Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

برگزاری نشست خبری دبیرکل کمیته ملی المپیک با حضور نمایندگان OCA و ستاد برگزاری بازیهای آسیایی هانگژو

چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402 ساعت 08:17

نمایندگان کمیته برگزاری بازی های آسیایی هانگژو از آمادگی این کشور برای برگزاری این رویداد خبر داد.

به گزارش منهای فوتبال، مسابقه دوی fun run  با حضور نمایندگان کمیته برگزاری بازی های آسیایی هانگژو روز آینده پنجشنبه برگزار خواهد شد. 

 

دبیرکل کمیته ملی المپیک در ابتدای جلسه بیان کرد:  در خدمت مهمانانی از شورای المپیک آسیا و چین هستیم. همه می دانیم برنامه ای که فردا در آکادمی ملی المپیک برگزار می شود، شروعی برای آمادگی جهت حضور در بازی های آسیایی است. ما تلاش می کنیم این برنامه را به شکل خوبی برگزار کنیم تا شروع رسمی برای بازی های آسیایی باشد. از میزبان یعنی کشور چین تشکر می‌کنم که امکانات و زیر ساخت های خوبی را برای بازی های آسیایی آماده کرده است. از حیدرفرمان و حسین المسلم در شورای المپیک تشکر می‌کنم.

او ادامه داد: در سفر به چین از مکان هایی که برای تمرین و آمادگی است و ۳۱ سالن برگزاری مسابقات، بازدیدی داشتیم و دوستان اظهار می کردند این  امکانات متفاوت از دوره های قبل است. بازی های آسیایی یک سال به تعویق افتاد و کشور ما از آن زمان آمادگی بازی ها را داشت، این یک سال تاخیر نکات مثبتی داشت و همچنین مشکلات و سختی‌هایی را در ایام کرونا تحمل کردیم. ما علاوه بر تلاش های یک سال گذشته، در شش ماه گذشته هم با همه فدراسیون هایی که شرایط حضور در بازی های آسیایی دارند جلسه داشتیم و بررسی کردیم تا کاروان کیفی و مقتدری برای حضور در ۳۰ تا ۳۱ رشته اعزام کنیم. 

مدیر رسانه شورای المپیک آسیا در این نشست گفت:  از طرف شورای المپیک آسیا وظیفه دارم ابراز  احساسات قلبی آنها را به شما منتقل کنم. برنامه دوی تفریحی هجدهمین برنامه است‌. این برنامه رقابت نیست بلکه توسعه ای است و این روندی است که از ۲۰۰۶ شروع کردیم و تا امروز ادامه دادیم. ششم می ۲۰۲۲ بود که شورای المپیک آسیا تصمیم سخت تعویق بازی ها را گرفت. در واقع دشوارترین تصمیمات در تاریخ شورای المپیک آسیا بود.‌ ما این حمایت را از کمیته برگزاری و دولت چین داشتیم و هر ۴۵ کشور عضو شورای المپیک آسیا درک کردند. با توجه به درنظر گرفتن هزینه ها و محدودیت های آن موقع، برگزاری بازی ها امکان ناپذیر بود. با نگاه به گذشته می‌توان گفت بهترین تصمیم آن موقع گرفته شد.‌ این تصمیم جامعه المپیک آسیا را نجات داد و به سمت جلو به حرکت درآورد. ایران به عنوان یک حامی قدرتمند در این تصمیم حضور داشت. 

یائو معاون کمیته اجرایی ستاد برگزاری بازی های آسیایی نیز گفت: از شورای المپیک آسیا و کمیته ملی المپیک ایران تشکر می‌کنم. همه کارها انجام شده است. مایل هستم به روز رسانی روند پیشرفت برگزاری بازی ها را ارائه دهم. اول، تمامی مسیر ساخت و ساز اماکن انجام شده است و بازرسی دهکده و پنج زیر مجموعه آن انجام شده است و آماده بهره‌برداری است.‌ دوم، آمادگی برای مسابقات به صورت عالی انجام شده است و جداول رویدادها نیز به ۱۵۰۰ نفر که مرتبط با بخش فنی بازی ها هستند، ارسال شده است. سوم، مسائل ورزشکاران، اقامت و حمل و نقل و رسانه هم انجام شده است. یک برنامه با کیفیتی را ترتیب دادیم و با سرپرستان کشورها تبادل نظر کردیم. 

او در پایان گفت: برنامه fun run نه تنها یک سنت است بلکه برنامه ای برای جذب مخاطب است. امیدوارم اتفاقات خوبی در راه باشد.  ۱۳۶ روز دیگر بازی ها آغاز می شود. خوش آمدید و امیدوارم رویداد خوبی داشته باشید. امیدوارم برنامه fun run در ایران به بهترین نحو برگزار شود.

یائو در مورد تعویق بازی های آسیایی گفت:  با توجه به محدودیت های سفر، برگزاری رویداد غیر ممکن بود. این رویداد در پنج شهر برگزار می شود و کار به اندازه کافی بزرگ است. تعویق رویداد فرصت خوبی برای کسب آمادگی بیشتر بود. اماکن ورزشی ما تعطیل نبود و مردم عادی از آنها استفاده می کردند. 

