Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

تکذیب انتصابی‌شدن انتخابات فدراسیون‌های غیرالمپیکی

شنبه 25 مرداد 1404 ساعت 10:50

مجمع عمومی سالیانه فدراسیون جانبازان و توانیابان به ریاست محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد.

سی و یکمین مجمع عمومی سالیانه فدراسیون جانبازان و توانیابان به صورت حضوری و وبیناری امروز شنبه ۲۵ مرداد به ریاست محمد شروین اسبقیان در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد.

در این مجمع غفور کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک، حمیدعلی صمیمی دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک و مهین فرهادی زاد (نماینده کمیته ملی المپیک) نیز حضور داشتند.

جلیل کوهپایه زاده رییس فدراسیون جانبازان و توانیابان در مجمع گفت: بودجه فدراسیون سال گذشته ۲۵۰ میلیارد تومان بود که از این مبلغ چیزی حدود ۱۱۶ میلیارد تومان محقق شد که البته برنامه‌های خود را با همین بودجه به خوبی اجرا کردیم.

وی افزود: با هماهنگی وزارت ورزش، سال گذشته پاراتیروکمان به فدراسیون جانبازان و توانیابان و پاراتنیس‌روی‌میز نیز امسال به رشته‌های ما اضافه شدند که در حال حاضر ۹ رشته پارالمپیکی تحت پوشش فدراسیون است و دیگر قصد نداریم هیچ رشته دیگری را  اضافه کنیم.

در این مجمع گزارش مالی و حسابرسی فدراسیون در سال گذشته توسط خزانه‌دار ارائه و توسط اعضای مجمع به تصویب رسید.

همچنین بازرس فدراسیون گزارش سال گذشته را ارائه داد و قرار شد بعد از رفع سوء تفاهمات در جلسه بعدی مورد بررسی قرار بگیرد.

در ادامه برنامه عملیاتی تقویم ۱۴۰۴ فدراسیون بررسی و به تایید اعضای مجمع رسید.

همچنین اصلاحات آیین نامه کمیته انضباطی سال ۱۴۰۴ بررسی و مورد تصویب اعضای مجمع قرار گرفت.

غفور کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک، اظهار کرد: بحث توسعه جنبش فکری پارالمپیک را داریم که باید با کمک فدراسیون جانبازان و توانیابان، نابینایان و کم بینایان و وزارت ورزش بتوانیم جایگاه حقیقی پارالمپیک را احیاء کنیم.

وی گفت: هنوز پارالمپیک به شکل آن چیزی که هست دیده نمی‌شود و باید به کمک هیات‌های استانی دست به دست هم دهیم تا پارالمپیک به جایگاه حقیقی خود برسد و به معنای واقعی دیده شود.

او تاکید کرد: باید دستاوردهای مهمی که تاکنون در ورزش جانبازان و توانیابان کسب شده مراقبت و توسعه دهیم. ضمن این که باید تلاش کنیم جایگاه قبلی خود را در ناگویا ژاپن تکرار و ارتقاء دهیم.

کارگری افزود: احیای جدی در هیات های استانی برنامه دیگری است که باید این کار با کمک فدراسیون، وزارت ورزش و کمیته ملی پارالمپیک صورت بگیرد.

همچنین زهرا نعمتی در این مجمع تاکید کرد: من زهرا نعمتی سال ها با هزینه بیت المال توانستم به موفقیت های خوبی برسم و امروز افتخار می کنم که در خدمت ورزش کشور باشم.

وی افزود: از این که فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک این فرصت را به من و سایر ورزشکاران پارالمپیکی داده اند که به عنوان عضو هیات اجرایی پارالمپیک و عضو هیات رییسه فدراسیون در تصمیم گیری ها مشارکت داشته باشم جای تقدیر و  تشکر دارد.

اسبقیان نیز در پایان مجمع گفت: دغدغه وزیر ورزش همیشه این است که مدال های ورزشکاران جانباز و توانیاب به خاطر بی توجهی کاهش پیدا نکند، بنابراین به مجموع ورزش‌های پارالمپیکی توجه ویژه ای دارد تا شاهد افتخارآفرینی های بیشتر از این عزیزان در آینده باشیم و قطعا افتخارآفرینی های آن‌ها را فراموش نمی‌کنیم. 

او افزود: تاکید وزیر ورزش این است که بیشتر از گذشته به ورزشکاران توانیاب توجه شود. با توجه به شرایط خاص منطقه و توطئه‌های استکبار جهانی، نواخته شدن سرود جمهوری اسلامی و اهتزاز پرچم کشورمان و کسب مدال طلا برای ما اهمیت زیادی دارد و به این افتخارآفرینی‌ها نیازمندیم.

