Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

کشتی ناموفق در میدان جهانی

دوشنبه 28 شهریور 1401 ساعت 02:53

کسب عنوان نایب قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران با مرغوبیت مدال کمتر و فاصله امتیازی نسبتا زیاد با تیم نخست و نزول فاحش کشتی فرنگی در رقابت های جهانی ۲۰۲۲ صربستان گویای این واقعیت است که کشتی در این آوردگاه کارنامه موفقی نداشت. ملی پوشان کشتی آزاد ایران سال گذشته و در حضور روس های همواره مدعی سکوی سوم دنیا را به خود اختصاص داده بودند با این تفاوت که ما در نروژ ۳ طلا، ۳ نقره و یک برنز گرفتیم و امسال با ۲  مدال طلا، ۳ نقره و یک برنز زیر دست آمریکا ایستادیم.

سال قبل حسن یزدانی با شکست رقیب اصلی خود دیوید تیلور بهترین سکوی جهان را به خود اختصاص داد اما امسال این معادله به شکل دیگری رقم خورد و حریف آمریکایی پیروز حساس ترین مسابقه جهانی شد. به جرات می توان اذعان کرد این مسابقه در نظر یکایک ایرانی ها به دلایلی با نتایج کل تیم برابری می کرد اما متاسفانه و بر خلاف انتظار هم او و هم قاطبه نمایندگان ما در مصاف با رقبای آمریکایی نمایش قابل قبولی از خود ارائه ندادند.‌ ضعف در آنالیز حریفان، قدرت بدنی کمتر و بی دفاع بودن در برابر زیرگیری حریفان از جمله نقص فاحش اکثر ملی پوشان آزادکار بود. فرنگی کاران ضعف های بیشتری داشتند. آنها هم در خاک و هم سرپا در حد انتظار ظاهر نشدند. 

 شانس آوردیم که روس ها غایب بزرگ مسابقات جهانی امسال بودند وگرنه چه بسا آزادکاران هم مانند فرنگی کاران هم از رفتن روی سکو باز می ماندند.وقتی نفرات شاخص ما در برابر حریفان اصلی خود از آمریکا و حتی ژاپن و ترکیه شکست می خورند و در کشتی فرنگی مقابل اروپایی ها و حتی نماینده چین ناکام هستند قطعا در صورت شرکت روس ها مشکلات دو چندان می شد. در جهانی صربستان فرنگی کاران جز تعداد معدودی عملکرد قابل قبول نداشتند. در کشتی آزاد هم  قهرمانی چون رضا اطری که پیش از دیدار نهایی چند حریف نا آماده را از پیش رو برداشته وقتی به یک حریف قدرتمند به نام هیگوچی برخورد کرد حرفی برای گفتن نداشت و به فاصله کمتر از دو دقیقه ۱۰ امتیاز از دست داد و مغموم و دلشکسته صحنه را ترک کرد همانطور که محمدحسین محمدیان  مقابل اسنایدر آمریکایی حرفی برای گفتن نداشت و در دیدار نهایی هم ضربه فنی شد! وضعیت حسن یزدانی پر امید ترین چهره تیم ملی بهتر از این دو نبود. در این میان می توان قاسمپور را یک استثنا تلقی کرد که با زیر گیری های استادانه خود مقتدارانه از سکوی جهانی بالا رفت و رحمان عموزاده خلیلی که با تکیه بر اراده و بی باکی خود از سکوی قهرمانی بالا رفت.

کشتی به ضعف مدیریت باخت

 تنزل سه پله ای کشتی فرنگی و ضعف عملکرد کشتی آزاد گویای آن است که مدیریت کلان کشتی ضعف دارد. مسئولین فدراسیون کشتی که با ابواب جمعی خود در بلگراد حضور پیدا کرده بودند علی رغم تلاش رسانه ای های حاضر در آنجا و سعی وافر ایشان در بزرگنمایی، مجموعا در انجام وظیفه محوله موفق نبودند. مدیریتی که طی چند سال گذشته با ایجاد حواشی بسیار و هیاهو در داخل تلاش زیادی در اثبات حقانیت خود داشته موفق عمل نکرده است. به عبارت دیگر مدیریت اجرایی و فنی حاکم بر تیم های ملی از ریاست فدراسیون گرفته تا کادر های فنی آزاد و فرنگی در پیشبرد اهداف عملکرد موفقیت آمیزی نداشتند.این واقعیت، لزوم ایجاد تغییرات و تغییر خط مشی کنونی در فدراسیون را بیش از پیش  بر ما نهیب می زند.

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

غول گرجی رییس فدراسیون شد

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

صعودی در سکوت ؛ وقتی فوتبال دیگر صدای مردم نیست

شکست تیم ملی برابر استرالیا/پایان کار بسکتبالیست‌ها در کاپ آسیا

هدایی به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

چرا صفحه نمایش از ورزشگاه جذاب تر شده است؟

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا

تیم ملی ‌کشتی فرنگی ایران قهرمان آسیا شد

صعود فتوحی به جدول اصلی جام‌جهانی مجارستان/ ۲ ایرانی حذف شدند

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج

هدایی به جمع ۱۶ بازیکن برتر فیدر اسلوونی راه یافت

قاب به یادماندنی ورزشی از استاد محمدرضا شجریان

چگونه جورج فورمن BIG GRORGE شد

جام جهانی سپک تاکرا: تیم بانوان با یک برد برنز گرفت

مشکلات غیرورزشی پیش روی ریاست کاونتری بر کمیته بین‌المللی المپیک