Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

✔️اگر در بخش های دیگر المپیک داشتیم چند مدال می گرفتیم؟

چهارشنبه 31 مرداد 1403 ساعت 12:31

🔺عجب مردمانی داریم،بلا نسبت از قوم کوفی بدتر، با یک غوره سردیشان می شود و با یک مویز گرمی...درباره همه چیز نظر می دهند، بدون اینکه لحظه ای تامل کنند و بگویند نمی دانم.

🔺درباره اقتصاد،فرهنگ،ورزش،صنعت،جامعه شناسی، روانشناسی،مدیریت،دین، تاریخ،آشپزی، هر چیزی را که فکرش را بکنید از آنها سوال کنید نظر می دهند و صد البته در خصوص ورزش که تبدیل به کاسه اَخ مدیریتی ما شده تا جاهای دیگر در امان باشند. هاید پارک آزادی بیان ماست ورزش، تا دلتان بخواهد هم رویداد دارد، آسیایی،جهانی، المپیک، تورنمنت و مخصوصا الان که بازیهای المپیک‌تمام شده تا معلوم شود چه در چنته داریم،که چرا در رشته های پایه و پر مدال مثل شنا و ژیمناستیک و دوومیدانی مدال نمی گیریم، مثل آمریکا یا مثل چین،کسی نیست بگوید چه چیز ما شبیه آمریکا و چین است که دارید ورزش را قیاس می کنید.

🔺 اینها اصلا یادشان رفته که درب ورزش ما هنوز بر روی یک پاشنه می چرخد و همان رشته های چند وزنی و زور زنکی دارند در بازی‌های آسیایی و المپیک برایمان مدال می گیرند و افتخار کسب می کنند. باید همان چند مدال غیر اینها مثل دوومیدانی و تیراندازی را هم که در المپیک های فعلی گرفتیم به حساب شانس گذاشت که اگر غیر از این بود باز هم تکرار می شد.

🔺 در حالیکه کشورهای مختلف درجه یک نه ....درجه دو هم نه....همین کشورهای درجه ۳ و ۴ ورزش جهان در حال سرمایه گذاری در ورزش بودند ما ۱۸ فدراسیونمان با سرپرست اداره می شد و هر کدامشان هم بجای رتق و فتق امور فدراسیون به دنبال رئیس کردن خودشان بودند به دنبال عوض کردن رییس هیات ها....مثل ژیمناستیک،،مثل دوومیدانی،،،مثل دوچرخه سواری،،،،مثل خیلی از فدراسیون‌های دیگر،،،،اصلا چه کسی گفته ورزش ایران باید در المپیک بدرخشد و در چند رشته مختلف مدال بگیرد.

🔺حرف های صد من یه غازی که از دهان برخی مجریان بیسواد و کارشناسان نا کارشناس خارج می شود،،،،انصافا کلاهتان را قاضی کنید،،،،اگر همین الان بازی‌های المپیک اتومبیلرانی برای کار خانه های خودرو ساز جهان بگذارند فکر می کنید چند خودروی تولید داخل ما طلا،نقره یا برنز بگیرد؟یا المپیک محصولات کشاورزی بگذارند؟یا المپیک راه سازی و شهرک سازی؟یا المپیک البسه؟یاالمپیک خانه سازی،المپیک لوازم و قطعات یدکی،المپیک شیر آلات سازی، المپیک ....نمی دانم هر چه شما فکر می کنید که در آن زمینه قوی هستیم و ادعا داریم؟ فکر می کنید اگر بازی‌های المپیک برگزار کنند چند مدال متنوع و مختلف المپیکی می توانیم کسب کنیم که از ورزش چنین انتظاری داریم،،،اصلا چه چیز ما المپیکی است که انتظار دارید در ورزش ما المپیکی باشد و بدرخشیم.

