Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

آقای پزشکیان و پشیمان‌ها

شنبه 20 مرداد 1403 ساعت 07:13

معمول چنین است که بعد از هر انتخابات شاهد گروهی پشیمان هستیم. طیف این گروه پشیمان بستگی به عملکرد فرد منتخب دارد. اگر انتخاب ها و انجام امور نیکو و پسندیده باشد پشیمان‌ها کسانی هستند که به فرد موردنظر رای نداده‌اند. اگر هم عملکرد نامناسب باشد، کار بالعکس شده و پشیمان‌ها کسانی هستند که به فرد موردنظر رای ‌داده‌اند.

حالا آقای پزشکیان در معرض این انتخاب قرارگرفته است تا با تصمیم‌گیری‌های خود گروه نادم را مشخص کند. شنیده‌ها حکایت از آن دارد که قرار است رئیس‌جمهور منتخب فردا کابینه خود را به مجلس معرفی کند. بعد از انتخاب کارگروه‌ها که انتقاداتی را به همراه داشت حالا شاید بتوان گفت این آغاز گام دسته بندی پشیمان‌هاست و نشان خواهد داد که چه کسانی باید انگشت ندامت بر دندان بگیرند، آن‌ها که به ایشان رای ‌داده‌اند یا آن‌ها که چنین نکرده‌اند.

 روی سخن این یادداشت در حوزه ورزش است. بی‌تردید در این بخش نیز مانند سایر اقشار جامعه عده‌ای به ایشان رای ‌داده‌اند و گروهی دیگر به رقیب آقای پزشکیان. حالا هر دو منتظرند تا ببینند تصمیم ایشان برای واگذاری سکان ورزش چیست. متأسفانه باید گفت در ابتدای امر و تعیین کارگروه چندان رضایت جامعه ورزش جلب نشده و به‌شدت از آن جمع احساس گروه‌گرایی خاصی می‌شد. آخر مگر می‌شود در کارگروه ورزش حتی یک نفر قهرمان المپیک نباشد؟ چرا یک نفر از بانوان قهرمان ملی در این کارگروه نبود؟ به عنوان مثال شاهکار هادی ساعی پر افتخارترین المپین کشورمان در المپیک پاریس 2024 را دیدید، چرا نامی از او در کارگروه شما نبود؟

در آن جمع بودند کسانی که اگر همین امروز از اهالی فن رای گیری نمایند جزء نیروهای درجه چندم ورزش هستند. به‌هرحال هر چه که بود آن حکایت تمام شد. حالا امیدواریم ایشان با انتخابی شایسته جامعه ورزش را به آینده امیدوار کنند تا کسانی در این قشر که به ایشان رای داده‌اند احساس ندامت و پشیمانی نکنند. آقای پزشکیان به‌خوبی می‌دانند در چه شرایطی رای آورده‌اند و چقدر اختلاف در خانواده‌ها بر سر رای دادن یا ندادن بوده است.

حالا امیدواریم انتخاب‌ها و عملکرد رئیس‌جمهور منتخب به‌گونه‌ای نباشد که پای صندوق آمده‌ها مقابل نیامده‌ها احساس خجالت کنند. بی‌تردید ایشان که اهل قران و نهج‌البلاغه هستند و فردی منزه و پاک دست، اگر رای دهندگان خود و خواسته‌های آن‌ها را فراموش کنند، ممکن است که آن‌ها نتوانند کاری بکنند به‌جز کشیدن آه، اما همین آه اثر خود را خواهد کرد. برای جناب پزشکیان در راه دشواری که همراه با خواستن‌های بسیاری است آرزوی توفیق داریم.

به قلم غلامحسین شعبانی

رتبه فدراسیون‌های ورزشی بر اساس جذب دنبال کنندگان در اینستاگرام

قهرمانی ماهور رجبی و زهرا رجبی (تیم بوکسیت عشق آباد) در مسابقات دارت جام وحدت بانوان

مربیگری و باشگاه‌داری؛ شغلی که هنوز به رسمیت شناخته نشده است!

بی نظمی فراگیر و نشتِ انرژی در ورزش

رهنما نیاز به راهنما دارد

اعتراض با آرای باطله به انتخابات هیات قایقرانی خراسان رضوی

معرفی سه مدیر جدید در کمیته بین‌المللی المپیک

تشکیل چهار کارگروه جدید توسط رئیس کمیته بین‌المللی المپیک در چارچوب برنامه "آمادگی برای آینده"

پنجمی گلخندان در تپانچه ۱۰ متر جام جهانی چین/ فروغی بیستم شد

پیروزی تیم والیبال ایران در بازی دوستانه با آلمان

بحران تازه در بوکس: حذف بانوان فرانسوی و اتهام «خیانت» به رئیس فدراسیون جهانی

پیروزی کانوپولو جوانان ایران مقابل هنگ کنگ در قهرمانی آسیا

واکنش فدراسیون جهانی شطرنج به احتمال ممنوعیت پرچم اسرائیل در تورنمنت اسپانیا

داوران ایلی آمدند

تمجید مدیرکل شورای المپیک آسیا از روند آماده‌سازی بازی‌های آسیایی آیچی–ناگویا ۲۰۲۶

سفر کروکودیل سبز به المپیک سئول ۱۹۸۸

نایب قهرمان پارالمپیک به شیاپ چانگ برمی‌گردد

آغاز نام‌نویسی از متقاضیان ریاست فدراسیون سوارکاری از هفته آینده

تبدیل فدراسیون تیراندازی به فدراسیون اسکی

برگزاری قرعه‌کشی رقابت‌های فوتسال، هندبال و والیبال بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵

نابغه سوئدی هر وقت بخواهد رکورد می‌زند!

طلسم ۱۲ ساله شکست/ تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد

عموزاد در یک جدال ایرانی فینالیست شد

محمد نخودی برنز جهانی را ضرب کرد

امیرحسین فیروزپور با ضربه فنی به برنز جهانی رسید

کار بزرگ آذرپیرا برابر تاجدینوف؛ نماینده ایران فینالیست شد

جدال نفسگیر نمایندگان ایران در اسنوکر آزاد انگلیس/ شکست نزدیک وفایی مقابل لوکا، توقف سرخوش برابر ویلیامز

کسب سهمیه جوانان و نوجوانان جهان توسط پینگ‌پنگ‌بازان ایران

نصیرشلال از کراسفیت رفت

تبدیل فدراسیون تیراندازی به فدراسیون اسکی

کمیته ملی المپیک ۷۵ درصد بودجه فدراسیون‌ها را پرداخت کرده است

شکست مقصودلو و تساوی طباطبایی و دانشور در دور دهم گرند سوئیس

زارع قهرمان سنگین وزن کشتی جهان شد/ هت‌تریک در زاگرب

زور جوان به قهرمان المپیک نرسید/ نخستین مدال کشتی ایران نقره‌ای شد

سومین مدال جهانی کامران برنز شد

نخودی و فیروزپور فینال قهرمانی جهان را از دست دادند/ ایران بدون شانس طلا در ۴ وزن دوم

تیراندازان ایران در جام جهانی چین بدون مدال ماندند

شکست مقصودلو و سقوط به رده ۱۲ در شطرنج گرندسوئیس

ایران ۱ - ۳ مصر/ باخت عجیب تیم پیاتزا در مسابقات جهانی

داوران ایلی آمدند