Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

برنامه اتحادیه جهانی برای پیشگیری از صدمات کشتی گیران

يكشنبه 03 فروردین 1399 ساعت 05:23

کمیسیون پزشکی اتحادیه جهانی کشتی، برنامه ی جدیدی را برای کمک به پیشگیری از صدمات در کشتی در مسابقات رسمی اعلام کرد.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، در جریان رقابت های کشتی، برخی از انواع مختلف آسیب دیدگی های بافت نرم، اسکلتی و عضلانی پیش می آید که داوران می توانند، پیش از اتفاق چنین آسیب دیدگی هایی، نسبت به متوقف کردن کشتی اقدام کنند.

دکتر بابک شادگان به عنوان نماینده کمیسیون پزشکی اتحادیه جهانی کشتی در جلسه روسای کمیسون پزشکی فدراسیون های بین المللی گزارشی را در مورد موضوع پیشگیری از آسیب های ورزشی توسط داوران ارائه داد.

شادگان در این جلسه گفت: اقدامات سریع و صحیح داوران برای متوقف کردن فعالیت های خطرناک، می تواند میزان بروز و شدت جراحات کشتی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

در این زمینه مطالعه ای در بازی های المپیک جوانان 2018 در آرژانتین بعمل آمد که تمرینی برای داوران به جهت کاهش میزان و شدت جراحات در کشتی بود. در این مسابقات به داوران آموزش و سپس از آن ها خواسته شد که از اقدامات پرخطر، سریعا پیشگیری کنند و مقایسه ای بین این رقابت ها و رقابت های جهانی جوانان 2018 در اسلواکی بعمل آمد.
شادگان افزود: آمارهای بدست آمده نشان داد که درصد صدمات در رقابت های جهانی جوانان 10.64 درصد بین 100 کشتی گیر بود که در المپیک جوانان این رقم به میزان 4.54 درصد بوده است. همچنین میزان صدمات نیز به طور قابل توجهی کمتر بوده است.

پزشک اتحادیه جهانی کشتی تصریح کرد: ما نشان دادیم که اقدامات پیشگیرانه و محتاطانه داوران کشتی برای متوقف کردن سریع اقدامات خطرناک، این پتانسیل را دارد که سرعت و شدت صدمات را در کشتی کاهش دهد و این یک رویکرد جدید برای پیشگیری از آسیب های ورزشی است.

وداعی دیرهنگام با مرجعیت صداوسیما

قهرمانی فرزانه فصیحی در دوومیدانی داخل سالن بوداپست

سرپرست فدراسیون ورزش کارگری منصوب شد

سرپرستی فدراسیون اسکیت به وزارت ورزش سپرده شد

رئیس کمیته بین المللی المپیک:"حاشیه‌های سیاسی و رسانه‌ای، مزاحم مسیر بازی‌هاست"

یوتا ۲۰۳۴ در میلان؛ حضور رسمی میزبان آینده در مسیر مشعل المپیک

فاز نهایی آماده‌سازی بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا

از دهکده المپیک تا خیابان‌های میلان؛ رئیس IOC از جان گرفتن المپیک زمستانی ۲۰۲۶ خبر داد

پاپ خواستار اجرای «آتش‌بس المپیک» هم‌زمان با آغاز بازیهای زمستانی

دیوان عدالت اداری انتخابات فدراسیون دوومیدانی را باطل کرد

با چهار ماه تعویق؛ زمان انتخابات کمیته ملی المپیک مشخص شد

پیگیر وضعیت ورزشکاران بازداشتی هستیم

ثبت نام ۱۵ نفر در انتخابات تکواندو/ پولادگر به میدان آمد

علی‌نژاد: تغییرات انتخابات تاییدیه IOC دارد/ خبرنگاران نبودند دوستان راحت‌تر حرف زدند!

آیا فدراسیون کارگری به مسیر اصلی بازمی‌گردد؟

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!