🔺مدیریت ما،زیر ساخت‌های ما،فرهنگ ما،رانندگی ما،مگر غیر از این است که هنوز بعد از گذشت سالیان سال در المپیک صادرات  هنوز وابسته به نفت و گازییم. در ورزش هم همین است خودمان را گول نزنیم،تنها ایراد و شاید امتیاز ورزش اینست که المپیک دارد و خودش را نشان می دهد هر آنچه هست و نیست تا همه ببینند و درباره آن صحبت کنند که بعد از چهار سال چه کردیم.....اما در مسائل دیگر چیزی به اسم المپیک نداریم که بخواهد خودش را نشان دهد.همین.

🔺گناه ورزش اینست که المپیک دارد و هر چهار سال یکبار همه چیزش روی دایره ریخته می شود اما در فرهنگ و اقتصاد و صادرات و تولیدات و وو،،، نه،،،، المپیک نداریم که مردم ببینند مدیرانمان چه کردند که اگر داشتیم به مراتب وضعمان بهتر از امروز بود.

✍ تخلص:دال

روسای کمیسیونهای مربیان و روانشناسی معرفی شدند

کاراته ایران در آسیا طلایی شد؛ گلشادنژاد قهرمان قاره‌کهن شد

رکابزن ترکیه‌ای فاتح مرحله دوم تور ایران _آذربایجان شد

میزبانی المپیکی هند در تب‌وتاب تنش با پاکستان

گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی توسط کمیته ملی المپیک

امضای باخ پای بازی‌های جهانی چنگدو

عضویت  احمدی و شجیع  در شورای راهبردی فدراسیون همگانی

جبران تاریخ با ورزش؟ برلین در سودای میزبانی ۲۰۴۰

عضویت افتخاری در کمیسیون اتحادیه جهانی کشتی

ناکامی پرتابگر ایران در قهرمانی آسیا/ هفت‌چشمه هشتم شد

بازی با ویزا؛ دردسر تازه لس‌آنجلس ۲۰۲۸؟

کسب ۳ مدال طلا و یک نقره در نخستین روز مسابقات ارگومتر آسیا

زیان بعد از زیان

حیات دوباره اماکن المپیکی پاریس

کسب سهمیه جهانی ورزشکار هنگ کنگی با مربی ایرانی

شایسته‌سالاری را جایگزین قانون تعارض منافع کنید (2)

افزایش دستمزدها، بازی هتل‌داران با المپیک لس‌آنجلس را به هم زد

بازگشت غرورآفرین دختران ژیمناست ایران به کشور با استقبال رئیس فدراسیون

شمشیربازی ایران در رده پنجم رنکینگ جهان/ پاکدامن بدون تغییر جایگاه

کاروان 36 نفره ایران در فستیوال جهانی کارگری

رکابزن تبریزی مرد طلایی تور ایران-آذربایجان شد

هدف از تشکیل قرارگاه ورزش

کم‌جمعیت و پرمدعا

اعلام نفرات اعزامی به جام جهانی تیراندازی

کاروان 36 نفره ایران در فستیوال جهانی کارگری

رکابزن ترکیه‌ای فاتح مرحله دوم تور ایران _آذربایجان شد

روسای کمیسیونهای مربیان و روانشناسی معرفی شدند

عضویت  احمدی و شجیع  در شورای راهبردی فدراسیون همگانی

ناکامی پرتابگر ایران در قهرمانی آسیا/ هفت‌چشمه هشتم شد

کسب ۳ مدال طلا و یک نقره در نخستین روز مسابقات ارگومتر آسیا

زیان بعد از زیان

صعود سریع‌ترین مرد ایران به نیمه‌نهایی آسیا

صعود قابل توجه بنیامین فرجی و ندا شهسواری در رنکینگ جهانی

عضویت افتخاری در کمیسیون اتحادیه جهانی کشتی

حیات دوباره اماکن المپیکی پاریس

افزایش دستمزدها، بازی هتل‌داران با المپیک لس‌آنجلس را به هم زد

کسب سهمیه جهانی ورزشکار هنگ کنگی با مربی ایرانی

شمشیربازی ایران در رده پنجم رنکینگ جهان/ پاکدامن بدون تغییر جایگاه

بازگشت غرورآفرین دختران ژیمناست ایران به کشور با استقبال رئیس فدراسیون

شایسته‌سالاری را جایگزین قانون تعارض منافع کنید (2)