Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

درس مدیریتی اسکندری به مخالفان داخلی و خارجی

چهارشنبه 14 تیر 1402 ساعت 04:21

مسئله ثبات مدیریتی همواره یکی از بزرگترین چالش های جامعه ایران به خصوص در ورزش است و اگر مدیری را طولانی مدت مشاهده می کنیم به دلیل انتصابی بودنش می باشد و نه انتخاب اعضای جامعه. به عنوان مثال داورزنی پس از سال ها حضور در والیبال و احراز پست معاونت وزیری تنها با یک رای بیشتر از نصف به والیبال بازگشت و پولادگر پس از دو دهه ریاست در انتخابات تکواندو شکست خورد و از فدراسیون خارج شد.

مسئله ثبات مدیریتی همواره یکی از بزرگترین چالش های جامعه ایران به خصوص در ورزش است و اگر مدیری را طولانی مدت مشاهده می کنیم به دلیل انتصابی بودنش می باشد و نه انتخاب اعضای جامعه. به عنوان مثال داورزنی پس از سال ها حضور در والیبال و احراز پست معاونت وزیری تنها با یک رای بیشتر از نصف به والیبال بازگشت و پولادگر پس از دو دهه ریاست در انتخابات تکواندو شکست خورد و از فدراسیون خارج شد.

اما اتفاقات یازدهم تیرماه 1402 مجمع انتخاباتی فدراسیون بولینگ و بیلیارد نشان داد که مدیریت هاشم اسکندری در تمامی عرصه ها موفقیت آمیز و با رای جامعه آماری خود همراه است. کسب ۱۳۳ مدال بین المللی، 7 کرسی آسیایی و جهانی، 4 میزبانی بین المللی در کنار رشد و توسعه این ورزش در داخل موجب گردید تا وقتی خبر رد صلاحیت این مدیر پر افتخار منتشر می شود، تمامی اعضا به جز یک هیات استانی به پاس خدمات اسکندری از او حمایت کنند و مجمع انتخاباتی را ترک کنند.

اما این حمایت همه جانبه همچون خاری در چشم برخی مخالفان داخلی و خارجی همراه بوده است. عدم اعلام به موقع  تایید صلاحیت نامزدهای این فدراسیون و نداشتن تایید وزیر برای یکی از کارمندان وزارتخانه جهت شرکت در انتخابات تنها نمونه هایی از شاهکار فرهادیان و همکارانش در دفتر مشترک فدراسیون های ورزشی می باشد تا پس از سوارکاری، ژیمناستیک، دوچرخه سواری، اسکواش و جودو برگ زرین دیگری برای این بخش از وزارت ورزش و جوانان رقم بخورد.

اما مشکلات اسکندری و فدراسیون بولینگ و بیلیارد به کارشکنی ها و مخالفان داخلی محدود نمی شود و مخالفان خارجی نیز در همراهی با عوامل داخلی اقداماتی را ترتیب می دهند. چندی پیش بود که یکی از شبکه های معاند فارسی زبان برنامه ای ویژه فدراسیون بولینگ و بیلیارد منتشر کرد و با حمله به رئیس و عوامل فدراسیون، ماندگاری اسکندری را ناشی از حمایت های وزیر ورزش و جوانان دانست و عدم مقبولیت او را مطرح کرد. مسئله ای که در یازده تیرماه کذب آن گفته ها را ثابت کرد و نشان داده شد  که اسکندری مشروعیت و مقبولیت را توامان دارد و حمایتی نیز از وزارتخانه انجام نمی شود. اما در یازده تیرماه  و پس از نشان دادن مقبولیت اسکندری توسط اعضای مجمع اخبار این اتفاق انعکاسی در این شبکه معاند پیدا نکرد؛ چراکه عامل رسوایی مخالفان داخلی و خارجی اسکندری بود که نمی خواستنند مقبولیت این مدیر را مشاهده کنند.

در مجمع و یا مجامع آتی انتخابات فدراسیون بولینگ و بیلیارد هر اتفاقی که رقم بخورد، هاشم اسکندری پیروز بوده است؛ چراکه در مواردی مشاهده می شود که این تاییدیه ها مبنایی ندارند و حتی در کوتاه مدت مانند فدراسیون جودو نقض می شوند. با این حال نهادهای تصمیم گیرنده  می توانند به خواست و اراده این جامعه احترام بگذارند و حضور اسکندری را تایید کنند، اگر هم چنین اتفاقی رخ ندهد، اسکندری با نتیجه مجمع 11 تیرماه مهر تایید خود را دریافت کرد ولو اینکه حضور فیزیکی در این فدراسیون نداشته باشد.

حضور خسروی‌وفا در نشست منطقه ای آسیای میانه

کسب سهمیه قهرمانی جهان توسط ندا شهسواری

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

غول گرجی رییس فدراسیون شد

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

صعودی در سکوت ؛ وقتی فوتبال دیگر صدای مردم نیست

شکست تیم ملی برابر استرالیا/پایان کار بسکتبالیست‌ها در کاپ آسیا

هدایی به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

چرا صفحه نمایش از ورزشگاه جذاب تر شده است؟

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا

تیم ملی ‌کشتی فرنگی ایران قهرمان آسیا شد

صعود فتوحی به جدول اصلی جام‌جهانی مجارستان/ ۲ ایرانی حذف شدند

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج

هدایی به جمع ۱۶ بازیکن برتر فیدر اسلوونی راه یافت

قاب به یادماندنی ورزشی از استاد محمدرضا شجریان

چگونه جورج فورمن BIG GRORGE شد