او در پایان‌ گفت: الان دیگر زمان آزمایش و خطا نیست و تاکید وزیر ورزش این است که نباید در افتخارآفرینی ها و اعزام تیم دچار آزمایش و خطا شویم. باید به رویدادهایی که در آینده پیش رو داریم توجه ویژه ای داشته باشیم. البته وزارت ورزش در کنار فدراسیون هاست و همه با توجه به شرایط خاص منطقه برای رسیدن به موفقیت سوار یک کشتی هستیم.

اسبقیان: قرار نیست انتخابات به صورت انتصابی باشد و تکذیب می کنم

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش گفت: هنوز هیج تصمیم گیری برای برگزاری انتخابات برخی فدراسیون ها به صورت انتصابی گرفته نشده و اگر موضوعی در این خصوص مطرح شده تکذیب می کنم. 

محمد شروین اسبقیان در جمع خبرنگاران درباره بحث انتصابات در برخی فدراسیون‌های ورزشی گفت: تمام انتصابات براساس یک ضوابط است و باید با هماهنگی وزارت ورزش صورت بگیرد و دستگاه‌های نظارتی نظر بدهند، بنابراین این که گفتم در وزارت ورزش با فساد مبارزه می‌کنیم قطعا مبارزه می‌کنیم و این یک جمله تعارفاتی نبود؛ حتما پیگیری خواهیم کرد. 

او در پاسخ به این پرسش که عنوان شده قرار است تعیین رئیس حدود 10 فدراسیون ورزشی به صورت انتصابی شود، افزود: من کجا گفتم انتخابات برگزار نشود. این موضوع را تکذیب می کنم، موضوعی است که مطرح شده و در حال پیگیری است اما چیزی نه تصویب شده و نه در خصوص آن بحثی وجود دارد.

اسبقیان اضافه کرد: از سوال شما تشکر می‌کنم زیرا بعضا سوء تفاهماتی ایجاد شده و گفتند انتخابات فدراسیون های غیرالمپیکی به صورت انتصابی است من این موضوع را  تکذیب می‌کنم. این پیشنهادی بود که فدراسیون هایی که به صورت حاکمیتی است انتخاب رئیس آن ها به صورت انتصابی باشد مثلا فدراسیون روستایی و عشایری که پیشنهاد شده بود و هنوز هیچ اتفاقی رخ نداده و تصمیم گیری در این زمینه صورت نگرفته است. باید چنین پیشنهادی به تایید وزیر برسد و در حوزه دفتر برنامه ریزی مورد بررسی قرار بگیرد که نه در دفتر برنامه ریزی مورد بررسی قرار گرفته و نه مکتوب دستور داده شده و نه وزیر چیزی در این زمینه ابلاغ کرده است. هر تصمیمی که در حوزه معاونت قهرمانی گرفته شود باید توسط وزیر ورزش ابلاغ شود که هنوز هیچ اتفاقی رخ نداده است.

معاون وزیر همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا موضوع اعزام تیم والیبال نشسته مردان به آمریکا در شورای برون‌مرزی مطرح شد یا خیر؟ خاطرنشان کرد: هر تیمی که بخواهد اعزام شود باید فدراسیون مربوطه درخواستی داشته باشد و براساس آن درخواست تیم اعزام شود. شاید فدراسیون در مقطعی بوده که این طور تصمیم گرفته تیم اعزام نشود بهتر است. امروز هم در مجمع تاکید کردم ما در تمام رویدادها به ویژه جهانی، قهرمانی آسیا و رویدادهایی که برای ما رنکینگ و کسب سهمیه است قطعا با قدرت حضور پیدا خواهیم کرد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد. 

اسبقیان ادامه داد: رشته‌های پارالمپیکی برای ما افتخارآفرین بودند و اگر مشکلی از نظر اعتبارات باشد پیگیری می‌کنیم اما آن چیزی که اهمیت دارد حمایت ویژه دولت پزشکیان از موضوع ورزش است، بنابراین در موضوع اعزام‌ها و رویدادهای مهمی چون المپیک، پارالمپیک و... همواره مورد توجه دولت قرار گرفتیم و در خصوص ورزش عنایت ویژه دارند. بنابراین به لحاظ مالی هیچ گونه مشکلی در خصوص اعزام‌های المپیک، پارالمپیک، آسیایی جوانان و کشورهای اسلامی نداریم و آماده شرکت در مسابقات هستیم و به هیچ عنوان مشکل مالی در خصوص اعزام ها در وزارت ورزش نداریم و دولت نیز حمایت‌های ویژه را داشته و خواهد داشت. 

