همین موضوع باعث شد که وقتی بازیکنانی هم چون سارا قمی از تیم ملی خداحافظی می کنند از آنها بپرسیم: از کدام تیم ملی؟!
بیخیالی مسئولان فدراسیون از جمله لیلا صوفی زاده نایب رئیس بانوان سبب که شد که اتفاق مفتضحانهای برای تیم ملی رخ بدهد و نام ایران از رنکینگ فدراسیون جهانی فوتبال FIFA خارج شود.
علت این موضوع هم این است که فیفا هر تیمی که 5 بازی انجام نداده و بیشتر از 18 ماه در یک رقابت رسمی به میدان نرفته باشد را از ردهبندی خارج میکند. این اتفاق چند سال پیش هم برای تیم ملی فوتبال ایران رخ داد و حالا دوباره تکرار شد!
بعید است مسئولان فدراسیون که این روزها دنبال به دست آوردن کرسی فدراسیون هستند و از هرلابی برای به دست آوردن قدرت استفاده میکنند این اتفاق برایشان کمترین اهمیتی داشته باشد.
دختران فوتبالیست که با کمترین امکانات، پایینترین دستمزد و بدون توجه مسئولان تلاش می کنند فوتبال زنان ایران را سرپا نگه دارند حالا باید بار سنگین این اتفاق تلخ را هم بردوش بکشند و مشخص نیست چه زمانی و اصلا چه کسی قرار است به فکر بخش بانوان باشد!
صوفی زاده که گویا خودش هم رابطه خوبی با دختران فوتبالیست و فوتسالیست ندارد بیش از گذشته امیدها را ناامید کرده و در اصل کسی روی او حساب باز نمی کند!
شیوع گسترده ویروس کرونا هم یک بهانه دوست داشتنی برای مسئولان شده که همه چیز را پای آن بنویسند و کم کاری خود را گردن آن بیندازند.
این اتفاق با وجود اینکه کوچک به نظر میرسد و مسئولان توجهی به آن نمیکنند، مایه شرمساری مسئولان است. مسئولانی که به غیر از سفرهای توریستی و نشستن روی صندلیهای پرزرق و برق به هیچ چیز اهمیت نمیدهند و آینده و جایگاه دختران فوتبالیست را به مسخره گرفتهاند و فقط وقت نمایش، شعار حمایت از زنان را برزبان میآورند تا تیتر درشت رسانهها و نامشان پررنگ شود!
به قلم:شبنم روحی