Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

در آستانه اعزام به مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا؛ دبیر کل کمیته ملی المپیک با اعضای تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی دیدار و گفتگو کرد

شنبه 02 فروردین 1404 ساعت 06:03

دکتر علی نژاد ضمن حضور در خانه کشتی ایران با مسئولین، کادر فنی و اعضای تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی اعزامی ایران به مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این دیدار که عصر روز گذشته صورت پذیرفت دکتر دبیر رئیس فدراسیون کشتی ضمن تقدیر از دبیر کل کمیته ملی المپیک بواسطه حضور در خانه کشتی خطاب به ملی پوشان گفت: انصافا دکتر علی نژاد یکی از موفق ترین مدیران ورزش کشور است که در هر جایگاهی که بوده از کشتی حمایت کرده و پشتیبان این رشته ورزشی بوده است. وی ادامه داد: حضور وی در اولین روز سال ۱۴۰۴ در کمپ تیم‌های ملی کشتی، نشان دهنده اعتقاد وی به شما و تلاشهای تان است و مطمئنم با حضور ایشان در جایگاه دبیر کلی کمیته ملی المپیک شاهد اتفاقاتی مثبت و میمون در ورزش کشور بخصوص کشتی خواهیم بود.

دکتر علی نژاد دبیر کل کمیته ملی المپیک نیز خطاب به رئیس فدراسیون، کادر فنی و ملی پوشان کشتی فرنگی که آخرین مرحله تمرینی پیش از اعزام به اردن را پشت سر می گذاشتند گفت: تقارن عید نوروز با ماه مبارک و اردونشینی شما در ساعات و لحظاتی که می بایست پیش خانواده و بستگان خود باشید نشان دهنده انگیزه و عشقی است که برای اعتلای نام ایران دارید. امیدوارم تمام این تلاش و ممارست ها در سالی که علوی آغاز شده با عنایت مولی متقیان علی (ع) سالی پر برکت و موفقیت برای کشتی و ورزش ایران باشد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک ضمن تمجید از فعالیت های مجدانه دکتر دبیر در جایگاه ریاست فدراسیون کشتی اظهار داشت: انصافا کشتی ایران بعنوان ورزش ملی کشور هیچ گاه چنین جایگاهی نداشته است؛ چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری. ما در هیچ دوره ای چنین ساختار، انسجام، احترام و آرامشی را در کشتی ندیده بودیم.

وی یادآور شد: کمپ تیم‌های ملی که امروز در آن حضور دارید بزرگترین و کاملترین مجموعه تمرینی کشتی در سراسر دنیاست که فدراسیون جهانی کشتی و کشورهای صاحب نام این رشته نیز بدان اذعان دارند. همه و همه این امکانات، اتفاقات و موقعیت ها بواسطه حضور مدیری است که از جنس شماست و خستگی ناپذیر است. معاون اسبق قهرمانی وزارت ورزش و جوانان خطاب به کشتی گیران ملی پوش گفت: دبیر زحماتش را کشیده و هر آنچه برای آقایی و بزرگی کشتی نیاز بوده را فراهم کرده؛ حال نوبت شماست که ضمن شکر نعمت تمام توان خود را بکار ببندید تا ضمن کسب نتیجه ی این همه تلاش و زحمات خود، کادر فنی و فدراسیون؛ دل مردم را نیز در میادین بزرگ شاد نمایید. گرچه آسیا برای کشتی ایران کوچک است و مدال رویداد آسیایی برای شما تکراری شده اما باید بگویم منظورم از این صحبت‌ها فقط کسب مدال و سکو نیست، بلکه تلاش و رشادت و جنگندگی شما روی تشک کشتی است که مردم را به شور در می آورد.

وی در پایان گفت: می بایست به حضور اسطوره کشتی فرنگی و اخلاق ورزش کشور، دکتر رنگرز در راس تیم ملی کشتی فرنگی نیز اشاره کنم. او بواسطه ویژگی های شخصیتی بزرگ و داشته های فراوان فنی توانسته کشتی فرنگی را به گل سر سبد ورزش ایران تبدیل کند و مطمئنم با همراهی دیگر ارکان ورزش کشور می تواند در لس آنجلس نتایجی بهتر از پاریس را نیز رقم بزند. دکتر رنگرز سرمربی موفق و با اخلاق تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان نیز در پایان این دیدار گفت: امروز شاهد حضور دو تن از موفق ترین مدیران ورزش کشور در اردو هستیم که خود نشان دهنده روزهای خوش برای کشتی است . دکتر علی نژاد بواسطه دانش و مدیریتش در دوره ریاست بر فدراسیون ووشو توانست این رشته ورزشی را از صفر به قهرمانی جهان و بازیهای آسیایی برساند و حال با حضور در کمیته ملی المپیک و بواسطه دوستی و رفاقت با رئیس پرتلاش کشتی زمینه ساز موفقیت های بیش از پیش ورزش اول ایران باشد. دکتر علی نژاد پس از بازدید تمرینات فرنگی کاران، افطار را با آزاد کاران کشورمان صرف کرد.

