Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

یک بام و دو هوا در جودو// کوراش می رود قزاق کورس می آید

يكشنبه 27 مرداد 1398 ساعت 04:08

از دست دادن رشته مدال آوری همچون کوراش قطعا در آینده به زیان فدراسیون جودو خواهد بود و مسئولان این فدراسیون نباید به همین راحتی این پتانسیل را از دست می دادند.

به گزارش منهای فوتبال، در هفته های اخیر شاهد انتقال برخی انجمن های زیر مجموعه فدراسیون جودو به دیگر فدراسیون های رزمی بودیم و در این میان مسئولان این فدراسیون با انتشار خبر تشکر ویزر(رئیس فدراسیون جهانی) از رفتن کوراش سعی دارند به نوعی از جدایی کوراش به سود خودشان استفاده ابزاری کنند.

جدایی کوراش  به همراه جوجیتسو از جودو  قطعا در آینده به زیان این فدراسیون المپیکی خواهد بود زیرا لااقل در بخش کوراش این فدراسیون می توانست در جریان بازی های آسیایی بر روی مدال های این رشته حساب ویژه ای باز کند. طبیعتا در شرایطی که این کوراش جزو رشته های پر مدال در بازی های آسیایی است هر فدراسیون طالب حضور این انجمن در سازمان خود است و با همین منطق می توان گفت شاید مسئولان فدراسیون جودو نیز آنطور که نشان می دهند مشتاق جدایی این رشته نبوده اند.

هر چند از گوشه و کنار اخباری در مورد ارسال نامه ای تند از سوی ریاست فدراسیون جهانی کوراش در مورد شرایط این رشته به رئیس فدراسیون جودو پیش از جدایی این انجمن از جودو به گوش می رسد که در صورت موثق بودن این اخبار باید گفت که این کوراشی ها  قصد جدایی از این فدراسیون را داشتند.!!

اما نکته جالب در این میان این است که رئیس فدراسیون کشورمان بعد از ورود به فدراسیون اقدام به راه اندازی دیگر رشته ها در این سازمان کرده است. او نه تنها اقدام به تشکیل کمیته ای با نام قزاق کورس کرده بلکه تیمی را به نمایندگی کشورمان به  رقابتهای آسیایی قزاق کورس که به میزبانی مغولستان در حال برگزاری است اعزام کرده است.

در این میان سوال اینجاست که اگر قرار است دیگر رشته ها نیز به عنوان زیر مجموعه فدراسیون فعالیت کنند بهتر نبود کوراش که شانس حضور در بازیهای آسیایی را دارد و نتایج خوبی نیز در دوره قبل این رویدادها کسب کرده حفظ می شد؟!

سوال بعدی این است که آیا ریاست فدراسیون جهانی اطلاع از فعالیت این رشته در فدراسیون جودو دارد و با علم به این موضوع اقدام به تشکر از فدراسیون کرده است؟! آیا هدف از تشکر ریاست فدراسیون جهانی از فدراسیون کشورمان در خصوص جدایی کوراش تخصصی تر کردن فعالیت فدراسیون در زمینه جودو نیست؟!

به هر صورت باید دید که ریاست فدراسیون جودو که این روزها  خود را برای حضور در رقابت های جهانی آماده می کند و حداقل باید دو مدال طلا و برنز را برای تکرار نتایج دوره قبل بدست بیاورد چه نظری در مورد این موضوعات دارد.

انتهای پیام/

 

دبیر کل انجمن کوراش: به نمایندگی از فدراسیون جهانی در ازبکستان تدریس می‌کنم

دبیر کل انجمن کوراش: به نمایندگی از فدراسیون جهانی در ازبکستان تدریس می‌کنم

مدال برنز قزاق کورس قهرمانی جهان بر گردن یزادان پناه

مدال برنز قزاق کورس قهرمانی جهان بر گردن یزادان پناه

تاشکند میزبان مسابقات گرند پریکس جودو 2019

تاشکند میزبان مسابقات گرند پریکس جودو 2019

فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد

سومین نشست‌ کمیسیون بین الملل کمیته ملی المپیک برگزار شد

تجدید میثاق جامعه ورزش با شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران

تفاهم نامه همکاری کمیته المپیک ایران و مجارستان

احمدآباد به دنبال گرفتن میزبانی المپیک!

انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به تعویق افتاد

راهبردهای ورزش برای جامعه ملتهب، گذر از فقدان تا امکان

ورزش زنان در آتش و آفتاب: پیامدهای جنگ بر تهدید، تاب‌آوری و تولد فرصت

یادمان شهدای ورزشکار تجاوزات رژیم صهیونی به کشورمان در موزه ملی ورزش به نمایش در می آید

صعود ۶ پله‌ای والیبال ایران در رنکینگ لیگ ملت‌ها

فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را تسلیت و تعزیت عرض می نماییم

یک ایرانی ناظر مسابقات شمشیربازی یونیورسیاد شد

فریبا محمدیان: کشتار زنان در هیچ قانونی مورد حمایت نیست

تعیین نام کاروان‌های بازی‌های اسلامی و آسیایی جوانان با الهام از «جنگ»

ما را غم خویشتن نبود…

علی نژاد: انتظار داریم IOC اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کند

امضاء تفاهم‌نامه همکاری کمیته ملی المپیک و جمعیت هلال احمر

وضعیت انتخابات فدراسیون‌ها در شرایط جنگ؛ تاکید بر برگزاری مجامع

محکومیت حملات رژیم صهیونیستی و درخواست واکنش فوری از کمیته بین المللی المپیک (IOC)

ورزش، صدای صلح و سنگر ایستادگی