اسبقیان در پایان در خصوص وضعیت دوومیدانی‌کاران در کره و این که آیا برای آن‌ها وکیل گرفته شده است؟ گفت: موضوع را از طریق سفارت مورد رصد و پیگیری قرار دادیم وزیر ورزش به صورت جدی موضوع را دنبال می‌کندو فدراسیون دوومیدانی نیز خودش پیگیر این موضوع است تا مشکل زودتر حل شود.

انتهای پیام

اسکیت در چنگدو بدتر از اسکیت هانگژو

کسب مدال بایدی نیست

معرفی ۱۲ والیبالیست ایران در قهرمانی جهان

سهیلا منصوریان برنزی شد

تغییر در کادر فنی تیم ملی کاراته؛ گنج‌زاده جای شهرام هروی سرمربی شد

اعزام به بازی‌های آسیایی کیفی شد/ برای زنان استثنا گذاشتند

اولین نشست هماهنگی بازی‌های آیچی ناگویا و لس‌آنجلس برگزار شد

آغاز دور نهایی نشست‌های تخصصی بازی‌های آسیایی جوانان از هفته آینده

مینو مداح در فدراسیون کشتی!

سومین طلای ایران در بازیهای جهانی چنگدو/ قهرمانی دختر ووشوکار

درگذشت متیا دبرتولیس، ورزشکار ایتالیایی جهت یابی در جریان بازی‌های جهانی چنگدو

دکتر علی نژاد در بازدید از اردوی تیم ملی تیراندازی : قربانی برای تیراندازی یک نعمت است / رویکرد ما در تیراندازی مدال آوری در بازیهای آسیایی و موفقیت در المپیک لس آنجلس است

برنامه نیمه نهایی بسکتبال کاپ آسیا/ ایران و استرالیا آماده نبرد برای فینال

حذف فرجی و شمس از مسابقات پینگ‌پنگ سوئد

دیدار کوهپایه زاده با رئیس IPC؛تقدیر دبیرکل منطقه آسیا از رویکرد ایران

کرسی ماندگاری

زور بسکتبال ایران به استرالیا نرسید/ دیدار با نیوزلند برای مدال برنز

نشست تخصصی کمیته ملی المپیک با ۳ فدراسیون

برگزاری نخستین دوره مسابقات بیلیارد خانوادگی

یک برنز ایران در اسکیت بازی‌های جهانی/ هفتمی دختران کانوپولو

رونمایی از نشان و شعار رسمی بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی

ایران ۷۹ - نیوزیلند ۷۳/ مدال برنز آسیا برای بسکتبال ایران

شکست نوشاد عالمیان مقابل بازیکن ژاپن در مسابقات سوئد

نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان

جایزه دلاری برای اولین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون جام خزر

کرسی ماندگاری

نشست تخصصی کمیته ملی المپیک با ۳ فدراسیون

تکذیب انتصابی‌شدن انتخابات فدراسیون‌های غیرالمپیکی

زور بسکتبال ایران به استرالیا نرسید/ دیدار با نیوزلند برای مدال برنز

یک برنز ایران در اسکیت بازی‌های جهانی/ هفتمی دختران کانوپولو

ایران در رده ۲۵ بازی‌های جهانی چنگدو با ۷ مدال

صعود یزدانی به فینال تورنمنت تنیس صربستان

ترکیب ۱۶ نفره والیبال ایران برای دوحه/ سورپرایز پیاتزا!

برگزاری نخستین دوره مسابقات بیلیارد خانوادگی

اسکیت در چنگدو بدتر از اسکیت هانگژو

دیدار کوهپایه زاده با رئیس IPC؛تقدیر دبیرکل منطقه آسیا از رویکرد ایران

برنامه نیمه نهایی بسکتبال کاپ آسیا/ ایران و استرالیا آماده نبرد برای فینال

حذف فرجی و شمس از مسابقات پینگ‌پنگ سوئد

دکتر علی نژاد در بازدید از اردوی تیم ملی تیراندازی : قربانی برای تیراندازی یک نعمت است / رویکرد ما در تیراندازی مدال آوری در بازیهای آسیایی و موفقیت در المپیک لس آنجلس است

تغییر در کادر فنی تیم ملی کاراته؛ گنج‌زاده جای شهرام هروی سرمربی شد