت گرفته تیمهای بازاربزرگ و دانشگاه آزاد از گروه دوم و سینا صنعت ایذه و فولاد اوکسین از گروه اول به مرحله نیمه نهایی راه یافتند اما حضور برخی از این تیمها در مرحله یاد شده با نظر تیمهای رقیب همخوانی نداشت. در همین راستا ابتدا مسئولان تیم نظامی رعدپدافند نسبت به نتیجه مسابقه با تیم سینا صنعت به شدت معترض شدند. آنان تلویحا داوران را به جانبداری از تیم حریف متهم و تاکید کردند کاری که در این دوره از مسابقات انجام شد بیسابقه بود. ارتشیها در عین حال از اتفاقات رخ داده شدیدا گلهمند و اعتراض خود را به دستاندرکاران فدراسیون و لیگ انتقال دادند.
اتفاق مشابهی هم در گروه دوم رخ داد و در آن دستاندرکاران تیم صبا نور به نتیجه مسابقه با دانشگاه آزاد معترض شدند.آنان باوجود اینکه امکان حضور در مرحله نیمه نهایی را پیدا نکردند اما همچنان به نتیجه مسابقه معترض و حضور در مرحله نیمهنهایی را حق خود میدانند. در همین رابطه جمشید خیرآبادی رییس هیات کشتی استان کردستان و مربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی به منهای فوتبال گفت: قضاوتهای این دوره از مسابقات لیگ تاسفبار بود. فدراسیون باید فکری به حال کمیته داوران بکند. پس از حدود ۲۰ سال توانستیم از استان کردستان تیمی را راهی لیگ برتر کشتی فرنگی کنیم اما ناداوری در مسابقات باعث شد تا به راحتی حقمان ضایع شود.
وی ادامه داد: به اعتقاد من باید برای مسابقات کشتی فرنگی از داوران مناطق و استانهایی که نسبت به این رشته اشراف بیشتری دارند استفاده شود. عدهای فکر میکنند داوری فقط نمره دادن است در حالیکه داور مسابقه باید نسبت به هر کدام از دو رشته آزاد و فرنگی و ریزه کاریهای آن اشراف کافی داشته باشد.کارهایی از این دست باعث میشود تا اشتیاق و رغبت حامیان مالی کم شود و در آینده از هزینه کردن در کشتی خودداری کنند.
به هر روی، لیگ برتر کشتی فرنگی به روزهای پایانی خود نزدیک میشود و تا به اینجا چهار تیم برتر مرحله نیمه نهایی معرفی شدهاند اما زخمها و دلخوریهای معترضان به نتایج همچنان ادامه دارد و چه بسا تبعات آن به این زودیها مرتفع نشود.
مسابقات هنوز به فرجام نرسیده و قرار است آزادکاران نیز پای در میدان بگذارند چه بسا حواشی و اتفاقات دیگری در عرصه مسابقات لیگ رخ دهد و شاهد اعتراضات و دلخوریهای بیشتر باشیم.
به قلم: محمدرضا کاظمی