Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

اعلام اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم‌های ملی دوومیدانی جوانان

شنبه 20 مهر 1398 ساعت 02:05

سخنگوی سازمان تیم‌های ملی از برگزاری اردوهای آماده سازی تیم‌های ملی دو و میدانی و صحرانوردی جوانان و بزرگسالان خبر داد.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از سایت فدراسیون دوومیدانی، جلسه سازمان تیم‌های ملی فدراسیون دو ومیدانی با حضور مجید کیهانی رییس فدراسیون و دیگر اعضا و کارشناسان با هدف برنامه‌ریزی برای تیم‌های ملی دو و میدانی جوانان و بزرگسالان و تیم‌های ملی صحرانوردی جوانان و بزرگسالان برگزار شد.

حسین شایان سخنگوی سازمان تیم‌های ملی فدراسیون با اشاره به مصوبات این جلسه اظهار داشت: « با توجه به برگزاری مسابقات دو و میدانی قهرمانی جوانان آسیا که سال آینده در تایلند برگزار می‌شود، فدراسیون دو ومیدانی با ارزیابی عملکرد ورزشکاران این رده سنی که در دوره پیش مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا دارای مقام و رکوردهای مطلوبی بودند و همچنین برترین‌های رقابت‌های قهرمانی نوجوانان و جوانان کشور که متولدین 10 دی ماه 1379 تا 11 دیماه 1381 هستند، یعنی سال آینده شرایط حضور در ترکیب تیم ملی جوانان را دارا می‌باشند برای حضور در دومین مرحله از اردوی آماده سازی برترین‌های جوانان کشور دعوت به عمل آورد.»

وی افزود: « مرحله دوم اردوی تدارکاتی برترین‌های جوانان دختر و پسر کشور از اول آبان‌ماه به مدت 21 روز در ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران آغاز می‌شود. برابر مصوبه سازمان تیم‌های ملی فدراسیون دو و میدانی، این اردوها 5 مرحله بوده و از اول هر ماه به مدت 21 روز تا پایان اسفندماه سال جاری نیز ادامه خواهد داشت. در خلال برگزاری این اردوها، برترین‌ها را در قالب یک تیم در مسابقات قهرمانی داخل سالن کشور برای ارزیابی عملکردشان شرکت خواهیم داد و پس از پایان سال، با برگزاری مسابقات انتخابی در سال آینده و ارزیابی‌های نهایی، ترکیب نهایی تیم ملی دو و میدانی جوانان ایران مشخص می‌شود.»

شایان با اشاره به اسامی دعوت شدگان به مرحله دوم اردوی تدارکاتی برترین‌های جوانان کشور گفت: « محمدحسین رفیعی، رائین فرهمندخواه، ارسلان قشقایی، عرفان محمودی، پریچهر شاهی، زهرا فرخ فال، مهیا نعیمی، مهدیه حکمت سرا، زهرا عرب رستمی، حسین بیزار (تهران)، علی قاسم بابایی، مهدی رضائی، امیر مقدمی، سیدعلی حسینی(قم)، محمدرضا رحمانی فر، بنیامین یوسفی (فارس)، زانیار رحمانی، دلنیا بیگم جانی (کردستان)، علیرضا بختیاری، زهرا بختیاری (همدان)، جمشید زهی، فاطمه محیطی زاده، فاطمه خدایی، حامد حسنی (سیستان و بلوچستان)، دانیال بی باک (بوشهر)، سهند نوری(آذربایجان غربی)، صادق صمیمی (چهارمحال و بختیاری)، محدثه ابراهیم  پور، صنم آذری (آذربایجان شرقی)، محمدجواد رنجکش (قزوین)، محمدهادی صالح نیا (کرمان)، میلاد رضایی (اردبیل)، میلاد حنیفه (زنجان)، سیدمبین مداحی، حمیدرضا کیا (گلستان)، علی فتحی گنجی، زهرا نجفی (لرستان) و مهدی عنایتی از ایلام، ورزشکارانی هستند که به این دوره از اردو دعوت شده اند. البته این اسامی در مراحل مختلف با در نظر گرفتن شرایط آماده سازی دیگر ورزشکاران کم یا زیاد خواهد شد.»

سخنگوی سازمان تیم‌های ملی فدراسیون دو و میدانی در خصوص برگزاری دیگر اردوهای تیم های ملی صحرانوردی و دو و میدانی بزرگسالان گفت:« ما امسال مسابقات دو و میدانی قهرمانی صحرانوردی جوانان و بزرگسالان آسیا را در پیش داریم. به همین منظور پس از برگزاری رقابت‌های صحرانوردی قهرمانی کشور و شناسایی برترین‌ها، یک دوره اردوی آماده سازی متصل به اعزام نیز برای ملی پوشان صحرانوردی تا اسفندماه سال جاری خواهیم داشت.»

شایان در ادامه تأکید کرد: « برای تیم ملی دو ومیدانی بزرگسالان، وضعیت ورزشکاران را به 2 گروه تقسیم کردیم. گروه اول ورزشکارانی هستند که سهیمه حضور در بازی‌های المپیک را کسب کرده‌اند ویا توانایی کسب سهیمه دارند که برای این دسته با مربیان آنها وارد مذاکره شده‌ایم و در حال بررسی برنامه‌های آماده سازی شان هستیم. گروه دوم نیز ورزشکارانی هستند که باید برای حضور در مسابقات دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا که امسال در چین برگزار خواهد شد آماده شوند. برای این دسته نیز برنامه ریزی شده است. دوندگان استقامتی در واقع همان برترین‌های تیم ملی صحرانوردی هستند که پس از مسابقات انتخابی اردوهای آماده سازی شان برپا می شود. برای دوندگان سرعتی و ورزشکاران پرش ها نیز در جلسه بعدی سازمان تیم های ملی تصمیم گیری خواهد شد.»

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

آغاز کار نمایندگان ایران در بازی‌های المپیک دانش‌آموزی

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

حضور خسروی‌وفا در نشست منطقه ای آسیای میانه

توماس باخ: منتظر فرصتی هستم تا به کشور بزرگ و شکوهمند ایران سفر کنم

اعلام زمان ثبت نام انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام

کسب سهمیه قهرمانی جهان توسط ندا شهسواری

غول گرجی رییس فدراسیون شد

رحیمی: بازی‌های آسیایی«دهکده» ندارد؛ استقرار ورزشکاران در هتل یا کشتی

به خدمت درآمدن هلال احمر در ورزش

آغاز نشست‌های کارشناسی فدراسیون‌های ورزشی در سال جدید

رحیمی: سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان به‌زودی معرفی می‌شود

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

اعزام ووشوکاران ایران به جام جهانی ساندا

آغاز اردوی قایقرانان پاراکانو برای شرکت در رقابت‌های قهرمانی آسیا

فدراسیون اسکواش شیر مرده سر برید

توسعه‌ ورزش‌های ساحلی، سیاست اولویت‌دار وزارت ورزش در دولت وفاق

انوشیروانی نامزد انتخابات فدراسیون جهانی شد

فولاد سیرجان پیروز فینال نفس‌گیر/ تعیین قهرمان لیگ والیبال به بازی سوم کشیده شد

اعزام نونهالان جودو به مسابقات بین‌المللی ترکیه

نیما عالمیان مقابل حریف ایرانی الاصل باخت و مدال برنز فیدر چک را گرفت

فدراسیون اسکواش شیر مرده سر برید

زمان ثبت نام برای انتخابات چهار فدراسیون اعلام شد

فولاد سیرجان پیروز فینال نفس‌گیر/ تعیین قهرمان لیگ والیبال به بازی سوم کشیده شد

انوشیروانی نامزد انتخابات فدراسیون جهانی شد

علیرضا صیفوری سرپرست دبیرکلی فدراسیون دوومیدانی شد

توسعه‌ ورزش‌های ساحلی، سیاست اولویت‌دار وزارت ورزش در دولت وفاق

برنامه‌های المپیک سولیداریتی قاره آسیا اعلام شد

به خدمت درآمدن هلال احمر در ورزش

آغاز نشست‌های کارشناسی فدراسیون‌های ورزشی در سال جدید

آغاز اردوی قایقرانان پاراکانو برای شرکت در رقابت‌های قهرمانی آسیا

اعلام زمان ثبت نام انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام

رحیمی: بازی‌های آسیایی«دهکده» ندارد؛ استقرار ورزشکاران در هتل یا کشتی

آغاز کار نمایندگان ایران در بازی‌های المپیک دانش‌آموزی

توماس باخ: منتظر فرصتی هستم تا به کشور بزرگ و شکوهمند ایران سفر کنم

اعزام ووشوکاران ایران به جام جهانی ساندا

رحیمی: سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان به‌زودی معرفی می‌شود

حضور خسروی‌وفا در نشست منطقه ای آسیای میانه

کسب سهمیه قهرمانی جهان توسط ندا شهسواری