Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

استارت لیگ از آبان 98

پیش به سوی رقابت های اسکواش قهرمانی آسیا

دوشنبه 25 شهریور 1398 ساعت 09:24

رقابت های لیگ اسکواش در شرایطی از آبان ماه سال جاری استارت می خورد که ملی پوشان کشورمان باید خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی برزگسالان آسیا در فرودین 99 آماده کنند.

به گزارش منهای فوتبال، طبق برنامه از پیش اعلام شده زمان ثبت نام از تیم های شرکت کننده لیگ اسکواش از اول تا 31 شهریورماه  اعلام شده و باید دیدی در نهایت چند تیم برای حضور در این رقابت ها وارد گود خواهند شد.

بر این اساس طبق هماهنگی های به عمل آمده مسوولان فدراسیون اسکواش و لیگ این رشته، زمان برگزاری مسابقات داخلی به گونه ای تنظیم شده تا حداکثر استفاده و بهره به تیم ملی برسد تا شاهد افتخارآفرینی ملی پوشان کشورمان در این رویداد مهم آسیایی باشیم.

فدراسیون اسکواش در اقدامی دیگر در نظر دارد لیگ جوانان را نیز برگزار کند تا چهره های مستعد و با انگیزه نیز فرصت نشان دادن توانمندی های خود را داشته باشند. شرايط حضور تيم ها در ليگ جوانان بر این اساس است که بازيکنان کمتر از ۱۷ سال حق شرکت در مسابقات را دارند و مسابقات نيز به صورت رفت و برگشت برگزار می شود.

البته فدراسیون اسکواش برای ایجاد انگیزه بیشتر به بازيکناني که در ليگ جوانان به میدان می روند این اجازه را می دهند که در ليگ هاي دسته اول و برتر نيز به میدان بروند و با این کار پشتوانه سازی مناسبی برای تیم های بزرگسال خود انجام خواهد داد.

علاقه مندان به اسکواش در این روزها دوره سرپرستی رويدادهای ورزشی را نیز سپری کردند، دوره ای که طی آن تجربیات لیگ و مسابقات در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت و این انتقال دانش بدون شک در سالیان آینده، به کمک رشد و توسعه این ورزش خواهد آمد.

 

 

 

 

اعلام زمان ثبت نام انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام

رحیمی: بازی‌های آسیایی«دهکده» ندارد؛ استقرار ورزشکاران در هتل یا کشتی

آغاز کار نمایندگان ایران در بازی‌های المپیک دانش‌آموزی

توماس باخ: منتظر فرصتی هستم تا به کشور بزرگ و شکوهمند ایران سفر کنم

اعزام ووشوکاران ایران به جام جهانی ساندا

رحیمی: سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان به‌زودی معرفی می‌شود

حضور خسروی‌وفا در نشست منطقه ای آسیای میانه

کسب سهمیه قهرمانی جهان توسط ندا شهسواری

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

غول گرجی رییس فدراسیون شد

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

صعودی در سکوت ؛ وقتی فوتبال دیگر صدای مردم نیست

شکست تیم ملی برابر استرالیا/پایان کار بسکتبالیست‌ها در کاپ آسیا

هدایی به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

چرا صفحه نمایش از ورزشگاه جذاب تر شده است؟

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا