Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

کار سخت رئیس فدراسیون ورزش های همگانی در دومین حضورش

دوشنبه 30 تیر 1399 ساعت 09:30

نخستین حضور افشین ملایی سفید دشتی در فدراسیون ورزش های همگانی مربوط به فروردین 1398 بود که با حکم وزیر ورزش به عنوان سرپرست این فدراسیون در جایگاه علی مجدآرا قرار گرفت .

از همان ابتدا و با رفتن مجدآرا زمزمه های تحول و تغییر نفرات به گوش می رسید. دست به دست شدن های مکرر، بلاتکلیفی و ایجاد تنش باعث شد مجدآرا در نامه ای انصراف خود را برای انتخابات اعلام کند و با رفتن او دیگر نگرانی وجود نداشت و تصمیم برای برگزاری انتخابات گرفته شد. 

سناریو 16 ماه بلا تکلیفی فدراسیون در روز 25 تیر ماه 1399به پایان رسید. انتخابات برگزار و ملایی برای بار دوم و این بار به عنوان رییس فدراسیون از مجمع رای اعتماد گرفت. تنها نکته غیر منتظره این انتخابات 15 رای رقیبان سفیددشتی بود. 14 رای ابوالقاسمی با وجود هماهنگی ها و رایزنی های قبلی و همچنین حضور 6 ماهه ملایی در زمان سرپرستی و جابجایی هیئت های استانی همگان را قانع کرده بود که ایشان رایی قاطع کسب خواهد کرد. ممکن است فاصله گرفتن ملایی از فدراسیون و آمدن گواری این ریزش رای را ایجاد کرده باشد. از طرفی حضور 11 کاندیدا و طبیعتا حامیانی در پیکره فدراسیون و وزارت ورزش باعث جناح بندی و چند دستگی میان اعضا شد که کار را برای رئیس جدید فدراسیون همگانی بسیار سخت خواهد کرد.

اکنون انتخابات به پایان رسیده و مراسم معارفه رئیس جدید فدراسیون انجام شده است. انتظار می رود فدراسیون همگانی در مسیر ثبات و آرامش قرار بگیرد و تنش ها برای همیشه تمام شوند. این فدراسیون به دلیل ارتباط مستقیمی که با جامعه دارد و همچنین تنوع رشته ها و انجمن هایی که زیر نظر آن فعالیت می کنند انتظارات بالایی از آن وجود دارد. نیروی انسانی بسیار زیادی زیر پرچم این فدراسیون جمع می شوند که سرمایه و پشتوانه سرشاری را ایجاد می کنند. 

با عزمی راسخ برای اجرای برنامه ریزی های تدوین شده می توانیم انتظار داشته باشیم ملایی آرامشی را که در زمان مجدآرا و پیش از آن در این فدراسیون وجود داشته را به آن بازگرداند. ارتباطات موثر ملایی با بدنه وزارت ورزش که خود سال ها کارمند آنجا بوده می تواند اتفاقات خوبی را در آینده برای این فدراسیون رقم بزند. فدراسیون ورزش های همگانی در این همه گیری کرونا می تواند کمک خوبی برای سلامتی جامعه و تزریق امید به مردم باشد.

حسین محمدی

جهان پهلوان تختی ۶۸ سال قبل در چنین روزی نخستین مدال المپیک خود را به دست آورد.

جهان پهلوان تختی ۶۸ سال قبل در چنین روزی نخستین مدال المپیک خود را به دست آورد.

تاثیر جهش ویروس کرونا در بازی های المپیک توکیو2020

تاثیر جهش ویروس کرونا در بازی های المپیک توکیو2020

لغو مجمع عمومی فدراسیون بین المللی تیراندازی

لغو مجمع عمومی فدراسیون بین المللی تیراندازی

آغاز تحقیقات کمیسیون ورزشکاران برای  نحوه اعلام اعتراضات در المپیک

آغاز تحقیقات کمیسیون ورزشکاران برای نحوه اعلام اعتراضات در المپیک

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!

شیخ قطری رییس شورای المپیک آسیا شد

سند مجموعه ورزشی آزادی پس از نیم قرن صادر شد

دو پیروزی ارزشمند سرخوش در مرحله مقدماتی اسنوکر آزاد ولز 2026

جهت حضور درانتخابات رئیس جدید OCA؛رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عازم تاشکند شدند

قهرمانی و نایب قهرمانی یخنوردان ایران در جام جهانی سوئیس

پایان مهلت قانونی ریاست دو فدراسیون!

مدال برنز بنیامین فرجی در مسابقات بین‌المللی قطر

تشکیل کمیته دیپلماسی در شورای عالی ورزش

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات قطر شد

لیست المپیک ۲۰۲۸ نهایی شد/ آغاز رقابت‌ها بر سر ۱۰۵۰۰ سهمیه

برای هر موفقیتی نباید هورا کشید؛ دنیامالی: کشتی گیر ما شق القمر نکرد که فنی ترین شد و دنبال زمین بود

پولادگر سرپرست کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا ژاپن شد

المپین‌های اسکی ایران ویزای ایتالیا گرفتند

اولین اظهار نظر محمد بنا پس از سرمربی‌گری آذربایجان

جهت حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶؛ حیدری: تنها یک سهمیه به سوارکاری تعلق گرفت