مناف هاشمی در پاسخ به این پرسش که میزان آمادگی کاروان ایران تا چه اندازه است؟ گفت: ایران آمادگی خوبی دارد و در طول دوره مدیریت جدید تلاش های مدیریت قبل را بررسی مجدد کردیم و اطلاعات جدیدی از رشته ها گرفتیم. با جلساتی که در ستاد عالی بازیها داشتیم، ۳۰ رشته و فدراسیون آمادگی حضور در بازی ها را دارند. از لحاظ نتایج نمی‌توان الان اظهار نظر کرد و باید جلوتر برویم اما با آمادگی بالا شرکت می کنیم. 

یائو در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص محدودیت های بهداشتی گفت که سیاست گذاری های کشور ما کاملا عوض شده است. نیاز به استفاده از ماسک نیست و محدودیت های بهداشتی نیست.

انتهای پیام

جای خالی روان‌شناسی ورزشی در ایران؛ تهدیدی خاموش برای سلامت ورزشکاران

بحران بانک آینده و خدشه بر اعتماد عمومی پایدار نسبت به ورزش در ایران مال

سه مدال نقره برای دخترای موی تای ایران در ریاض

رژه کاروان ورزش ایران در المپیک بیست و پنجم ناشنوایان

نقد فنی، فرهنگی و روان‌شناختی به ایده «رویداد ورزشی بدون دهکده ورزشکاران»

نشست استادان و دانشجویان روان‌شناسی ورزشی دانشگاه تهران با با اعضای کمیسیون روان‌شناسی کمیته ملی المپیک

احیای آتش‌بس المپیک توسط میزبانان بازیهای زمستانی ۲۰۲۶

موفقیت کم‌نظیر کاراته در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵

راه اندازی شبکه تاکسی هوایی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸

پیشکسوت شطرنج ایران در گذشت

چالش‌های آفریقای جنوبی برای میزبانی المپیک ۲۰۳۶ یا ۲۰۴۰

بوکسور حاشیه ساز الجزایری در مسیر دفاع از طلای المپیک ۲۰۲۸

جایگاه ششمی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان ایران در قهرمانی آسیا

ملیکا میرحسینی برنز گرفت/ پایان کار تکواندو در بازی های اسلامی با ۸ مدال

برد پرگل دختران هندبالیست ایران برابر مالدیو

میزبانی سنگاپور از نخستین کنفرانس و جشنواره ورزش‌های ذهنی آسیا

رئیس IOC با رویکرد «توقف و تأمل» مسیر اصلاحات را ترسیم کرد

شکست تیم ملی هندبال زنان برابر ترکیه در اولین گام از کشورهای اسلامی

بازیهای کشورهای اسلامی ریاض؛رنجکش: ۴-۳ ثانیه با مدال فاصله داشتیم

برنز بازی‌های ریاض بر گردن دختران والیبال ایران

تنبلی، سلاح مخفی ورزشکاران حرفه‌ای! علم پشت بازیابی

درخشش فردین و ساروی؛ پایان طلایی ایران با ۴ طلا و یک نقره و برنز

فتوحی و پاکدامن از صعود به نیمه‌نهایی بازماندند

تأکید رئیس IOC در بروکسل: "هیچ ورزشکاری نباید قربانی تبعیض یا مداخله سیاسی شود"

آغاز تور «جاده ابریشم» برای جام جهانی شنا ۲۰۲۶

آغاز برنامه جهانی تربیت رهبران نسل جدید توسط فیبا

میلان–کورتینا ۲۰۲۶؛ نقطه عطف جدید در مسیر عدالت جنسیتی ورزش زمستانی

مسیر مشعل المپیک زمستانی میلان – کورتینا ۲۰۲۶ رسماً اعلام شد

فرخی قهرمان بازی های اسلامی شد/ ۴ مدال کشتی فرنگی ایران در ۴ وزن نخست/فرخی دومین طلا کشتی را کسب کرد

طلای پرتاب وزنه پارادومیدانی برای یاسین خسروی

ملیکا میرحسینی برنز گرفت/ پایان کار تکواندو در بازی های اسلامی با ۸ مدال

برد پرگل دختران هندبالیست ایران برابر مالدیو

موفقیت کم‌نظیر کاراته در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵

احیای آتش‌بس المپیک توسط میزبانان بازیهای زمستانی ۲۰۲۶

نشست استادان و دانشجویان روان‌شناسی ورزشی دانشگاه تهران با با اعضای کمیسیون روان‌شناسی کمیته ملی المپیک

مجوز حضور روسیه در رقابت‌های جهانی پارا هاکی روی یخ ۲۰۲۶

چالش‌های آفریقای جنوبی برای میزبانی المپیک ۲۰۳۶ یا ۲۰۴۰

راه اندازی شبکه تاکسی هوایی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸

بوکسور حاشیه ساز الجزایری در مسیر دفاع از طلای المپیک ۲۰۲۸

میزبانی سنگاپور از نخستین کنفرانس و جشنواره ورزش‌های ذهنی آسیا