Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

تکاپو برای تقرب به وزیر جدید

يكشنبه 07 شهریور 1400 ساعت 12:08

وزیر ورزش و جوانان هنوز به دفتر کار خود در خیابان سئول نرفته که تلاش ها جهت تقرب به وی از سوی روسای فدراسیون ها و افراد مختلف جهت انتخاب او روزافزون شده است. 

این اقدام  از سوی برخی بزرگان و تلاشگران واقعی عرصه ورزش مقبول می نماید زیرا آنان از بن دندان و صمیم قلب به خاطر اینکه فردی از بطن ورزش در جایگاه واقعی خود قرار گرفته خوشحال اند. به همین دلیل حساب این جمع با آنان که تا دیروز مفتخر به حمایت دولت قبلی و وزیر ورزش پیشین بودند یا کسانی که عوامل شان را برای تخریب وزیر فعلی بسیج کرده بودند جداست. 

همچنین مردودین عرصه ورزش و کسانی که چون بید در برابر باد موافق و مخالف سرخم می کردند باید بدانند پیش دستی در ارسال پیام تبریک و تقرب آنها مانع حقایق نخواهد شد و برخی که طی دوران حضور جز حاشیه‌پردازی هنر دیگری  نداشته اند نمی‌توانند بیش از این به مسیر ناصواب خود ادامه دهند. رییس جمهور در دفاع از کابینه دولت، خط قرمز خود را رعایت اصل پاک دستی عنوان کرد پس در چنین دولتی حضور افرادی که هر روز به رنگی در می آیند تا دیگران را رنگ کنند توجیهی نخواهد داشت. 

دکتر رییسی چه در مقام رییس قوه قضاییه و چه طی دوران تبلیغات انتخاباتی بارها بر فساد ستیزی تاکید داشت ضمن اینکه مردم نیز از وی جز این انتظار ندارند که وزرای دولت او در مبارزه با هرگونه ناهنجاری کوتاه بیایند.

 عده ای اما گمان می کنند همچنان می توانند سر مسئولان ورزش را شیره بمالند و کشور را بازیچه خواسته های خویش قرار دهند. مسئولی که چشم خود را بر این ناهنجاری ها و خودخواهی ها می بندد نیز باید جوابگو باشد. فردی که هیچ هویت و سابقه ای در ورزش ندارد اما با قبضه کردن چند مسئولیت مهم ورزشی بیشترین بهره را از ورزش می برد با کدام پیشینه خود را یار دکتر سجادی و منتقدین او را روسیاهان بی وجدان خطاب کند؟ جامعه ورزش همواره با حضور یک چهره ورزشی مانند سجادی در راس وزارتخانه مربوطه موافق بوده  البته حساب منتقدین و نمایندگان مخالف مجلس که به حکم وظیفه در خصوص وزیر پیشنهادی ورزش به صراحت اعلام موضع کردند با  چسبیدگان ورزش که بنا به ضرورت امروز خود را هوادار وزیر جدید ورزش قلمداد می کنند جداست.

رییس جمهور از همه وزرا از جمله دکتر سجادی خواسته اهتمام خود را صرف شفافیت در عملکرد و مبارزه با ضعف مدیریت در مجموعه تحت نظر کنند به همین دلیل اکنون زمان آن فرارسیده با توجه به عملکرد ضعیف برخی فدراسیون ها در بازی های المپیک و ایضا مسئولین فدراسیون هایی که وعده حضور در المپیک را داده اما در نهایت با صرف هزینه های فراوان به این مهم دست نیافتند ملاحظات لازم در مورد ایشان درنظر گرفته شود.

ورزش کشور نیاز به پوست اندازی و تفکرات تازه دارد. این پوست اندازی و نگرش تازه جز با طرح ایده های تازه، به کارگیری نیروهای مخلص و یک دل و طرد و نفی چسبیدگان این عرصه میسر نیست.‌ جامعه ورزش از وضعیت موجود رضایت ندارد و انتظار اکثریت از دکترسجادی آن است تا با اتخاذ مواضع درست و اصولی، این نارضایتی ها را به حداقل برساند. کافیست زحمتکشان واقعی و ایده پردازان مورد توجه واقع شوند، در آن صورت مسیر موفقیت های بیش از پیش هموار خواهدشد.

محمدرضا کاظمی

کرسی ماندگاری

برگزاری نخستین دوره مسابقات بیلیارد خانوادگی

جایزه دلاری برای اولین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون جام خزر

زور بسکتبال ایران به استرالیا نرسید/ دیدار با نیوزلند برای مدال برنز

ایران در رده ۲۵ بازی‌های جهانی چنگدو با ۷ مدال

یک برنز ایران در اسکیت بازی‌های جهانی/ هفتمی دختران کانوپولو

آغاز سومین مرحله اردوی آمادگی دختران تیم ملی در سمنان

نشست تخصصی کمیته ملی المپیک با ۳ فدراسیون

عملکرد درخشان نیما عالمیان در مقابل نفر پنجم رنکینگ جهان

ذهنیتی المپیکی برای مسابقات غیر المپیکی

ایران ۷۹ - نیوزیلند ۷۳/ مدال برنز آسیا برای بسکتبال ایران

ترکیب ۱۶ نفره والیبال ایران برای دوحه/ سورپرایز پیاتزا!

نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان

تیم میکس تپانچه ایران به مدال برنز آسیا رسید/ تیم فروغی و یاسی یازدهم شد

رونمایی از نشان و شعار رسمی بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی

یک طلا و یک برنز برای پینگ‌پنگ‌بازان ایران در مسابقات اردن

ساختار نهادی ناهماهنگ و غیبت پادگفتمان ورزش در ایران

سرنوشت شمشیربازی ایران در دست روس‌ها

شکست نوشاد عالمیان مقابل بازیکن ژاپن در مسابقات سوئد

ورزش‌های غیرالمپیکی و جهان امروز

عیادت رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد از پیشکسوت رسانه‌ ورزشی

موفقیت جهانی مژگان رحمانی، برنز دوبل و رنکینگ جهانی

به پاس زحمات عکاسان ورزشی

ساختار نهادی ناهماهنگ و غیبت پادگفتمان ورزش در ایران

دستور استاندار برای دو اتفاق مثبت در پیست شمشک و بازگشایی جاده دیزین

بازیهای آسیایی آیچی – ناگویا 2026 ؛ محسن شادی : به کسب نتیجه و مدال در ناگویا امیدواریم

بازیهای آسیایی آیچی_ناگویا 2026؛ صدیقی: امیدوارم همچون ادوار گذشته، مدال‌های ووشو کمک حال کاروان ایران در رنکینگ بازی‌ها باشد

ورزش‌های غیرالمپیکی و جهان امروز

والیبال ایران قهرمانی جهان را با برد آغاز کرد

تیم نوجوانان میکس تپانچه ۱۰ متر به مدال نقره رسید

حضور حسین وفایی در اسنوکر آزاد چین

سرنوشت شمشیربازی ایران در دست روس‌ها

برگزاری مسابقات جهانی کبدی در هاله‌ ابهام/ توقف تمرینات تیم ملی بانوان

تیم میکس تپانچه ایران به مدال برنز آسیا رسید/ تیم فروغی و یاسی یازدهم شد

ذهنیتی المپیکی برای مسابقات غیر المپیکی

آغاز سومین مرحله اردوی آمادگی دختران تیم ملی در سمنان

عملکرد درخشان نیما عالمیان در مقابل نفر پنجم رنکینگ جهان

یک طلا و یک برنز برای پینگ‌پنگ‌بازان ایران در مسابقات اردن

رونمایی از نشان و شعار رسمی بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی

ایران ۷۹ - نیوزیلند ۷۳/ مدال برنز آسیا برای بسکتبال ایران