در روزهایی که مهمترین سمت های این فدراسیون چند ماه یکبار دست به دست می شود و دادگاه عالی ورزش را در پیش رو دارد، مدیران کمیته ملی المپیک از این فدراسیون بازدید و با مسئولان آن گفت و گو کردند.
در این دیدار مواردی مطرح شد که خوب است بدان ها بیشتر بپردازیم و مسائل را با تامل بیشتری مورد بررسی قرار دهیم.
آرش میراسماعیلی بیان کرد که «ما به خاطر نظام سیلی خوردیم»!
مسئله مدیریت چگونگی حضور ملی پوشان ایران در رویدادهای بین المللی با حفظ ارزش ها در مقابله با نمایندگان رژیم صهیونیستی داستان دیروز و امروز ما نیست. سال هاست که با این مسئله مواجه هستیم و آن را با تدابیر مسئولانمان پشت سر گذاشته ایم اما چرا فقط جودو این سیلی را خورده است؟
در زمان مدیریت درخشان، امینی، رستگار و ... چرا سیلی نخوردیم؟ این که بی تدبیری خود را به نظام تعمیم بدهیم به هیچ وجه قابل قبول نیست. کشتی، وزنه برداری، تیروکمان، تکواندو و سایر رشته های ما هم درگیر هستند اما مدیران آن به بهترین شکل مسئله را مدیریت کردند. برایشان مشکل بوجود آمد اما هرگز سیلی نخوردند یا لااقل آن را به نظام تعمیم ندادند.
«مثل کشتی نیسیتم که دولت از ما حمایت کند» جمله قابل تأملی است. چرا کشتی ما سیلی نمی خورد؟ مگر کشتی گیران طعم از دست دادن مدال را برای حفظ ارزش ها نچشیده اند؟ خوب بود بگوییم مسئولان کشتی ما شرایط را خوب مدیریت کرده اند که مورد حمایت هم قرار می گیرند.
سوال ما از آقای میراسماعیلی این است که جامعه ورزش و مسئولان دیگر چه کاری باید انجام می دادند تا رضایت شما را جلب کنند؟ از عضویت در کمیسیون ها و سمت های مختلف گرفته تا ریاست فدراسیون.
خوب بود در این دیدار صمیمانه، مسئولان کمیته ملی المپیک اقدامات اخیر درخصوص برنامه های آینده، آمادگی برای حضور در دادگاه عالی ورزش و رایزنی های انجام گرفته برای صیانت از حریم ورزش و حرمت ارزش های کشور را جویا شده و یادآور می شدند که انتظار می رود چهره شناخته شده و موثری در تاریخ جودوی ایران نظیر آرش میراسماعیلی بتواند به جای سیلی خوردن موجبات برافراشتن پرچم و اهتزار غرور ملی را باوجود تمام تنگناها پدید آورد.
حسین محمدی