Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

بازی های کشورهای اسلامی ریاض؛ نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران

سه شنبه 20 آبان 1404 ساعت 12:24

تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران با نتیجه ۸ بر یک مقابل قزاقستان در فینال بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی مغلوب شد و به عنوان نایب قهرمانی رسید.

در آغاز مسابقه فینال رقابت های تنیس روی میز ، تیم دوبل ایران با حضور بنیامین فرجی و سید محمد موسوی تبار با نتایج ۱۶–۱۴ ، ۵–۱۱ ، ۱۴– ۱۶ از تیم قزاقستان شکست خورد. تیم دوبل قزاقستان را آلن کومانگالیف و آیدوس کنژیگولوف تشکیل دادند.

در ادامه، امیرحسین هدایی در دیدار انفرادی نخست ، دست اول را با نتیجه ۴ – ۱۱ باخت ، در دو دست بعدی هم با نتایج ۶ – ۱۱ و ۱۳ – ۱۱ برابر کرایلی سیمنکو شکست خورد.

در پایان، بنیامین فرجی برابر آلن کومانگالیف در دومین بازی انفرادی قرار گرفت و با نتایج ۵ - ۱۱ ، ۶ – ۱۱ و ۸ – ۱۱ شکست خورد تا ملی‌پوشان کشورمان با نتیجه ۸ بر یک برابر قزاقستان بازنده شوند و به مدال نقره بسنده کنند.

تیم ملی تنیس روی میز ایران، ظهر امروز در مرحله نیمه نهایی در مصافی پرهیجان بر تیم الجزایر غلبه کرد و راهی فینال این رقابت ها شد.

لازم به یادآوری است که در فینال بانوان تنیس روی میز بازی های کشورهای اسلامی نیز تیم مصر با نتیجه ۸-۵ ترکیه را شکست داد و قهرمان شد.

افتتاح موزه ملی کشتی با حضور وزرای ورزش و گردشگری

شخصی شدن رشته‌های ورزشی بلای جان نهاد ورزش

چهار اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

حضور ۴ پینگ‌پنگ‌باز ایرانی در کاپ آسیا

سرپرست فدراسیون کوهنوردی مشخص شد

استعفای رئیس فدراسیون ورزش کارگری

میلاد حضرت علی(ع) و روز مرد گرامی باد

رئیس کمیته بین المللی المپیک: میلان–کورتینا فصل تازه‌ای در تاریخ المپیک رقم می‌زند

هند با تمام قوا به‌سوی المپیک ۲۰۳۶؛ پیام صریح نخست وزیر برای میزبانی بازی‌ها

نه به المپیکِ قمار؛ موج اعتراض‌ها علیه بازی‌های زمستانی با بخت‌آزمایی دولتی

جدایی معنادار اسطوره تنیس جهان از اتحادیه‌ خودش

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک : ۲۰۲۶ نقطه عطفی در مسیر آینده جنبش المپیک خواهد بود

حسین المسلم: ۲۰۲۶ سالی شلوغ و سرنوشت‌ساز برای ورزش آسیا خواهد بود

ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر گرامی باد

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما