Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

جمعه، آغاز رقابت تکواندوکاران در مرحله سوم مسابقات گرندپری 2019

دوشنبه 22 مهر 1398 ساعت 12:08

مرحله سوم مسابقات گرندپری 2019 از روز جمعه – 26 مهرماه در "صوفیه" بلغارستان آغاز می‌شود و به مدت 3 روز ادامه خواهد داشت.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، مرحله سوم مسابقات گرندپری در سال 2019 از ساعت 10 (به وقت ایران) روز جمعه – 26 مهرماه با حضور 32 تکواندوکار برتر جهان در هر 4 وزن المپیکی مردان و زنان در "صوفیه" بلغارستان آغاز و به مدت 3 روز ادامه دارد.

بر اساس برنامه اعلامی روز جمعه و در نخستین روز این رقابت‌ها، پیکارهای اوزان 58- و 68- کیلوگرم مردان و 57- کیلوگرم زنان برگزار می‌شود که آرمین هادی‌پور در وزن 58- کیلوگرم و میرهاشم حسینی و سروش احمدی در وزن 68- کیلوگرم نمایندگان تکواندو کشورمان هستند.

شنبه – 27 مهرماه و در روز دوم، مبارزات اوزان 80+ کیلوگرم مردان و 67- و 67+ کیلوگرم زنان انجام خواهد شد که در این روز سجاد مردانی و سعید رجبی در وزن 80+کیلوگرم هوگوپوشان ایرانی هستند.

یکشنبه – 28 مهرماه و در روز پایانی این رویداد، دیدارهای اوزان 80- کیلوگرم مردان و 49- کیلوگرم زنان پیگیری می‌شود که این روز نماینده‌ای نداریم.

مبارزات مرحله مقدماتی از ساعت 10 تا 14 و رقابت های مرحله یک هشتم و یک چهارم از ساعت 15 تا 18 انجام خواهد شد؛ دیدارهای مرحله نیمه نهایی و فینال نیز از ساعت 19:30 تا 22:30 پیگیری می شود.

هدایت این تیم برعهده فریبرز عسکری به عنوان سرمربی و علی محمد بسحاق و وحید عبدالهی به عنوان مربی است.

گفتنی است؛ این رقابت ها 4G می باشد و به نفرات اول تا سوم به ترتیب 40، 24 و 14.4 امتیاز در راستای افزایش رنکینگ المپیک و همچنین پنج، سه و هزار دلار جایزه نقدی تعلق می گیرد.

کسب  ۲ برنز توسط هوگوپوشان کشورمان در گرندپری صوفیه

کسب ۲ برنز توسط هوگوپوشان کشورمان در گرندپری صوفیه

قضاوت داور ایرانی در  مسابقات گرندپری 2019

قضاوت داور ایرانی در مسابقات گرندپری 2019

مدال نقره گرندپری ژاپن بر گردن هادی‌پور / مردانی بر سکوی سوم

مدال نقره گرندپری ژاپن بر گردن هادی‌پور / مردانی بر سکوی سوم

افتتاح موزه ملی کشتی با حضور وزرای ورزش و گردشگری

شخصی شدن رشته‌های ورزشی بلای جان نهاد ورزش

چهار اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

حضور ۴ پینگ‌پنگ‌باز ایرانی در کاپ آسیا

سرپرست فدراسیون کوهنوردی مشخص شد

استعفای رئیس فدراسیون ورزش کارگری

میلاد حضرت علی(ع) و روز مرد گرامی باد

رئیس کمیته بین المللی المپیک: میلان–کورتینا فصل تازه‌ای در تاریخ المپیک رقم می‌زند

هند با تمام قوا به‌سوی المپیک ۲۰۳۶؛ پیام صریح نخست وزیر برای میزبانی بازی‌ها

نه به المپیکِ قمار؛ موج اعتراض‌ها علیه بازی‌های زمستانی با بخت‌آزمایی دولتی

جدایی معنادار اسطوره تنیس جهان از اتحادیه‌ خودش

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک : ۲۰۲۶ نقطه عطفی در مسیر آینده جنبش المپیک خواهد بود

حسین المسلم: ۲۰۲۶ سالی شلوغ و سرنوشت‌ساز برای ورزش آسیا خواهد بود

ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر گرامی باد

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما