به گزارش سایت منهای فوتبال؛ علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی درباره حضور کیومرث هاشمی وزیر ورزش در محل برگزاری اردوی دو ملیپوش پاراقایقرانی و ایجاد انگیزه برای ورزشکاران اظهار داشت: حضور وزیر ورزش از ابتداییترین زمانی که بهعنوان سرپرست وزارت ورزش منصوب شده بود، شاکله زیبایی را برای ورزشکاران ترسیم کرد. زمانی که هاشمی سرپرست شد، آب دریاچه به حدی پایین آمده بود که همه میتوانستند از آن پیاده عبور کنند و به طرف دیگر دریاچه بروند. ورزشکاران علاقه خاصی به او دارند و حضورش میتواند دلگرمی خاصی به جامعه قایقرانی اعزامی به المپیک و پارالمپیک بدهد.
وی ادامه داد: سه بانوی ملیپوش قایقرانی ایران که سهمیه المپیک گرفتهاند، در روسیه بهسر میبرند و در این جمع حضور نداشتند. نبی رضایی و علی آقامیرزایی هم در انزلی و بابلسر به تمریناتشان ادامه میدهند و برنامهریزی برای حضور در اردوی مشترک با تیم ملی ایتالیا در رم است و امروز در اینجا نبودند. به همین دلیل هاشمی محبت کرد و برای بازدید از دو ملیپوش پاراکانو آمد و با آنها صحبت کرد و درددلها را شنیدند. دو ورزشکار ما یکسری نیازهای شخصی داشتند که با او در میان گذاشتند. میتوانم بگویم یک جمع بسیار دوستانهای بود که مثل دفعات قبلی دلگرمی به بچهها داد. ورزشکاران میتوانند به هاشمی بهعنوان وزیر توانمندی که شنونده صحبتهای آنهاست و عملکننده و پایبند به قولهاست، نگاه کنند و در مجموع حضورش دلگرمی بسیار خوبی به بچهها میدهد.
رئیس فدراسیون قایقرانی درباره آخرین وضعیت سعید حسینپور و شهلا بهروزیراد که در لیست اعزام به پارالمپیک قرار دارند، گفت: بچهها تمرینات استقامتی را تمام کردهاند و با برنامهریزی مربیشان در فاز سرعت هستند. امیدوارم خودشان را تا زمان اعزام به پارالمپیک به اوج آمادگی برسانند و نتایج ارزندهای کسب کنند. من همچنین امیدوارم نتایجشان آنقدر مطلوب باشد که بتوانیم از آنها تجلیل کنیم.
سهرابیان درباره درخواست حسینپور برای وارد کردن قایق گفت: قایق پاراکانو در ایران تولید نمیشود و باید وارد کنیم. برنامهریزی برای خرید قایق سعید حسینپور از خارج از کشور انجام شده است. درخواستی که او از وزیر داشت، این بود که مراحل گمرکی با توجه به اینکه با هزینه شخصی تأمین میشود، تسهیل شود. خوشبختانه گمرک مدتی است که کمک میکند و وسایلی که بچهها با خودشان میآورند، در این زمینه شرایط را تسهیل کرده است. اسم قایقرانی در کنار گمرک به شکل بدی قرار گرفته بود، اما خوشبختانه در حال حاضر یکی از یاران پشت پرده موفقیت بچههای ما، گمرک است. امیدوارم در این زمینه هم کمک کنند تا تجهیزات روز وارد شود و ورزشکاران بتوانند خودشان را برای مسابقات بزرگ آماده کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که چه پیشبینی راجع به عملکرد شهلا بهروزیراد و سعید حسینپور در پارالمپیک پاریس دارد، اظهار داشت: کمیته پارالمپیک تشخیص داد از بین سه ورزشکاری که موفق به کسب سهمیه پارالمپیک شده بودند، دو نفر عازم این رویداد شوند. آرزو میکردم اسلام جاهدی نیز همراه این دو ورزشکار به پاریس اعزام شود، چون سهمیه خود را از طریق مسابقات جهانی به دست آورده بود، اما به تشخیص کارشناسان کمیته ملی پارالمپیک رکورد وی به گونهای بود که امکان کسب مدال نداشت. من علاقهمند بودم که او را در پاریس ببینم. بهروزیراد و حسینپور رکوردهای خوبی را کسب کردهاند و امیدوارم نتایج به شکلی باشد که افتخارآفرینی این دو ورزشکار رقم بخورد.
رئیس فدراسیون قایقرانی تصریح کرد: معتقدم اگر این دو ورزشکار به فینال پارالمپیک راه پیدا کنند، انگار مدال پارالمپیک را کسب کردهاند. البته هیچکس نمیتواند پیشبینی کند که در المپیک یا پارالمپیک مدال کسب کند، چون بحث لحظهها و ثانیههاست و این صدمهای ثانیه است که میتواند وضعیت افرادی را که مدال کسب میکنند، مشخص کند.
وی گفت: برای کسب مدال همه باید مبارزه کنند و یک لحظه غفلت باعث میشود تا از غافله جا بمانید. مطمئناً قایقرانان نتایج بسیار مطلوبی را کسب میکنند. آرزوی موفقیت برای این دو قایقران دارم و امیدوارم به شکلی جلو بروند که با دست پر به کشور بازگردند.
سهرابیان در پاسخ به این دو پرسش که آیا پاداشی برای این دو قایقران اعزامی به پارالمپیک پاریس در نظر گرفته شده است یا خیر، خاطر نشان کرد: هر چیزی که برای قایقرانان المپیکی در نظر گرفته باشیم، برای پاراکانو نیز مدنظر قرار خواهیم داد. برای ما هیچ فرقی بین قایقران المپیکی و پارالمپیکی وجود ندارد و هر پاداشی که برای المپیکیها در نظر بگیریم، برای قایقرانان پارالمپیکی نیز در نظر خواهیم گرفت. ما همه یک خانواده هستیم و هیچ وقت ورزشکاران را از هم تفکیک نمیکنیم و در فدراسیون قایقرانی تفاوتها معنی ندارد.