از همان ابتدا و با رفتن مجدآرا زمزمه های تحول و تغییر نفرات به گوش می رسید. دست به دست شدن های مکرر، بلاتکلیفی و ایجاد تنش باعث شد مجدآرا در نامه ای انصراف خود را برای انتخابات اعلام کند و با رفتن او دیگر نگرانی وجود نداشت و تصمیم برای برگزاری انتخابات گرفته شد.
سناریو 16 ماه بلا تکلیفی فدراسیون در روز 25 تیر ماه 1399به پایان رسید. انتخابات برگزار و ملایی برای بار دوم و این بار به عنوان رییس فدراسیون از مجمع رای اعتماد گرفت. تنها نکته غیر منتظره این انتخابات 15 رای رقیبان سفیددشتی بود. 14 رای ابوالقاسمی با وجود هماهنگی ها و رایزنی های قبلی و همچنین حضور 6 ماهه ملایی در زمان سرپرستی و جابجایی هیئت های استانی همگان را قانع کرده بود که ایشان رایی قاطع کسب خواهد کرد. ممکن است فاصله گرفتن ملایی از فدراسیون و آمدن گواری این ریزش رای را ایجاد کرده باشد. از طرفی حضور 11 کاندیدا و طبیعتا حامیانی در پیکره فدراسیون و وزارت ورزش باعث جناح بندی و چند دستگی میان اعضا شد که کار را برای رئیس جدید فدراسیون همگانی بسیار سخت خواهد کرد.
اکنون انتخابات به پایان رسیده و مراسم معارفه رئیس جدید فدراسیون انجام شده است. انتظار می رود فدراسیون همگانی در مسیر ثبات و آرامش قرار بگیرد و تنش ها برای همیشه تمام شوند. این فدراسیون به دلیل ارتباط مستقیمی که با جامعه دارد و همچنین تنوع رشته ها و انجمن هایی که زیر نظر آن فعالیت می کنند انتظارات بالایی از آن وجود دارد. نیروی انسانی بسیار زیادی زیر پرچم این فدراسیون جمع می شوند که سرمایه و پشتوانه سرشاری را ایجاد می کنند.
با عزمی راسخ برای اجرای برنامه ریزی های تدوین شده می توانیم انتظار داشته باشیم ملایی آرامشی را که در زمان مجدآرا و پیش از آن در این فدراسیون وجود داشته را به آن بازگرداند. ارتباطات موثر ملایی با بدنه وزارت ورزش که خود سال ها کارمند آنجا بوده می تواند اتفاقات خوبی را در آینده برای این فدراسیون رقم بزند. فدراسیون ورزش های همگانی در این همه گیری کرونا می تواند کمک خوبی برای سلامتی جامعه و تزریق امید به مردم باشد.
حسین محمدی