Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

تفتیان: برای قهرمانی جهان ثبت‌نام نشدم/ فدراسیون اشتباه کرده، چرا گارد می‌گیرد؟

يكشنبه 13 اسفند 1402 ساعت 11:01

سریعترین مرد ایران می‌گوید به دلیل اینکه فدراسیون دوومیدانی ایران برای مسابقات قهرمانی داخل سالن جهان پیش ثبت نام نکرده است، نتوانسته در رقابت‌های اسکاتلند شرکت کند.

مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی جهان به میزبانی اسکاتلند در حال برگزاری است و با اینکه ایران می‌توانست در این رویداد مهم دو نماینده داشته باشد اما با سهل‌انگاری فدراسیون دوومیدانی، فرصت از دست رفت.

فرزانه فصیحی به دلیل عدم صدور به موقع ویزا حضور در این مسابقات را از دست داد و حسن تفتیان مدعی است که فدراسیون دوومیدانی پیش ثبت نام او را انجام نداده به همین دلیل با وجود کسب سهمیه از طریق رنکینگ اما دعوتنامه‌ای دریافت نکرده است.

اینکه آقای مبینی گفته برایم دعوتنامه نیامده مشخص است چون من اصلا ثبت نام نشده بودم. ثبت نام نشدن من از طرف فدراسیون به منزله این بود که نمی‌خواهم در قهرمانی جهان شرکت کنم.

او ادامه داد: فدراسیون جهانی به فدراسیون ایران ایمیل زده بود که در جلسه با آقای مبینی و امور بین‌الملل فدراسیون آن ایمیل را دیدم. طبق آن ایمیل فدراسیون باید تا ۱۹ فوریه (۳۰ بهمن) یک پیش ثبت‌نام در سایت جهانی می‌کرد که ورزشکار ما حضور خواهد داشت اما مثل اینکه دوستان اطلاع نداشتند، ایمیل را نخوانده یا این خط را ندیده بودند. در هر صورت پیش ثبت‌نام انجام نشده است.

تفتیان افزود: طبق اسکرین‌شاتی که بین‌الملل فدراسیون به من نشان داد، ۲۲ فوریه (۳ اسفند) تلاش کردند که اسم ما را وارد سایت فدراسیون جهانی کنند اما  سه روز از مهلت اصلی گذشته و دیر شده بود. اینکه برایم دعوتنامه نیامده به واسطه این بود که اصلا من را ثبت نام نکرده بودند.

او با بیان اینکه «دوستان فدراسیون، کم‌کاری خود را پذیرفتند،» تاکید کرد: متوجه نمی‌شوم چرا گارد می‌گیرند و می‌گویند برای تفتیان دعوتنامه نیامده است. در رنکینگ جهانی جلوی اسم من نوشته شده بود «وارد نشده است،» در صورتی که من رنکینگ ۴۹ بود و حتی رنکینگ ۶۰ دنیا هم به مسابقات رفته است.

سریع‌ترین مرد ایران که شانس کسب سهیمه المپیک از طریق رنکینگ را دارد، در مورد امتیاز مسابقات جهانی در رنکینگ المپیک بیان کرد: حضور یک نماینده از کشور ایران می‌توانست پرچم ایران را در سالن برگزاری مسابقه به اهتزار دربیاورد. دوومیدانی ما خیلی قوی نیست که بگوییم ورزشکاران ما ورودی جهانی آورده‌اند و اعزامشان نکنیم. این فرصت در اختیار ما بود و تمام هزینه‌ها را میزبان پرداخت می‌کرد. از طرف دیگر امتیاز بالایی برای سهمیه المپیک داشت. باید بیش از یکی دو مسابقه برویم و نتیجه خوب بگیریم تا امتیازش با امتیاز این مسابقات برابری کند.

او افزود: نتایج ۶۰ متر مردان را دیدید. سه نفر اول که زیر ۶.۵۰ ثانیه دویدند. نفر ششم یا هفتم ۶.۷۰ ثانیه دویده بود یعنی من این توانایی را داشتم که حداقل به فینال مسابقات صعود کنم که آنجا هم دستاورد خوبی داشته باشم و برای کشورم افتخارآفرینی کنم.

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

اگر من جای وزیر بودم ...

انجمن هاکی روی یخ و غلو دستاوردهایش

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

سعید افروز رکورد جهان را شکست و قهرمان پرتاب نیزه شد

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

ترسیم چشم‌انداز تازه رهبری انجمن فدراسیون‌های بین‌المللی المپیک تابستانی

جهانی سازی بازی‌های ریاض ۲۰۲۵ با همکاری آنوک و ستاد کشورهای اسلامی

انتخاب مجدد آرسن جلفالاکیان بعنوان رئیس کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی

دروازه نیمه باز ترامپ برای فیفا در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ با محدودیت‌های روادید

برنامه رقابت وزنه‌برداران ایران در قهرمانی جهان

پایان کار پارادوومیدانی ایران با کسب ۱۵ مدال در قهرمانی جهان

۴ مدال کاراته‌کاهای ایران در لیگ جهانی مالزی

پایان کار علی حیاتی در یک چهارم نهایی بدمینتون سریز اوگاندا

انجمن هاکی روی یخ و غلو دستاوردهایش

تیشه‌گران سرپرست فدراسیون رویینگ شد

سایه سنگین دوپینگ بر رویای میزبانی هند در المپیک ۲۰۳۶

توهین‌ به ستاره گلف در یک رویداد معتبر

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC