Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

فروردین: ورزش در حوزه پروژه‌های عمرانی جهش چشمگیری داشته است/ سجادی اخلاق‌مدار است

جمعه 12 خرداد 1402 ساعت 10:38

رئیس فراکسیون ورزش مجلس گفت: سجادی از جمله وزرای اخلاق مداری است که در تمام ساعات روز پاسخگو است و در ۲ سال خدمت در وزارت ورزش و جوانان تلاش های بسیاری در راستای توسعه ورزش و رفاه ورزشکاران انجام داده‌ است.

محمدمهدی فروردین، رئیس فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به پروژه‌های ورزشی که تاکنون نیمه‌کاره مانده است، گفت: در این راستا کارگروهی به منظور پیگیری این پروژه‌ها با مدیریت سرپرست دفتر امور مجلس و کارشناسان حوزه بودجه وزارت ورزش و جوانان در محل این وزارتخانه برگزار شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه برگزاری اینگونه نشست‌ها کاری نوین است که می‌تواند در تسریع اتمام پروژه‌های نیمه تمام موثر باشد، افزود: ما نیز با توجه به اطلاعات استانی و کشوری که داریم به منظور حمایت و پیگیری تخصیص اعتبارات حوزه مسئولیت اجتماعی نفت در این کارگروه حاضر شدیم که بتوانیم با جمع بندی اطلاعات وزارت ورزش و جوانان و نمایندگان مجلس تصمیم‌گیری‌های لازم را در راستای اتمام پروژه‌های نیمه تمام ورزشی انجام دهیم.

نماینده مردم فارس در مجلس با بیان اینکه به حرکت درآمدن چرخه پیشرفت و توسعه پس از تغییر دولت نیازمند زمان و حمایت است، گفت: ورزش از جمله حوزه‌هایی است که با توجه به نتایج کسب شده‌اش قضاوت می‌شود،نتایج کسب شده در حوزه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای در چند سال اخیر با توجه به اوضاع و شرایط فعلی و پشت سر گذاشتن دوران کرونا که موجب دور شدن ورزشکاران از فعالیت‌های ورزشی بود، قابل قبول بود.

 

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه دولت جدید با کوله باری از بدهی از دولت گذشته آغاز به کار کرد بسیاری از حوزه‌ها آسیب دیده‌اند و ورزش نیز از این قضیه مستثنی نبود. عدم وجود منابع مالی، پروژه‌های نیمه تمام ورزشی باقیمانده از دولت گذشته، تاثیر افزایش قیمت دلار در اعزام ورزشکاران از دیگر مواردی بود که در ۲ سال اخیر موجب کاهش روند توسعه ورزش کشور در حوزه قهرمانی شد.

 

رئیس فراکسیون ورزش مجلس یادآور شد: خوشبختانه ورزش کشور با وجود تمامی مشکلات در حوزه پروژه‌های عمرانی جهش چشمگیری داشته و امیدوارم با تخصیص اعتبارت ۲۷ صدم درصد ارزش افزوده که در مجلس یازدهم احیا شد، بسیاری از مشکلات موجود در ورزش بخصوص در حوزه زیرساختی با حضور دکتر سجادی و عوامل فنی وزارت ورزش و جوانان و ادارات کل استانی رفع شود.

 

فروردین درخصوص عملکرد وزیر ورزش و جوانان در ۲ سال اخیر گفت: سجادی از جمله وزرای اخلاق مداری است که در تمام ساعات روز پاسخگو است و در ۲ سال خدمت در وزارت ورزش و جوانان تلاش های بسیاری در راستای توسعه ورزش و رفاه ورزشکاران انجام داده‌ و ما نیز حمایت‌های لازم را در بحث بودجه سالانه و پیگیری اصلاح لایحه ورزش در برنامه هفتم توسعه از سوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم در راستای حق و حقوق ورزش انجام خواهیم داد.

 

نماینده مردم فارس در مجلس با بیان اینکه بخشی از عملکرد وزارت ورزش و جوانان در ۲ سال اخیر رضایتمند بوده و بخش دیگر آن نیازمند زمان و حمایت است، اظهار داشت: برخی از مسائل ورزشی در سال‌های اخیر تحت تاثیر مشکلات اقتصادی کشور قرار گرفته و از رئیس محترم جمهور تقاضا دارم که به حوزه ورزش نگاه ویژه‌تری داشته باشند و اعتبارات ورزش را افزایش دهند تا بتوانیم به دستاوردهای مهم‌تری در نظام مقدس جمهوری اسلامی دست پیدا کنیم.

 

 

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!

شیخ قطری رییس شورای المپیک آسیا شد

سند مجموعه ورزشی آزادی پس از نیم قرن صادر شد

دو پیروزی ارزشمند سرخوش در مرحله مقدماتی اسنوکر آزاد ولز 2026

جهت حضور درانتخابات رئیس جدید OCA؛رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عازم تاشکند شدند

قهرمانی و نایب قهرمانی یخنوردان ایران در جام جهانی سوئیس

پایان مهلت قانونی ریاست دو فدراسیون!

مدال برنز بنیامین فرجی در مسابقات بین‌المللی قطر

تشکیل کمیته دیپلماسی در شورای عالی ورزش

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات قطر شد

لیست المپیک ۲۰۲۸ نهایی شد/ آغاز رقابت‌ها بر سر ۱۰۵۰۰ سهمیه

برای هر موفقیتی نباید هورا کشید؛ دنیامالی: کشتی گیر ما شق القمر نکرد که فنی ترین شد و دنبال زمین بود

پولادگر سرپرست کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا ژاپن شد

المپین‌های اسکی ایران ویزای ایتالیا گرفتند

اولین اظهار نظر محمد بنا پس از سرمربی‌گری آذربایجان

جهت حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶؛ حیدری: تنها یک سهمیه به سوارکاری تعلق گرفت