Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

حمایت شهرداری تهران از طلایی‌های المپیک و بازی‌های آسیایی

دوشنبه 08 اسفند 1401 ساعت 09:35

شهرداری تهران و کمیته ملی المپیک تفاهم نامه همکاری دو جانبه‌ای را امضا کردند.

مراسم امضای تفاهم‌نامه میان کمیته ملی المپیک و شهرداری تهران با حضور محمود خسروی وفا، رییس کمیته ملی المپیک، علیرضا زاکانی، شهردار تهران و سید مناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در ساختمان شورای تهران برگزار شد.

این تفاهم نامه با هدف حمایت شهرداری تهران از کاروان و مدال آوران ورزش ایران در بازی های آسیایی ۲۰۲۳ منعقد شد. براساس این تفاهم‌نامه شهرداری تهران از تامین مسکن و اشتغال طلایی‌های بازی‌های آسیایی و المپیک‌ پاریس حمایت خواهد کرد.

خسروی وفا در این جلسه با قدردانی از شهردار تهران برای حمایت از کاروان ورزش ایران در بازی‌های آسیایی، گفت: برای اینکه بتوانیم از حمایت‌های شهرداری و شورای شهر با توجه به شرایط موجود که ورزش می‌تواند نکات مثبتی برای کشور داشته باشد، استفاده از کمک‌های مالی و سرمایه گذاری است و می‌تواند موجب نشاط ملی شود. بودجه ورزش کشور از ابتدا کوچک بوده و حمایت‌های جانبی می‌تواند به جوانان ورزشکار ما کمک کند.

وی افزود: از شهردار بخاطر قبول این تفاهم‌نامه قدردانی می‌کنم. ظرفیت ورزش کشور خیلی بالاست اما ما در سه دوره قبل بازی‌های آسیایی چهارم، پنجم و ششم شدیم و بنا داریم در این دوره نتیجه بهتری را کسب کنیم. در این زمینه به کمک نیاز داریم. ۵۰ سال است نتوانسته‌ایم سهمیه فوتبال را در المپیک بدست بیاوریم و امیدوارم این طلسم در المپیک پاریس شکسته شود و مردم شاد شوند.

رییس کمیته ملی المپیک افزود: شهرداری ظرفیت‌های زیادی دارد و می‌تواند کمک زیادی برای ورزش کشور داشته باشد. در این دوره نیاز به حمایت بیشتری داریم و بنا شد در قالب تفاهم‌نامه از ظرفیت شهرداری در موضوعات مختلف استفاده کنیم.

خسروی وفا هم‌چنین در جمع خبرنگاران گفت: شهرداری تهران در بحث ورزش همگانی حرف اول را می‌زند. شهرداری از ظرفیت‌های ویژه‌ای مثل سالن‌های ورزشی و دیگر امکانات برخوردار است و امیدوارم بیش‌تر بتوانیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم. آقای زاکانی از ورزشکاران خوب کشتی بوده‌اند و درک خوبی از ورزش دارند. این حمایت‌ها اثرگذاری خوبی در بین ورزشکاران و جامعه خواهد داشت. هدف از این تفاهم‌نامه این است که از ظرفیت‌های ویژه شهرداری برای کمک به ورزش ایران استفاده کنیم. از امروز احساس می‌کنیم پشتیبانی بیش‌تری داریم.

وی افزود: اشتغال قهرمانان و مسکن آن‌ها مخصوصا برای ورزشکاران طلایی ما یک دغدغه بزرگ است. هر چند ورزشکاران به عشق پرچم با ارزش ایران به میدان می‌روند و هدف‌شان کسب جوایز نیست.

خسروی وفا در پاسخ به این سوال که آیا با این تفاهم‌نامه طلایی‌های بازی‌های آسیایی و المپیک مسکن‌شان تضمین شده است یا خیر؟ گفت: نه من آمدم برای خودم مسکن بگیرم(با خنده). قرار بر این است هر خدمتی در زمینه مسکن و اشتغال باشد انجام شود.

انتهای پیام

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!

شیخ قطری رییس شورای المپیک آسیا شد

سند مجموعه ورزشی آزادی پس از نیم قرن صادر شد

دو پیروزی ارزشمند سرخوش در مرحله مقدماتی اسنوکر آزاد ولز 2026

جهت حضور درانتخابات رئیس جدید OCA؛رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عازم تاشکند شدند

قهرمانی و نایب قهرمانی یخنوردان ایران در جام جهانی سوئیس

پایان مهلت قانونی ریاست دو فدراسیون!

مدال برنز بنیامین فرجی در مسابقات بین‌المللی قطر

تشکیل کمیته دیپلماسی در شورای عالی ورزش

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات قطر شد

لیست المپیک ۲۰۲۸ نهایی شد/ آغاز رقابت‌ها بر سر ۱۰۵۰۰ سهمیه

برای هر موفقیتی نباید هورا کشید؛ دنیامالی: کشتی گیر ما شق القمر نکرد که فنی ترین شد و دنبال زمین بود

پولادگر سرپرست کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا ژاپن شد

المپین‌های اسکی ایران ویزای ایتالیا گرفتند

اولین اظهار نظر محمد بنا پس از سرمربی‌گری آذربایجان

جهت حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶؛ حیدری: تنها یک سهمیه به سوارکاری تعلق گرفت