وی در این دیدار ضمن تقدیر از تلاشهای پژمان درستکار و اعضای کادر فنی خطاب به ملی پوشان گفت: کشتی از دیرباز تعیین کننده جایگاه ورزش ایران در بازیهای آسیایی و المپیک بوده و تاثیر مستقیمی در نتایج و جایگاه ورزش کشورمان داشته است و انشالله در المپیک لس انجلس این موفقیت ها ادامه خواهد داشت. 

گقتنی است رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا روزهای 5 و 6 و کشتی آزاد قهرمانی آسیا روزهای 9 و 10 فروردین ماه در شهر امان اردن برگزار می شود.

ثبت نام ۳۱ ورزشکار در انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک

مصیبت مزایده اماکن ورزشی و نادیده گرفتن حق مردم ایران

شکست بنیامین فرجی در یک قدمی مدال جهانی رده سنی زیر19 سال

آغاز رنکینگ‌های کشوری اسنوکر و پاکت بیلیارد بانوان در هتل آراز

حذف نیما عالمیان و صفایی از مسابقات ایتالیا

چین میزبان یونیورسیاد زمستانی ۲۰۲۷ شد

کاونتری احتمال حضور روسیه در بازی‌های زمستانی میلان–کورتینا را رد نکرد

ناتوانی فداسیون دوومیدانی در کنترل مسابقات ماراتن؟

جایگاه شطرنج‌بازان ایران در جدیدترین رنکینگ فیده/مقصودلو در رده بیست‌وهشتم

صعود گلشادنژاد و اباذری به فینال کاراته قهرمانی جهان/ شکست بهمنیار و حذف سعادتی و مسکینی

کراسفیت از فدراسیون وزنه‌برداری جدا شد

سارا بهمنیار به مدال برنز جهان رسید

مهدی مبینی درگذشت

۲ طلا و ۴ برنز شطرنج‌بازان ایران در مسابقات آسیایی نوجوانان

تأیید میزبانی ترکیه برای بازی‌های اروپایی ۲۰۲۷ با امضای توافق‌نامه کشور میزبان

اتفاق تاریخی برای کاراته بانوان ایران/ آتوسا گلشادنژاد قهرمان جهان شد

برگزاری نشست هماهنگی سرپرست کاروان ورزشی کشورمان با مسئولان کمیته برگزاری بازیهای آسیایی ساحلی سانیا و OCA

ساختمان فدراسیون ژیمناستیک فک پلمب شد

بازدید سه‌روزه IOC از آلپ فرانسه برای بررسی میزبانی 2030

هشدار درباره تاخیر در پیست هاکی المپیک میلان–کورتینا

پیروزی پسران و دختران دانش آموز ایران در قهرمانی جهان

کاظمی‌پور: ۸۳ ورزشکار بیشتر از دوره قبل اعزام می‌کنیم

ثریا آقایی عضو کمیسیون ورزشکاران IOC شد

حذف نیما زاهدی از مسابقات شمشیربازی فرانسه

برگزاری نشست هماهنگی سرپرست کاروان ورزشی کشورمان با مسئولان کمیته برگزاری بازیهای آسیایی ساحلی سانیا و OCA

کراسفیت از فدراسیون وزنه‌برداری جدا شد

ناتوانی فداسیون دوومیدانی در کنترل مسابقات ماراتن؟

تصویر تازه از دهکده المپیک کورتینا؛ اقامتگاه موقت با 377 خانه سیار

تنش در جنوب شرق آسیا؛ کامبوج از هشت رشته بازی‌های تایلند کنار کشید

بازدید سه‌روزه IOC از آلپ فرانسه برای بررسی میزبانی 2030

هشدار درباره تاخیر در پیست هاکی المپیک میلان–کورتینا

مهدی مبینی درگذشت

حذف نیما عالمیان و صفایی از مسابقات ایتالیا

آغاز رنکینگ‌های کشوری اسنوکر و پاکت بیلیارد بانوان در هتل آراز

جایگاه شطرنج‌بازان ایران در جدیدترین رنکینگ فیده/مقصودلو در رده بیست‌وهشتم

صالح اباذری به مدال نقره جهان رسید/ نایب‌قهرمانی کاراته ایران با ۳ مدال

اتفاق تاریخی برای کاراته بانوان ایران/ آتوسا گلشادنژاد قهرمان جهان شد

سارا بهمنیار به مدال برنز جهان رسید

صعود گلشادنژاد و اباذری به فینال کاراته قهرمانی جهان/ شکست بهمنیار و حذف سعادتی و مسکینی

تأیید میزبانی ترکیه برای بازی‌های اروپایی ۲۰۲۷ با امضای توافق‌نامه کشور میزبان