Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

و ناگهان خاک اسطوره را به آغوش کشید...

سه شنبه 13 اسفند 1398 ساعت 04:06

قهرمان دوست داشتنی ورزش ایران "سیامند رحمان" با توجه به شرایط موجود ، بدون آن که مراسم  شایسته ای برایش برگزار شود، به خاک سپرده شد و صد افسوس که نتوانستیم برای یک بار هم که شده تقدیر درخوری از او  داشته باشیم و سیامند غریبانه رفت.

 2012، 2016 و امان از 2020. 2020 تا به امروز اصلا بیست نبوده است و انگار آن هم قرار است شبیه 98 ما باشد! امان از آرزوهایی که  برباد رفت و امان از آن نگاه ها و لبخندهای زیبایی که خاطره شد.

لبخند همان چیزی است که هیچ وقت فراموش نمی شود و همیشه همان ویژگی می شود که همه تو را با آن به یاد می آورند؛ حتی وقتی دیگر در کنار  اطرافیانت نفس نمی کشی.

فقط کافیست چشمانمان را ببندیم و به یک اسم فکر کنیم؛ "سیامند رحمان". نه هالتر؛ نه 310 و نه هیچ چیز دیگر؛ فقط یک چیز را به یاد می آوریم، خنده و مهربانی کلامِ سیامند. 

سیامند رحمان  برای ایرانی ها فراتر از یک ورزشکار معمولی بود؛همانی که همه به دنبال دانستن تاریخی بودند که قرار است وزنه بزند تا احتمالا رکورد جدیدی برجای بگذارد. اگر قرار بود قبل از هر مسابقه یک مدال را برای ایران کنار بگذارند قطعا آن سهم سیامند بود.

سیامند رحمان کاری کرد که سیصد برای ایرانی ها دیگر ناخوشایند نیست و حالا به جای یک فیلم ضد ایرانی ؛نماد قدرت همه  ما شده است.  اما خالق آن دیکر کنار ما نیست و فقط می توانیم با حسرت نبودنش آه بکشیم. تمام آن آرزوهای شیرین برای 2020 و دوباره سرافراز کردن ایران حالا فقط حسرت شده؛ حسرت نبودن سیامند!

به خاطر شیوع ویروس کرونا و برگزار نشدن تجمعات مختلف در کشور، مراسم خاکسپاری سیامند رحمان غریبانه برگزار شد و نتوانستیم آن گونه که باید او را بدرقه کنیم. چه زیبا بود که سیامند را برای رفتن به توکیو بدرقه می کردیم اما... .

حالا جز افسوس هیچ چیز باقی نمانده است؛ این اولین بار نیست که کوچ یک قهرمان نه از ایران؛ بلکه از این دنیا اینچنین قلب های ما را جریحه دار می کند. نمی خواهم عکس هایی که نشانی از نفس کشیدن سیامند نیست و چه تلخ و باورنکردی بود ؛ را در خاطرم نگه دارم. سیامند آن قدر لحظات زیبا ساخته که تصور نمی کردم روزی به جای اشک شوق قهرمانی اش باید برای رفتنش گریه کنم. اما آن چه که شایسته سیامند است زنده نگهداشتن همان حس غرور ایرانی بودنش ، در دل هایمان است.

خاک، ناگهان اسطوره را در آغوش گرفت اما "سیامند" هنوز هم در تصوراتمان می خندد ...

 

شبنم روحی

 ورزشکاری جایگزین سیامند رحمان در مجمع انتخاباتی نمی‌شود

ورزشکاری جایگزین سیامند رحمان در مجمع انتخاباتی نمی‌شود

 همدردی جامعه بین المللی پارالمپیک با ایران

همدردی جامعه بین المللی پارالمپیک با ایران

بعضی رفتن ها زود است انگار

بعضی رفتن ها زود است انگار

کمک مرحوم سیامند رحمان یکی از برجسته ترین پارالمپین های تاریخ ورزش به زلزله زدگان کرمانشاه 

کمک مرحوم سیامند رحمان یکی از برجسته ترین پارالمپین های تاریخ ورزش به زلزله زدگان کرمانشاه 

مراسم تشییع پیکر «سیامند رحمان» برگزار شد

مراسم تشییع پیکر «سیامند رحمان» برگزار شد

سیامند رحمان دار فانی را وداع گفت

سیامند رحمان دار فانی را وداع گفت

افتتاح موزه ملی کشتی با حضور وزرای ورزش و گردشگری

شخصی شدن رشته‌های ورزشی بلای جان نهاد ورزش

چهار اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

حضور ۴ پینگ‌پنگ‌باز ایرانی در کاپ آسیا

سرپرست فدراسیون کوهنوردی مشخص شد

استعفای رئیس فدراسیون ورزش کارگری

میلاد حضرت علی(ع) و روز مرد گرامی باد

رئیس کمیته بین المللی المپیک: میلان–کورتینا فصل تازه‌ای در تاریخ المپیک رقم می‌زند

هند با تمام قوا به‌سوی المپیک ۲۰۳۶؛ پیام صریح نخست وزیر برای میزبانی بازی‌ها

نه به المپیکِ قمار؛ موج اعتراض‌ها علیه بازی‌های زمستانی با بخت‌آزمایی دولتی

جدایی معنادار اسطوره تنیس جهان از اتحادیه‌ خودش

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک : ۲۰۲۶ نقطه عطفی در مسیر آینده جنبش المپیک خواهد بود

حسین المسلم: ۲۰۲۶ سالی شلوغ و سرنوشت‌ساز برای ورزش آسیا خواهد بود

ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر گرامی باد

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما