در همین راستا فدراسیون جهانی وزنهبرداری اعلام کرده پس از بررسی صلاحیتها لیست را منتشر میکند اما تعدادی از کشورها نسبت به این مساله واکنش منفی نشان داده و شکوایهای به فدراسیون جهانی ارسال کردهاند.
این شکوایه از سوی کشورهایی نظیر چین، گرجستان، آمریکا، آلمان، تونس، بلژیک و فرانسه ارسال و طی آن خواهان انتشار هرچه سریع تر لیست کاندیداها در جهت شفاف سازی شدهاند. شکایت این کشورها مربوط به ضعف مدیریت و عدم شفافیت است.
با توجه به اینکه تعدادی از اعضای هیات اجرایی و نواب رییس فعلی فدراسیون جهانی نامزد انتخابات هستند، کشورها شرایط را ناعادلانه میدانند. برای نمونه محمد جلود، دبیر کل فدراسیون جهانی نامزد ریاست است و او اطلاع دارد رقبا چه کسانی هستند. ممکن است همین مساله روی تایید صلاحیتها تاثیر بگذارد.
آنها معتقدند باید از برگزاری یک انتخابات عادلانه اطمینان حاصل و شخص سومی ناظر بر انتخابات باشد.
انتقاد دیگر مربوط به ترکیبی برگزار شدن مجمع (وبینار و حضوری) است بطوری که برخی افراد معتقدند باید مجمع به صورت وبینار برگزار شود چون احتمالا روش ترکیبی زمان زیادی را میبرد تا نتیجه آرا مشخص شود.
نامزدهایی که پیشاپیش برای احراز مسئولیتهای مختلف در فدراسیون جهانی اعلام آمادگی کرده بودند عبارتند از:
ریاست: ژو جین کیانگ رییس فدراسیون چین، اورسلا پاپاندرئا رییس فدراسیون آمریکا و نایب رییس مستعفی فدراسیون جهانی.
دبیرکل: آتیلا آدامفی مدیر اجرایی پیشین فدراسیون جهانی و داماد تاماش آیان رییس سابق و پرحاشیه فدراسیون جهانی.
هیات اجرایی:تام گوگبر رییس فدراسیون بلژیک، فلوریان اسپرل رییس فدراسیون آلمان، عمر محمود مدیر فنی فدراسیون تونس.
انتخابات فدراسیون جهانی ششم و هفتم فروردین برگزار خواهد شد و از ایران هم چهار کاندیدا در میدان حضور خواهند داشت که سه نفر آنها برای کمیتههای پزشکی، فنی و مربیان کاندیدا هستند و علی مرادی رییس فدراسیون وزنهبرداری ایران برای پستهای بالاتر نامزد خواهد بود.